![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#136 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To przez te ich machlojki z blokowaniem połączeń głosowych,
wychodzi na to, że masz kartę "spapranego typu" czyli tą nową ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#137 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Zamiast robić takie pier....oły z tymi blokadami, zostawiliby wszystko tak jak jest, natomiast po wykręceniu byle jakiego numeru poza 112 użytkownik słyszałby jakiś*tekst ze to karta tylko do połączeń*internetowych. Za bardzo komplikują sprawę.
![]() |
#138 |
![]() |
Jest postęp - UKE potwierdza, że jest gotowy nowy regulamin, niestety nigdzie nie ma jego jeszcze jego treści. Będzie na pewno możliwość realizacji zamówienia przez pocztę i poprawią część dotyczącą modemów - więcej modeli będzie oficjalnie zgodnych.
http://jdtech.pl/2011/08/aero2-uke-i...gulaminie.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
wiecej: http://aero2.pl/www/bdi.html jakubd dostałeś bana na wykopie za interesowanie się sprawą? no żal mi ich normalnie... ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 01.09.2011 o godz. 16:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
![]() |
Tak, dostałem bana 2 dniowego - napisałem maila, ale odbiłem się od automatu. Zacznę wrzucać strony jakie popadnie w wykop i to rozwiąże problem (tak, to oficjalna porada Wykopu)
![]() ![]() Najważniejsze, że ta informacja dotarła na czas do Wykopu i tyle ![]() PS: dzięki za wrzucenie linku do tej informacji - zbyt gorący okres, żebym zdążył wszystkich doinformować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
![]() |
Aero2 ma już kolejną pulę kart (podobno aż 10 tysięcy) i zaczęło się ich wydawanie: http://jdtech.pl/2011/09/aero2-przyj...karty-sim.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||
Pingwin specjalista.
Cytat:
Nie podoba mi się: Cytat:
![]() Serię i numer, nie ma problemu bo się podaje, ale skan dowodu - nigdy. @jakubd możesz to opisać, że to nieładne jest... i czy można słać awers prawa jazdy zamiast dowodu do tego wniosku z numerem i serią... Oni mają mnie tylko identyfikować, a nie znać wszystkie szczegóły ![]() Cytat:
![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 24.09.2011 o godz. 19:24 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dowod sie przrkresla, zeby uniknac falszerstwa i wysyla. To notmalna procedura - Play tez tego wymaga przy wysokich taryfach.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Pingwin specjalista.
M@X dla mnie jest to karygodna procedura "skanowanie dokumentu" - a zwłaszcza słanie tego pocztą (i zwłaszcza dowodu os.)
![]() Dla podrabiaczy przekreślenie to żadne utrudnienie, oni zapewne po prostu przepisują informacje, a fotkę już sobie znajdą. Wiele afer już było od skorumpowanych bankowców (kredyty), po wycieki baz danych oraz sterty poufnych dokumentów po śmietnikach, na sprzedaży "formatowanych" dysków z poufnymi informacjami kończąc. Jak już pisałem, oni mają mnie tylko identyfikować, a nie zbierać 100% informacji. A publikowanie zdjęcia dowodowego na NK, FB, G+ przez różne osoby, chcące wyglądać "pro" uważam już za szczyt kretynizmu ![]() Wszyscy umowy układają pod siebie - to nie znaczy, że Ty nie możesz nic zmienić. Sprytne zagranie firm, większość klientów uważa, że wzór papierów jest sztywny, a nie jest! Mogę się identyfikować wszystkim co ma prawny status dokumentu!
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 25.09.2011 o godz. 18:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Karta Aero2 działa w Galaxy S. Telefon wykrywa sieć, jednak niby nie wykrywa 3G. Mimo to łączy się z internetem i uzyskuje deklarowane prędkości. Bardzo często wyskakują okna dialogowe informujące o braku połączenia z internetem, mimo iż w tle strona się wczytuje (!)..
![]() |
#146 |
Pingwin specjalista.
No tak, wiesz dlaczemu... przez te ich machlojki z blokowaniem tego i owego.
![]() |
#147 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Właśnie ustawiłem
![]() Aero2 ***8211; Automatyczne wznawianie połączeń(oddzielne instrukcje dla XP i W7) http://jdtech.pl/2011/08/aero2-%E2%8...-polaczen.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
E tam Patrix, tragizujesz z tym dowodem.
Pewien poseł narodowy w trakcie zakrapianej kolacji w restauracji sejmowej, zobaczył dziennikarzy austriackich, na co zakrzyknął gromko "Heil Hitler!" a także wstał i wręczył im właśnie swój dowód osobisty w oryginale, po czym zupełnie spokojny oddalił się w nieznanym kierunku. Komu jak komu, ale posłom można wierzyć, więc nie siej fermentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
U mnie zwiększyli zasięg i siłę sygnału-
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
![]() |
Jest postęp - od dziś karty SIM Aero2 można uzyskać od ręki w punktach dystrybucyjnych Sferii na terenie Warszawy:
http://jdtech.pl/2011/12/aero2-juz-m...e-od-reki.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
aero2, darmowy internet |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
Internet Traffic Raport... w europie tylko Rumunia gorsza od nas... | woitas | Off topic | 2 | 22.10.2003 12:55 |