![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#211 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ty sie grillem corki martw a nie bzdetami! ;-)
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja się martwię, właśnie 3 kilo kiełbasy z małej wytwórni zamówiłem, obczaiłem też sklepy z lodem.
![]() Tutaj mam do nadajnika kilometr i trochę, jak przyjdzie modem, to zobaczymy jak śmiga, przyda się, bo ja nie mam wifi, więc laptok z którego będzie grało też będzie na fejsa wrzucał foty przez Aero2
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakubd,
poniżej pisałem (jako Bananowa), że ten sam modem co edka nie potrzebował odblokowania. (wybacz, że nie kupiłem u Ciebie, ale potrzebowałem nagle i natychmiast) Takie mam parametry; jak myślisz warto dać jakaś antenkę? Nie wiem gdzie stoi BTS, ale na pewno nie uzyskam widoczności optycznej. ![]() Tego BTS nie pokazuje mi, jak na screenie, ciągle napis "czekaj". Inny modem pokazywał. Any ideas? |
|
|
|
|
|
#215 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
MobilePartner dzisiaj pokazuje mi DL: 1045kbps
![]() Pomyłka czy Aero2 przyśpieszyło znowu
|
|
|
|
#216 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
szkoda, że ja nigdy nie miałem takiej promocji...
|
|
|
#217 |
|
![]() |
pali: No problemmo, ja tylko niosę pomoc tym, którzy jej na prawdę potrzebują. A jak przy okazji uda sie zdobyć środki na testy dodatkowych urządzeń, tylko lepiej dla wszystkich. Natomiast dla wszystkich chętnych są informacje na blogu i właśnie o to chodzi - dla każdego coś miłego.
Sygnał masz dobry - jak transmisja jest OK, to nie ma sensu kupować anteny. Jak chcesz zobaczyć opis nadajnika, włącz opcję "Używaj CGREG zamiast CREG..." w Ustawieniach w części Komunikacja AT i PIN. esem: to typowy błąd Visty - mnożenie ruchu x2 się tam zdarza. Test typu speedtest.pl rozwiewa wszelkie wątpliwości
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:39 |
|
|
|
|
|
#219 |
|
![]() |
A gdzie ty masz sygnał na tym zrzucie ekranu? Ja widzę Operator: Brak danych.
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Forumator
![]() |
W sumie przyzwyczaiłem się do darmowego internetu od Aero2. Ba, nawet grać mogę w Counter Strike: Source, gdzie wymagany jest względnie niski ping! W domu nie mam żadnego płatnego internetu, tylko Aero2 + E3131 od Play. Da radę jak widać.
![]() Badanie ping z dzisiaj (czyli godzina 18, Warszawa Mokotów) Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 23.07.2012 o godz. 18:10 |
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Forumator
![]() |
WOW, dziś mam rekord....
Cytat:
|
|
|
|
#222 |
|
Forumator
![]() |
Cóż, edytować nie mogę, to piszę pod sobą
![]() Zauważyłem mocną korelację między jakością działania Aero2 i internetu z Plusa. Dziś praktycznie nie dało się korzystać z Aero2 u mnie na Mokotowie, wrzuciłem więc kartę Plusa, przeszedłem na ten ich nowy pakiet, w którym obiecują prędkość do 21mb/s. Doładowałem kartę za 30 zł i..... działa to tak samo jak Aero2;-) Cóż, kasa wyrzucona w błoto.. Transfer z plusa wykorzystam w dniu, kiedy Aero2 będzie działać dobrze.
|
|
|
#223 |
|
![]() |
W sumie nie ma w tym nic dziwnego - przecież sieć Aero2 jest od roku prawie budowana na nadajnikach Plusa. Do tego abonenci Plusa są wpuszczani do Aero2 jak do własnej sieci (na potrzeby transmisji danych).
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Teraz uwaga, bo padniecie trupem, co ja się namordowałem z modemem Huawei E3131, nawet w firmie co mi go sprzedała dzisiaj byłem i wszystko u nich ok, co prawda na XP a ja mam 7, a u mnie ni cholery
![]() Odbierał mi jakiś sygnał z BTSu, a do przekaźnika mam coś trochę ponad kilometr, więc mi do głowy nie przyszło najprostsze... Mury mają 40 cm, okna zakratowane, pokój na wysokości ziemi, blacha na dachu, Wystawiłem antenkę za kraty, no i proszę. ![]() Nawet w ten sposób sygnał jest bardzo słaby, ale działa.
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można już zamawiać przez pocztę... http://www.aero2.pl/bdi.html
Ja jak zwykle to zlewam, bo nadal wymagają słania ksero dowodu, co uważam za naganne - bo nie potrzebują wszystkich informacji na nim zawartych ani mojego wizerunku. Wg mnie mają tylko prawo sobie spisać niezbędne dane.
|
![]() |
| Tagi |
| aero2, darmowy internet |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
| Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
| Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
| Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
| Internet Traffic Raport... w europie tylko Rumunia gorsza od nas... | woitas | Off topic | 2 | 22.10.2003 12:55 |