![]() |
Na tym nowym build`zie nie chce mi się zainstalować Visual C++ co uniemożliwia odpalenie GTA4.
Dla mnie to nie problem, ale syn mi tego nie daruje. |
a już se chciałem zainstalować. gta musi chodzić!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 50394 |
@mensir67pl
hmm.. w takim razie zrobię w weekend jeszcze jedno podejście. Może to było chwilowe - menda jęczała, że brak jakiś "manifest" , nie pamiętam numerków. Dam znać jak się coś zmieni. |
postawilem se7en na raidzie 0. wyglada to fajnie. wiecej testow i wrazen jutro. to jakis blad, ze 32 bitowy windows wykrywa mi 4GB pamieci? do dzis bylem przekonany, ze to tylko domena 64bit. czy myki z odblokowaniem paska itp. beda dzialac na ostatnim buildzie? moze ktos sprawdzal. chodzi glownie o progs, ktory zostal napisany dla poprzednich wersji
|
teraz vista x86 z SP1 też wykrywa do 12GB bodajże ale co z tego skoro używa ~3,5.
|
|
Do sieci torrent wyciekła Windows 7 Build 7000 Beta 1-32bit
|
Więcej info >>KLIK<<
|
czyli to jest ta zapowiadana beta, która miała się pojawić w styczniu ? no prosze prosze... nic tylko zasysac.
@patrix a cóż to jest za kod ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiadomo coś może na temat aktualizacji vista @ 7 ?
Np. na dobreprogramy jakiś gość wyskoczył z komentarzem, że dla vist box update jest freeko :hmm: |
jak zmodyfikowac instalator sterownika, aby nie sapal, ze sterownik nie jest dla tej wersji sytemu?
|
To zależy. Na ogół pomaga rozpakowanie sterownika i instalacja ręczna spod menadżera urządzeń.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31. |