![]() |
ja mam najlepszy modem - Sagem F@st 800-840 - mydelniczka :D
***322;***261;cz***281; si***281; najcz***281;***347;ciej tak @promereusz, nie roz***322;***261;cza, czasami sygna***322; neo znika, ale to si***281; zdarza coraz rzadziej.....ostatnio ze 2 miesi***261;ce? temu i na kr***243;tko. gdyby jeszcze opcja 1024/256/rok nie kosztowa***322;a 168z***322;/miesi***261;c (( to bym stwierdzi***322;, ***380;e jest super. |
to i ja dowale swoje 3grosze.
co do rozlaczania nie moge sie wypowiadac, bo max czas jaki jestem polaczony to gdzies pomiedzy 4-8h, ale start polaczenia mam niesamowity 2seckundy i juz jestem:D w sieci. I to w dodatku pod XP prof |
Cytat:
|
a ja napisz***281;, ***380;e neo+ chodzi mi lepiej pod linuchem suse 10.1 ni***380; pod wind***261; xp - zawsze wykrywa modem i nie ma problem***243;w z roz***322;***261;czaniem :)
|
Poniżej informacje o dwóch nowych promocjach, które będą obowiązywać od
16.10.2006 do 31.12.2006r. ================================================ 1) "neostrada tp na godziny" ================================================ Promocja dot. opcji 128kbps, umowa na 12 m-cy. W ramach promocji: - obniżenie opłaty aktywacyjnej do 49 zł brutto - obniżenie opłaty abonamentowej do 20 zł brutto przez 12 miesiecy *pierwsze sześć miesiecy* miesięczna opłata abonamentowa: 20zł Limit transferu: 7GB Prędkość po przekroczeniu limitu transferu: 32kbps *drugie sześć miesiecy* miesięczna opłata abonamentowa: 20zł Limit transferu: bez limitu Czas połączenia z Internetem wliczony w miesięczną opłatę abonamentową: 10 godzin Opłata za każdą godzinę połączenia ponad czas wliczony w opłatę abonamentową: 98 groszy - w ramach abonamentu wliczony czas dostępu do internetu 10 godz. rozliczany będzie na podstawie 15 minutowych jednostek taryfikacyjnych - niewykorzystane godziny nie przechodzą na kolejny okres rozliczeniowy - w panelu administracyjnym neostrady tp pojawi się zakładka służąca do kontroli czasu połączeń Promocja nie łączy się z: - ofertą "Zamów neostradę tp przez www" - ofertą "neostrada tp- szybsza rejestracja" ================================================ "neostrada tp - megaInternet" * umowa na 12 miesiecy ================================================ * opcja 1024kbps * pierwszy miesiąc: 38zł kolejne miesiące: 76,01zł * opcja 2048kbps * pierwszy miesiąc: 68zł kolejne miesiące: 136,01zł * opcja 6144kbps * pierwszy miesiąc: 78,01zł kolejne miesiące: 156,00zł ================================================ "neostrada tp - megaInternet" * umowa na 24 miesiące ================================================ * opcja 1024kbps * pierwszy, drugi i trzeci miesiąc: 33zł kolejne miesiące: 66,00zł * opcja 2048kbps * pierwszy, drugi i trzeci miesiąc: 63zł kolejne miesiące: 136,01zł * opcja 6144kbps * pierwszy, drugi i trzeci miesiąc: 733zł kolejne miesiące: 146,00zł ================================================ "neostrada tp - megaInternet" * umowa na 36 miesięcy ================================================ * opcja 1024kbps * pierwszy-szósty miesiąc: 28zł kolejne miesiące: 56,00zł * opcja 2048kbps * pierwszy-szósty miesiąc: 53,01zł kolejne miesiące: 106,01zł * opcja 6144kbps * pierwszy-szósty miesiąc: 63zł kolejne miesiące: 126,00zł ================================================ "neostrada tp - megaInternet" * dotyczy wariantów z umową na 12, 24 i 36 miesiecy ================================================ Promocja łączy się z: - ofertą "Zamów neostradę tp przez www" - ofertą "neostrada tp - szybsza rejestracja" źródło : http://groups.google.pl/group/alt.pl...26086aa36145f6 |
Cytat:
Czas chyba zg***322;osi***263; administracji zdj***281;cie tego s***322;owa z cenzury. :idea: |
|
Cytat:
Czyli jednak monter tego sam nie wymyślił:) Będę czekać 2 tygodnie mnie nie zbawią:) |
Cytat:
|
Witam
Około 2 dni temu podpisałem zamówienie na założenie telefonu w TPSA. Powiedzieli, że mają około 1 miesiąca na podłączenie wszystkiego, ale postarają się zrobić w 2 tygodnie. (tepsa ma u mnie za to plus:) ) Jeden monter powiedział mi, że był w TPSA na jakims szkoleniu i dowiedział się, że od października chcą wprowadzić promocję na neostradę - za cenę neostrady 512 dostanie się 1024. Nie wiedział dokładnie o co chodzi i nie jest pewien czy wprowadzą ją (plotka?). I teraz pytanko... Czekać do 16 października (obecna promocja kończy się 15 października!)? Poszedłem do telepunktu i tam nic nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć. Przedemną w kolejce stało 5 osób i 4-ry z nich kupowało neostradę. Jak wychodziłem kolejka liczyła już 6 osób. Nie chce mi się wierzyć, że chcą znów wprowadzić nową (jeszcze lepszą) promocję. Może chodzi o coś takiego jak przy migracji z 128 na 256, że trzeba było mieć 128 przez 1 rok? ... Nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że argumenty na plus za wprowadzeniem takiej promocji na miejscu tepsy to: - promocja Netii (promocja studencka 640/160 za 50zł; limit 40 GB UPLOAD+DOWNLOAD) - myśleli, że więcej ludzi podpisze umowę? - jak zrobią taką promocje 1 Mbit za 50zł to wykończą wszystkie firmy, które zakładają internet w blokach:) - Wszyscy przejdą do tepsa?? - http://www.internetstandard.pl/news/98824.html - boją się? - Niedawno czytałem, że jakieś wysokie stanowisko obiął specjalista od sprzedaży ( nie jestem pewien czy to o tepse chodziło). Panowie i oczywiście drogie panie to wszystko co wypisałem mnie nie przekonuje nad wprowadzeniem jeszcze lepszej promocji na neostradę. Macie jakieś pomysły na argumenty dla Tepsy? :) Przekonajcie mnie żeby poczekać:D :szczerb: Pozdrawiam |
Cytat:
na biednego nie trafilo mowa o [TP.sa]:haha: .... chytry traci 2 razy :D |
na koniec podliczyli mnie na 41GB z hakiem :D
ca***322;kiem ich za to lubi***281;, ***380;e ostatniego dnia si***281; po***322;apali ile zassa***322;em :D |
ed i tak sie ciesz ze dopiero ostatniego dnia miesiaca cie przylimitowali ;) i tak ten licznik w tym miesiacu za malo naliczal bo w AutoConnect mam juz pobranych 7.04GB a na neostrada.pl widnieje 3.27GB ;)
|
no i po roz***322;***261;czeniu kiszka - czyli liczenie zacz***281;***322;o dzia***322;a***263; jak trzeba...
|
A u mnie problemy zaczęły się, jak Avast wykrył i usunął, jakiegoś trojana.
Najczęściej rozłącza się, jak używam Mozilli. Jak finanse pozwolą kupię sobie router. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |