![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Vista? | |||
Mam/testowałem i zostaje przy niej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 10.17% |
"Nigdy" nie zmienie systemu na Viste |
15 | 12.71% |
Planuje przesiadke |
21 | 17.80% |
Nie mam i na chwile obecną nie chce mieć tego systemu, ale może... |
65 | 55.08% |
Nie mam własnego zdania |
5 | 4.24% |
Wszystkich głosów: 118. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#136 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
![]() Cytat:
Zawsze twierdzilem ze jak kupuje sprzet to lepiej troche dolozyc niz zalowac a jako ze pracuje i mieszkam z rodzicami to mnie stac ^^
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#137 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry?
Za tyle kasy co kosztuje najtanszy macbook znajde Ci lepszego notebooka z wiekszym ekranem :->. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bawiłem się macbookiem jak i macem w budzie przez rok - nie zwalił mnie na kolana. w Polsce Mac jest kupowany duuuuużo mniej razy niż PC w domu nie widze zastosowań do tego wole wypasionego PC niż Maca słabej klasy to jest moje zdanie REi moze mieć swój powód ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
ClassicGOD
![]() |
Znalezli sie spece - mowimy o malych cienkich markowych notebookach a nie skladakach acera
![]() ![]() Wiekszy ekran - MacBooki Pro sie klaniaja - najszybsze laptopy (nie tzw desktopy skladane) na rynku ![]()
![]() |
#141 |
Guru
![]() |
nie tylko Tobie bylo dane miec je w rekach.
prawda jest taka, ze Apple ma pogibane ceny. widzialem nawet w US w i idealnym stanie uzywki, ktore nie mogly znalezc kupca, choc kolesie obnizali i obnizali cene. Apple od lat nastawiony jest na waska grupe nabywcow i dopoki ten biznes jeszcze sie kreci, na pewno nie obiora innego kursu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
ClassicGOD
![]() |
Dlatego ich sprzedaz rosnie z dnia na dzien a firma jest najszybciej rozwijajaca sie firma produkujaca komputery... ya right. Pozatym kupujac komputer od Apple dostajesz spory pakiet softweru - w przeciwienstwie do reszty.
Klutni takich bylo wiele i niejednokrotnie udowadniane bylo ze super wygurowana cena to mit. PS. Uzywki nie zchodza bo od samego Apple mozna kupic laptopy uzywane po naprawie servisowej. Sa nieruszane (to tylko laptopy oddane zaraz po zakupie - byly wadlwe fabrycznie) pelnosprawne i objete standardowa gwara - roznica to cena czesto nizsza niz owe uzywki.
![]() |
#143 | ||
Guru
![]() |
Cytat:
Cytat:
za filozofia Apple naprawde nie stoi nic wielkiego. to wasko ukierunkowany produkt, nastawiony na okreslonego klienta. tak samo robi np. Miele ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
apple ma najszybsze lapki? zartujesz prawda?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
ClassicGOD
![]() |
Sorry za orty.... pozno jest a mialem meczacy dzien.
Demek a co masz cos szybszego? Nie mowie tu o grach i laptopach wyciagajacych oszalamiajace 20min na baterii. @pepperman - czemu nie kupujesz refurbek? Lol ale tys madry jest bo wiesz wszystko nawet to co amerykanie kupuja... - sprzedaz iPoda utrzymuje sie na stalym poziomie, sprzedaz komputerow podskoczyla im o 50% - no ale to tylko oficjalne dane statystyczne, ty wiesz lepiej... Argument ze sa drogie to jedyna argument walkowany w kolko, czasem ktos napisze ze OSX mozna na pc zainstalowac - radze sprobowac i porownac z OSX we wlasciwym srodowisku. Kosztuja tyle co sprzet tej samej klasy ale co z tego skoro mozna Acera czy innego low-end HP o podobnych komponentach kupic taniej. Zauwazcie ze inne firmy tez maja laptopy drozsze o podobnym kofigu - jednak musi byc cos co je rozni prawda? BTW to nie temat o tym ![]() ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 27.01.2007 o godz. 00:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
ZnakJaworznickiegoBikera
a jak chcesz cos porownac? te same procki a systemy inne, mozna kodowanie mp3/divx/xvid/dvd/hd conajwyzej porownac
i gwarantuje ci, ze mac dostanie solidny lomot, szczegolnie w hd co do visty mam, bawilem sie, jak zloze kompa do kupy (swojego) do zawita na nim vista ultimate
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
LEPSZEGO (parametrami i osiagami) notebooka z 17" ekranem moge miec za duzo mniej. OK, koniec tematu, bo z fanboyami nie ma co.. wiedza lepiej ;-). -edit- Zeby nie bylo, ze jestem przeciwny czy cos - sam dlugo zastanawialem sie nad macbookiem (13"), ale przejrzalem na oczy (w pierwszej kolejnosci zadecydowal brak PCMCIA, a pozniej to, ze za taka cene moge miec cos lepszego, a dla wygladu nie warto przeplacac ;-D). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
ClassicGOD
![]() |
Demek - Masz jakies podstawy dla tej wypowiedzi? Testy w realnych aplikacjach jak photoshop cs3 mowia co innego a macbook pro nazwany najszybszym laptopem pod win xp wlasnie.
Co do visty - mia***322;em, uzywalem i wole xp. Tak jak zreszta wiekszosc.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 27.01.2007 o godz. 09:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
ZnakJaworznickiegoBikera
porownac to i ja moge takiego iLapka i zawsze wygra, zalezy jakiego mu konkurenta pod nos podsuniesz, dalem nieco inne przyklady i photoshop, celowo bo wiem co sie tam dzialo
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
microsoft, microsovt windows vista, vista, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
2 filmy na 1 dvd -> 2 dvd (z menu) | salamander5 | DVD-Video | 2 | 09.02.2005 10:18 |
DVD dual ( movie 6,5 GB ) ---> DVD 4.7 ( 4,3... GB) | kossa | DVD-Video | 27 | 07.02.2005 01:50 |
Problem z obrazem na TV (widac tylko kolor pulpitu) | Yakuza_PL | Napędy optyczne DVD | 3 | 02.08.2002 08:45 |
NIE moge kop. CD -> CDR (wypalony CDR ma tylko nazwę "CD") | JabzO | Napędy optyczne CD | 1 | 13.04.2002 12:44 |