![]() |
|
podzielcie sie tymi lanami :D
|
Ilość załączników: 1
:hmmm: Wydawało mi się, że mam aktualnie Neo 256 || :P
|
|
Ilość załączników: 1
to komu pokaze najwiecej :D
|
U mnie nie chce więcej.
@mensir67pl jaki masz limit? :P |
Cytat:
My już korzystamy z kosmicznej technologii. || co zresztą widać po Twoim avatarze. ja jeszcze z drzewa nie szedłem i też mam tą technologię ;p |
Cytat:
tylko wi-fi :> :spoko: |
No to jednak kosmiczna technologia :D
Edit. Nareszcie mi zwiększyli do 512. Zobaczymy, czy będzie się dalej rozłączać :> |
Czy macie problem z Neostradą. U mnie mam DC co jakieś 5 minut. Wklejam tracert i potwierdźcie mi że wina leży po stronie TPSA
Kod:
Trasa śledzenia do 80.239.181.121 przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30 |
Cytat:
|
u tep,sa sie sypie .............................:(
|
taki problem z neostradą :ysz: czasami zrywa połączenie i nie potrafi nawiązać połączenia ponownie,
pomaga dopiero reset komputera lub reset modemu po przez odłączenie go od portu mobo Ga7N400S, sterowniki najnowsze,opcje zasilania ok, posiadam 2 modemy sagema - 2 różne wersje na obu to samo, zmieniałem porty USB ręce już mi opadają bo np. włączę kompa o 6 rano a jak przychodzę o 17 to sie okazuje że zerwał połączenie o 7 rano (( i zassało 80mb :szczerb: any ideas ? |
@Deckard dzwoniłeś do Tele-Złodziei ?
|
dokładnie dzwoniłem już 9 razy :szczerb: w przeciągu 6 dni ,twierdzą że wszystko jest na 100% ok ,
a miałem problem z telefonem [głuche sygnały-impulsy] i od czasu jak to naprawili mam ten problem za każdym razem kiedy dzwonie trafie na *****a/*****ke która traktuje mnie jak 13-latka który dostał neostrade na urodziny i nie potrafi zainstalować modemu przez procedure sprawdzania przez telefon konsultant-klient przechodziłem już 4 razy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |