![]() |
chce wypowiedziec tpsa abonament telefoniczny, czyli jednym slowem calkowicie zrezygnowac z ich wspanialych uslug... czy ktos wie ile tzreba czekac od zlozenia wniosku- miesiac lub 3?
|
Cytat:
I jak w końcu wygląda kwestia tego telefonu - można całkowicie zrezygnować z telefonu w tepsie? |
a niech rezygnuj***261; :>
przynajmniej net nie b***281;dzie mi si***281; lagowa***322; w weekendy jak wszyscy si***281; rzucaj***261; || |
Podobno zarząd tpsa nie potwierdził że będą zwiększone prędkości.
Chociaż pracownicy biur tps mówią że tak bedzie. Tps chce dzwignąć ceny nic nie dając w zamian. Nie sprawdzone w 100% ale usłyszne w TVP 1. |
Pochwalcie si***281; tym, czy ju***380; z***322;o***380;yli***347;cie wypowiedzenie w zwi***261;zku ze zmian***261; regulaminu, a jak tak to dok***261;d przechodzicie. Ja wczoraj z***322;o***380;y***322;em wypowiedzenie w telepunkcie, a teraz czekam na przedstawiciela Netii, aby podpisa***263; umow***281; na 1 Mbit w Net 24, a do ko***324;ca stycznia dam te***380; dyspozycj***281; TP, aby zmienili mi abo na socjalny. Mo***380;e wreszcie nadesz***322;y dla nas lepsze czasy?
|
Cytat:
|
Zrezygnowa***322;em z neo , zostajac przy abonamencie 35 z***322; ale bede go zmienia***322; na ten socialny za 28 z***322;.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pogubiłem się już. Czy mogę np, zrezygnować z abonamentu za 50 zł i przejść na ten socjalny za 20 zł i dalej korzystać z Neo ?? W jaki sposób abonament socjalny jest tańszy od utrzymania łącza ???
|
Cytat:
jak teraz wszyscy w ramach protestu, że chcą razem zrywają umowy :haha: |
Chodzi chyba tylko o odlaczenie neo od linii telefonicznej ?
|
a tak og***243;lnie to co zmienia ten nowy regulamin neo bo go czytam i czytam i czytam i dalej nie wiem o co chodzi i co on zmienia :hmm:
|
ja u nas w DSL'u mam takie same jak do neo
|
Sorki ze tak OFF TOPIC deczko ale moze mi podac ktos kto ma DSL TPSA DNSy ktore oni daja ? Bo wiem ze z poczatku mialem jakies inne a teraz zapodziala mi sie gdzies kartka i wpisalem takie jakie znalem kiedys z NEO 194.204.....
Znaczy tak mi sie wydaje ze jesli do DSL daja inne DNSY to sa one jakos tam nie wiem bardziej pasujace do DSL no bo po co daja inne... A co do zmiany lacza u brata (On ma Netie 1.5Mbit) to czekam do lutego i zobacze co bedzie po pierwszym.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |