![]() |
Dlatego napisałem, że sens jest średni, a nie żaden. ;)
Co z tego że trwa kilka sekund. Istotne w tym wszystkim jest to, że nie da się kupić i zapomnieć o Steamie. On zawsze będzie potrzebny, a to do uruchomienia tych gier, a to do weryfikacji konta. Nienawidzę być na smyczy dlatego rewelacyjną alternatywą jest np. GOG. Jedyny e-sklep bez tego gówna DRM. Niestety tam same gry CDP Red, antyki i indyki. Chociaż ostatnio pojawił się Rayman Origins, który ze wszech miar polecam. |
Ma sens, przywrócenie kopi jest znacznie szybsze niż pobranie od nowa całości z netu
Weryfikacja tra kilka sekund, poza tym jest tryb offline i można grać bez neta |
Cytat:
Ja jedyne co ukradłem w swoim życiu, a w zasadzie uratowałem to małpę z Lego koledze i muszelkę ze szkolnej gabloty. Pirackich gier się nie da ukraść, więc tego nie wliczam. A czemuż to uratowałem? Ponieważ kilka lat później owy kolega miał w domu pożar i wszystko spłonęło, a gablotę przewrócił jeden z wyrostków wszystko tłukąc. Więc jakby nie patrzeć to same dobre uczynki! :D |
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiedziałem że się tak da. Chyba zainstaluję tego Steama :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Wydaje mi się że Max chciał się pochwalić najnowszą wersją OSX. Mam rację? :)
Jeśli chodzi o smarty o po to są różne wielkości aby każdy znalazł coś dla siebie (: |
To sobie zrobisz ich kopie na płytach, wtedy to nie będzie piracenie xD
|
Ale wolę mieć kolekcję na szafce przeszklonej w pudełeczkach :) Zresztą pisałem już w jakimś temacie o tym.
|
Cytat:
|
Pisałem że jak będę bogaty (tzn. będe zarabiał jakiekolwiek pieniądze wyższe niż kilkaset zł na miesiąc) to kupię wszystkie gry które mam ponagrywane na płytkach oryginalne. Z tym, że z paroma tytułami za parę lat będzie trudność :rotfl:
|
Cytat:
|
PS Jedyne rzeczy jakie komukolwiek ukradłem to ok. 30 długopisów nauczycielce w gimnazjum bo pożyczała mi je a ja gubiłem je nagminnie :haha:
|
Młody, to musk ma gdzie indziej.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |