![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Vista? | |||
| Mam/testowałem i zostaje przy niej |
|
12 | 10.17% |
| "Nigdy" nie zmienie systemu na Viste |
|
15 | 12.71% |
| Planuje przesiadke |
|
21 | 17.80% |
| Nie mam i na chwile obecną nie chce mieć tego systemu, ale może... |
|
65 | 55.08% |
| Nie mam własnego zdania |
|
5 | 4.24% |
| Wszystkich głosów: 118. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Niestety nie wiem tego ale faktycznie może ten klucz odpowiada za problemy z instalowaniem sterowników które są na partycji systemowej.
|
|
|
#2 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
No wlasnie, bo on jakby wogole nie mial 'swojej' sciezki do folderu systemowego. Jakby jej nie mial wpisanej i zaczynal skanowac np. Pulpit, dyski, Windows Update, a nie systemowy.
|
|
|
|
#3 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
B.d
procek kreci sie bardzo latwo i mozna jeszcze wiecej
tu masz obrazek z everesta na ile oc. 43%
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Z wynikami w Vista to różnie może wyglądać .....
http://windows.home.pl/forum/viewtopic.php?t=21006 - "Indeks wydajności Vista - podejście drugie ".
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
Co za news - blagam was bo nie wytrzymam... Skad oni biora takie informacje? Pojawia sie plotka i odrazu wszyscy powtarzaja - lol. Jezeli faktycznie sie cos opozni to napewno nie z winy Bootcamp - dlaczego? ano dlatego ze juz mozna na makach viste postawic bez problemu
|
|
|
|
#7 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buahah!
Apple chce zarobic i miec dobre wsparcie Visty! Buahaha! Windows i Linux jest lepszy! nananan! Wkurzylem Cie? ;-) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() Nawet dam ci 3 fajne linki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rtp5gNhBZgo http://www.youtube.com/watch?v=GVOnFdMf0RU http://www.youtube.com/watch?v=Pa1RCg-Ccp0 Pomimo iz zabawne nie uwzgledniaja 1 rzeczy to na Mac OS mozna odpalac applikacje z Linuxa - w druga strone to nie dziala ![]() Wracajac do Visty: http://youtube.com/watch?v=KyLqUf4cdwc Owszem, rozpoznawanie mowy jest coraz blizsze idealu ale jeszcze sporo mu brakuje wbrew temu co twierdzi MS. Owszem rozpoznawanie mowy w Viscie ma wieksze mozliwosci niz to w Mac OS X (chodzi o Speech to Text) ale tez na Maku nikt nie wymienia go jako jednej z glownych zalet systemu. PS. To nie ten sam filmik co wczesniej.
|
|
|
|
#9 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
skoro mac os jest tak wspanialy to po co wpuszczaja na macowki winde? zeby zarobic bo ludzie chca, ale nalezy postawic dlaczego chca windowsa na innej platformie bo cos im sie widocznie nie podoba w mac os dlaczego mac os nie ma na pc (chodzi mi o bezproblemowe instalowanie)? bo malo by na tym zarobili bo malo kto to chce
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Maca mozna bez problemu kupic, nawet na raty lub leasingu, w kazdym wiekszym miescie. Sa drogie, fakt, ale nie jest to z cala pewnoscia komputer dla gawiedzi, bez urazy. To jest komputer, dla wyrobionego usera - takiego ktory wie co chce, a nie kupuje maszyny dle tabelki z wynikami. Z moich obserwacji wynika jasno (i nie tylko moich) - migracja z windowsow na MacOSy istnieje, w odwrotna strone raczej nie, jakies wyjatki ![]() Apple kupuje sie zeby dzialal, nie zeby natychmiast dokupic mu karte graficzna, kontroler, bluetootha i cholera wie co. Do Maca jak do samochodu, wlaczasz i pracujesz ![]() I cala dyskusja o wyzszosci Maca nad Windowsem, nie ma sesnsu. Windowsy sa dla wszystkich, dla graczy, ksiegowej, polityka , dzieciaka z miasta i ze wsi - sa jak komunizm ![]() Maci sa dla elity ludzi ktorzy maja wymagania ![]() A jak wyjdzie Lampart (bete testowalem, jest niezla, naprawde ma mozliwosci, z natywnym jezykiem polskim) to z cala pewnoscia bedzie to system DZIALAJACY!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Mac stara sie stworzyc legende o swoich komputerach, ze sa wyjatkowe i dla wyjatkowych ludzi. Ale skoro niektorzy lubia sie czuc wyjatkowi i placic za to wygorowana cene... |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Rynek chyba też, bo jakoś oprogramowianie studyjne i naprawdę profesjonalne powstaje tylko na Mac'a...
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Mnie nie ale zapachniało mi tutaj dzieckiem neostrady...
|
|
|
#15 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak to mialo pachniec.
Swoja droga- nie widzialem w zadnym markecie Macow. Faktem jest jednak, ze ostatnio w niewielu bylem.. Istnieje mozliwosc kupienia np. macbooka w jakims sklepie czy tylko przez internet? |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| microsoft, microsovt windows vista, vista, windows |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
| 2 filmy na 1 dvd -> 2 dvd (z menu) | salamander5 | DVD-Video | 2 | 09.02.2005 10:18 |
| DVD dual ( movie 6,5 GB ) ---> DVD 4.7 ( 4,3... GB) | kossa | DVD-Video | 27 | 07.02.2005 01:50 |
| Problem z obrazem na TV (widac tylko kolor pulpitu) | Yakuza_PL | Napędy optyczne DVD | 3 | 02.08.2002 08:45 |
| NIE moge kop. CD -> CDR (wypalony CDR ma tylko nazwę "CD") | JabzO | Napędy optyczne CD | 1 | 13.04.2002 12:44 |