Witam !
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Byłem dzisiaj u dziadków i w kopercie z fakturą za telefon przyszedł nowy regulanin od tepsy - w tym również Neostrady. Może się mylę, ale czy przy zmianie regulaminu nie przysługuje mi prawo wypowiedzenia umowy? Bo jeśli tak.. to może jednak na tą nową promocję Neo się załapię :>
|
Chyba masz rację - przy zmianie regulaminu masz prawo bez konsekwencji zerwać umowę - tylko trzeba się co do tego upewnić - i chyba trzeba to zrobić do końca października - bo nowy regulamin wchodzi od grudnia chyba ??
Ciekawe czemu niektórzy mieli ten regulamin w kopercie z rachunkiem - a niektórzy nie (np. mój Wuja dostał - a mój Ojciec już nie ...)
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Czekać można w nieskończoność (dobrze o tym wiem..), a jeżeli jest obecnie promocja, która odpowiada mi pod względem warunków, to czemu nie skorzystać?
|
Sporo racji - ja ( konkretniej Ojciec - tylko, że to ja płacę ;) ) mam umowę do końca stycznia - czyli do końca roku muszę się na coś zdecydować - i chyba jednak przejdę na neo 512 na te dwa lata - cena i prędkość mi odpowiada - a wątpię, aby przed końcem roku pojawiła się jakaś dużo lepsza oferta konkurencyjna - a co do umowy na dwa lata - owszem - nie lubię takich - ale jak mam wziąść znowu 256 na rok i płacić - uwzględniając promocję - średnio 71,58 zł przez rok - to już chyba wolę umowę na te dwa lata - średnio wyjdzie 49,50 zł i to z wyższą prędkością ....
Bo z tym czekaniem na konkurencje to wyjdzie tak, że musiałbym zrezygnować z łącza stałego i czekać aż się coś taniego pojawi - trochę bez sensu ... nieprawdaż ??
Pozdrawiam
ro29
|