![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Nie wiedziałem że się tak da. Chyba zainstaluję tego Steama :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja jedyne co ukradłem w swoim życiu, a w zasadzie uratowałem to małpę z Lego koledze i muszelkę ze szkolnej gabloty. Pirackich gier się nie da ukraść, więc tego nie wliczam. A czemuż to uratowałem? Ponieważ kilka lat później owy kolega miał w domu pożar i wszystko spłonęło, a gablotę przewrócił jeden z wyrostków wszystko tłukąc. Więc jakby nie patrzeć to same dobre uczynki! :D |
Ma sens, przywrócenie kopi jest znacznie szybsze niż pobranie od nowa całości z netu
Weryfikacja tra kilka sekund, poza tym jest tryb offline i można grać bez neta |
Dlatego napisałem, że sens jest średni, a nie żaden. ;)
Co z tego że trwa kilka sekund. Istotne w tym wszystkim jest to, że nie da się kupić i zapomnieć o Steamie. On zawsze będzie potrzebny, a to do uruchomienia tych gier, a to do weryfikacji konta. Nienawidzę być na smyczy dlatego rewelacyjną alternatywą jest np. GOG. Jedyny e-sklep bez tego gówna DRM. Niestety tam same gry CDP Red, antyki i indyki. Chociaż ostatnio pojawił się Rayman Origins, który ze wszech miar polecam. |
Z tym DDR to przesadzasz... Co ci przeszkadza weryfikacja kilka sekund u po bólu
|
Ja Beriona doskonale rozumiem i w pełni się z nim zgadzam.
|
Cytat:
|
Przecież Berion napisał.
Nie chodzi tu o aspekt techniczny weryfikacji, bo tu kilka sekund nie robi. Chodzi o tę smycz i całą tą filozofię. |
Cytat:
|
Otóż to. Nie może być tak, że płacę za coś, w zasadzie to nawet za powietrze i ktoś to kontroluje. Nie może być tak, że kupuję grę i ktoś będzie decydował kiedy i na jakich warunkach mogę w nią zagrać!
Co innego jeśli to są darmowe gry lub gry za które zapłaciłem dosłownie grosze. Darmowe to wiadomo, Valve zapłaciło wydawcom/deweloperom w nadziei na promocję sklepu i tychże gier - i mogą sobie tymi grami rozporządzać. Jeśli grosze to trudno, odżałuję. |
Nie może, nie może, ale jest. Ja mam na to sposób, nie gram. :]
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |