![]() |
Najbardziej prawdopodobne jest, że słyszysz pracę kondensatorów w układzie zasilania SSD. Kondensatory mogą wydawać ciche odgłosy podczas ładowania/rozładowywania.
|
Ale gadacie. Prąd płynie to szumi na meandrach!
|
Cytat:
|
co mogę powiedzieć po tygodniu
procesor serii "T" daje rady przy czym praktycznie nie wydziela ciepła i pobiera 1/3 energii z tego co zwykłe modele zestaw 100% pasywny nie wiem na ile miarodajne jest dziś Diablo 3 ale po 3h. grania maiłem 50stopni jedyny minus to temp. się wytraca dość długo do tych 35-40 potrzebowało potem około godziny co mogę dodać 32GB RAM do zastosowań biurowych i do gier to przesada no ale wyszło jak wyszło płyta Gigabyte Z490 Vision G stabilna solidna ma 0,5cm płaskowniki aluminim do chłodzenia dysków M.2 jeśli ktoś używa SPDiF to nie posiada zintegrowany układ Audio reszta podzespołów standard można powiedzieć Polecam |
Sam mam i5 6600T dla potrzeb już był za słaby i czeka na inną płytę i pójdzie synowi do komputera. Bardzo fajna jednostka a duże możliwości. Obecnie i7 6700k czekan a Z270 i lekkie podkręcenie, a 6600T dostanie B250.
Mam pamięci 2x8GB i tak się zastanawiałem ale procek się nie sprzeda za dobre pieniądze a dokładanie do nowej jednostki mija się z celem z szczególnie do 6600t dojdzie GTX750 i będzie wystarczający do podstawowych programów i Minecraft aż nadto. |
Cytat:
https://youtu.be/Fg8DcUzAD84 @andrzejj9 daj znac jakby co dzis przynislem moja zabawke do roboty by pokazac (po ukazaniu sie filmu na yt) i wbudzila generalny zachwyt za takie pieniadze mozna naprawde cos wyrwac |
Mogę wiedzieć jak długo użytkujesz stacje ,że stwierdzasz 'Wysoka jakość za małe pieniądze'?
|
ta konkretnie około 3 tygodni
raczej nie widze mozeliwosci, zeby cos tu moglo sie popsuc do poprzedniego kompa mialem dwie "stacje" na usb 3 typu A i nic w uzytkowaniu nie zmienilo sie na przestrzeni lat (obie mam nadal, jedna jest na stale podpieta do miboxa obecnie) mam tez w robocie taka wielka stacjonarna do HP EliteBooka - ma 7 lat i bangla |
Ilość załączników: 1
aida w ostatniej wersji udostępniła wsparcie dla Z490
tak to wygląda komp odpalony od 6.00 w pokoju mam 20stopni obudowa CHIEFTEC big tower. Załącznik 165409 |
Co do stacji to ja używałem podobną właśnie Baseusa - bardzo podoba mi się ta firma. Jak na chińszczyznę (czy ogólnie sprzęt) są dobrej jakości.
Ta, którą rozpakowujesz - myślisz, że można by na niej podstawić (podłożyć pod tył noteboka) 3kg notebooka? |
Spokojnie, ale żeby się nie ślizgał nakleilbym jakieś gumki, np kropki przezroczyste używane przy meblach, żeby nie ślizgał się po gładkim metalu
Albo od razu kupił wersję z gumowymi podkładkami (linki w opisie filmu) |
Cytat:
|
obecnie tylko rynek wtórny OLX ja mam Model BRAVO czarna kupiłem osobiście jako nowa w 2008r.
jakieś 5lat temu dokupiłem właśnie z OLX w stanie idealnym identyczna tylko beżowa taka sama też w stanie idealnym wraz ze stickerem WIN XP :-) Cytat:
|
Cytat:
|
Podklej se cuś. :szczerb:
:mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:09. |