![]() |
Więcej książek, mniej gier... :mruga:
|
Właśnie tego słowa mi brakowało.
|
A co to znaczy 'customizacja'? Nie ma takiego słowa -> http://sjp.pwn.pl/
Nie ładniej napisać po polsku personalizacja, czy dostosowanie tylko używać burackiego 'ponglisz'? |
Cytat:
bo RARować to ja też sobie mogę profil z partycji D: np. ... Nie lubię tego rozszczepiania na profile Windows, MS powinien dawać wybór przy instalacji, czy kompa używa jedna osoba, czy wiele osób (tutaj profile potrzebne). |
Cytat:
|
Tak, teraz to żart, yhy,
jedzie mi czołg ? :> |
Gallus też ma brzydką. :D
Żartuję przecież, wiadomo. Sensowne uwagi zawsze w cenie. Z edycją profiles.ini to oczywiste, ale jak już przenosić to całość. Z kolei o tym aby zrobić nowego usera nie pomyślałem - przyznaję się, tyle że efekt będzie taki sam jak z edycją INI. Wolę RARować. :P |
Tak, za coś ugryźć mnie musiałeś za to Bieronie :D
A tapeta, że tak powiem u mnie ma być taka, która nie dekoncentruje mnie - czyli to zielone jest już u mnie jakieś pół roku już... Edit. No patrz @gallus, już dwie metody się znalazły, ale przecież "nie da się" ! :D To za tą 'brzydką tapetę'. |
Można też wyedytować
Kod:
C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\profiles.iniA do adblocka przydaje się też Element Hiding Helper |
Brzydką masz tapetę. ;d
|
Ilość załączników: 1
Co tam gadasz ? :D
Załącznik 57973 Tworzysz nowy profil gdzieś na dysku tam gdzie chcesz (aby zapamiętał ścieżkę), a potem kopiujesz w to miejsce backup i gotowe :P To jest dopiero customizacja, cio ? :] Ja jednak będę konsekwentny i proponuję - znajdź na to polskie słowo :taktak:. |
Jak wskażę jak on widzi tylko te w zdefiniowanej ścieżce?
|
Co się nie da, CO SIĘ NIE DA, jak się da :fiu:
W ciemno od strzału trafiłem, kopiując mój patent na Thunderbird'a. Załącznik 57972 Ojjj Bieron Bieron... Wystarczy, że przeniesiesz profil FF z profili Windows, i wskażesz go tym wbudowanym menadżerem. |
Szukałem kiedyś, nie da się. :P
|
Coś Ty mi tu bujasz :P
W Operze się da, to w FF na pewno też. Załącznik 57971 I nie chodzi mi o żadne "symlinki" (polskiego odpowiednika na to nie ma ? :P ) ani o zmienne środowiskowe. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |