![]() |
Cytat:
|
A w akademiku dyskusje były inne. Nie było czasu na długie spory, bo można było nie zdążyć.
|
mgit ja mam rękę chudą i żylastą ( każdy zegarek który noszę wymagał dorobienia dziurki w pasku :D) ale za to długie palce (co się przydaje :mruga:). Mniejsza z tym, po prostu obsługa telefonu z ekranem powyżej 4' jest dla mnie mało wygodna.
Druga rzecz to jak pisałem telefon musi się mieścić do małych kieszeni spodni. Dlatego wolę mniejsze :spoko: |
Cytat:
|
DarkSlide97 kradnie oprogramowanie (czytaj gry) to co mu za różnica opędzlować jakiś portfel -> którego pewnie nikt nie chciał :P
|
mgit no tak się składa że trochę inaczej na to spoglądam ale to już temat na oddzielną dyskusję :czytaj:
Berion różne ciekawsze rzeczy można tymi palcami wyczyniać :mruga: |
Tak, tylko dłubiąc nimi w nosie, żebyś się do musku nie dokopał! :szczerb:
|
Młody, to musk ma gdzie indziej.
|
PS Jedyne rzeczy jakie komukolwiek ukradłem to ok. 30 długopisów nauczycielce w gimnazjum bo pożyczała mi je a ja gubiłem je nagminnie :haha:
|
Cytat:
|
Pisałem że jak będę bogaty (tzn. będe zarabiał jakiekolwiek pieniądze wyższe niż kilkaset zł na miesiąc) to kupię wszystkie gry które mam ponagrywane na płytkach oryginalne. Z tym, że z paroma tytułami za parę lat będzie trudność :rotfl:
|
Cytat:
|
Ale wolę mieć kolekcję na szafce przeszklonej w pudełeczkach :) Zresztą pisałem już w jakimś temacie o tym.
|
To sobie zrobisz ich kopie na płytach, wtedy to nie będzie piracenie xD
|
Wydaje mi się że Max chciał się pochwalić najnowszą wersją OSX. Mam rację? :)
Jeśli chodzi o smarty o po to są różne wielkości aby każdy znalazł coś dla siebie (: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |