Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f120/)
-   -   Metal Gear Solid V - The Phantom Pain (i Ground Zeroes ;)) (https://forum.cdrinfo.pl/f120/metal-gear-solid-v-phantom-pain-ground-zeroes-92284/)

revolver0 13.12.2015 22:23

japońce ogólnie dobrze s zakonserwowani... Mnie zastanawia co teraz szykuje dla nas Kojima czy może nadal na bezrobociu xd.

Trilu 13.12.2015 22:05

A się wczoraj zakręciłem :)
Gra się w to tylko po to aby obejrzeć filmiki ,reszta to taka padaka jak nigdy,Hideo powinien kręcić filmy ,jak ma wolny czas :)
No jakaś zimowa sceneria by stykła,bo tylko w grach i na filmach będziemy taką scenerie oglądać,nawet śnieg spierniczył z naszego kraju .
Teraz sprawdziłem Hideo metrykę ,aż trudno uwierzyć w jego 52 latka ,dobrze się konserwuje :)

Online to już całkiem padaka ,rozegrałem dwa mecze i to było na tyle.

Berion 13.12.2015 17:28

System jest ustawiony pod online, upg kosztują kosmiczne ilości kredytów, a rozbudowa bazy jeszcze więcej zasobów. I to się głownie przekłada na monotonię bo przez to m.in zrobili ponad sto, nic nie wnoszących TAKICH SAMYCH misji...

Jestem w połowie gry, a nie mam możliwości upg konia, którego i tak już nie będę używał. I tak to jest to jest ze wszystkim w tej grze.

Zdecydowanie lepszy byłby otwarty MGS, ale z linią fabularną ani nie blokowaną sprzętem, ani misjami pobocznymi, ani w ogóle nie powinno być jakichkolwiek misji. Mam też dosyć piasku i arabów, sawanny i murzynów. Ileż można... Jakaś dżungla by się przydała jak w MGS3, wielkie miasto, Syberia czy coś w ten deseń.

Trilu 12.12.2015 23:12

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1344652)
Porównaj wersję grową z tą abominacją. Growa też jakaś piękna nie jest, ale coś w niej jest takiego. To samo uczucie miałem oglądając dziewoję w Remember Me.

Zdecyduj się albo fenomenalna albo dobra. ;p

Jak już mam 20h to dokończę, póki co grinduje fanty i pieseła (jeszcze Quite się nie przyłączyła).

Eee byłem po pewnej misji i mi się udzieliło ,ale po tej misji było tylko coraz bardziej monotonnie,ta gra jest ogólnie na jedno kopyto ,wszystko jest na jedno kopyto ,ale wstawki są fajne i przez to tylko to przechodzę ,przez te wstawki :P
A ta kobita ma tyle tego czegoś ,no i przez to ,to przejdę :D

Berion 12.12.2015 21:07

Porównaj wersję grową z tą abominacją. Growa też jakaś piękna nie jest, ale coś w niej jest takiego. To samo uczucie miałem oglądając dziewoję w Remember Me.

Zdecyduj się albo fenomenalna albo dobra. ;p

Jak już mam 20h to dokończę, póki co grinduje fanty i pieseła (jeszcze Quite się nie przyłączyła).

Trilu 12.12.2015 15:08

No bez jaj He-Man ,a nie do Szkieletora ,ma większe cycki :P
Gra jest trochę nudna ,ale lepszej w tych klimatach nima,trzeba się cieszyć z tego co jest ,toż to ostatnia dobra gra na ps3,a nie Yakuza chyba wyjdzie na ps3 ,albo już wyszedł .

Berion 12.12.2015 00:03

Padło i na mnie, jestem po ~16h gry. Myślałem już, że nie przetrawię "Avengersów" z pierwszych misji, ale wyszło chyba na to że klon BB był na haju (błagam was, powiedzcie że tak właśnie było...). Potem jest tylko gorzej... Co chwilę obowiązkowe tutoriale, zamiast od razu oddać WSZYSTKO pod kontrolę gracza. Nienawidzę wodzenia za nos bardziej od tych tutoriali. I nuda jak cholera, prawie żadnych scenek, bezsensowny sandbox który służy tylko do grindowania i uniemożliwia swobodne wykonywanie misji (i w ogóle wtf? misje? co to ma być?). Przede mną misja 12, a ja mam już dość...

Podoba mi się pomysł z zarządzaniem i rozwijanie bazy. Tylko to mi się póki co podoba. :hmm:

PS: A ta figurka jest ohydna. Wygląda jak żona He-Mana... a nie jak growa Quiet-ciunia. ;p

Trilu 24.11.2015 23:31

Pod choinkę dostanie zestaw do zabawy :P

mgit 24.11.2015 23:28

Cytat:

Napisany przez Trilu (Post 1343027)

Gdzie ty jej będziesz wkładać ten pistolet po lewej... innych akcesoriów nie dokupiłeś typu mini wibrator :rotfl:

Trilu 24.11.2015 23:20

Laleczka do zabawy :D

http://assets.vg247.com/current//201...et_figure1.jpg

M@X 24.11.2015 23:01

Quiet wraca w najnowszym Patchu :-)!

Trilu 24.11.2015 22:40

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1337746)
Skonczylem "The Phantom Pain". Prawdziwa rozrywka zaczyna sie po przejsciu glownej linii fabularnej, ktora zrobiona zostala chyba tylko pod wspolczesnych graczy (dyzo grania, malo przerywnikow fabularnych). Potem jest lepiej - mniej gramy, fabula sie zageszcza a pomisji 46 mialem opad szczeki...

Zgodzę się w 100% :)
Normalnie szczena opada,ta gra jest fenomenalnie dobra ,choć nie jestem fanem serii, to tą część przejdę na 110% :)
Do tego przepiękna Quiet :D

Trilu 12.11.2015 09:14

Gra się skończyła ,a psa ani widu ani słychu ,teraz wróciłem do misji pobocznych ,może się pojawi burek .

szczuru 11.11.2015 22:25

Przejdź parę misji i za "którymś tam" powrotem do Mother Base dołączy on do Ciebie :)

Trilu 11.11.2015 20:06

Nie mam kundla ,nie zabrałem skubańca ,teraz się cofnąłem zabrałem kundla do Motherbase i co dalej ,gdzie się hoduje tego wilczura .

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35.