![]() |
''Ściąga'' dla lokiego7777 ;) : http://gameplay.pl/news.asp?ID=93664 i http://gameplay.pl/news.asp?ID=93690 na PC jest MGS1 i Twin Snake można też pograć na emulatorze w Snake Eater lub na PS3 MGS HD
|
Ground Zeroes byl prologiem. Konczy sie w pewien okreslony sposob po czym nastepuje Phantom Pain. Jakis czas pozniej :->
|
A jak to się ma do Ground Zeroes ? to są misje poboczne w Phantom Pain ?
|
Nie zauwazylem "3":)
|
@loki7777, co do MGS3 to prędzej PCSX2 ;) a PPSSPP do Peace Walkera ;)
|
EPSX moj drogi:) Ja ma Xboxa 360 to sobie nadrobie:)
|
Jesli nie grales przynajmniej w MGS 3 i MGS:PW, a najlepiej we wszystkie to nie masz po co zaczynac gry.
Z tego damego powodu nie rozumiem wydania tej gry na PC - pierwsze 2 czesci sagi Big Bossa nigdy nie zostaly wydane na te platforme, wiec skad pececiarze maja znac fabule calosci? A rece mi totalnie opadly jak przeczytalem komentarze na PCLabie w stylu "Kto bedzie w to gral jak nie jest po polskiemu?". 2015 rok a u rodakow dalej ciemnota w glowach... |
Tylko 7H? Konczyc ta czesc czy jechac od 2(czy fabula jakos powiazana, czy luzna wariacja na temat) - bo w sumie tylko 1 na psx skonczylem:)
|
Skonczylem glowna linie fabularna. Przez n-1 misji totalnie slabo, na koncu oczywiscie rozklad na lopatki.
Czekam na Chapter 2 |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli jednak określenie "magnum opus" nie było użyte przez Kojimę nad wyrost :) Wielu gra się podoba, ale ciekaw jestem czy Berion nadal uważa, że jest zbyt przesiąknieta "Peace Walkerem" i jest na nie ;p ? |
Skończyłem wczoraj główną linię fabularną i jak dla mnie majstersztyk Kojimy. "Ukryte" zakończenie Quiet tak zagrało mi na emocjach, że szok. Natomiast główne zakończenie mimo, że przewidywalne to też nieźle ryje banie :szczerb: Ja chce dalszą część historii :D
Najlepiej opowiadającą co robił Liquid z Sahelanthropusem, ten "psychiczny" chłoptaś no i... Big Boss |
@ DejaVu - to dużo byś tej wódki kupił, gra stoi jakieś 249 zł; jakiś tydzień picia bez przerwy, od rana do wieczora - miałbyś potem prawdziwy, a nie fantomowy ból... głowy :D
@ M@X - szybko Ci idzie, ja mam dopiero 7%, ale może to ja się opie***łam ;p Fakt, gra się fajnie. Podoba mi się swoboda podchodów, elastyczna mechanika (przynajmniej jak na moje obecne doświadczenia ;p ), i kupa gameplay'u i to przekozackiego :D Nikt mi nie przerywa, jak coś chcą to dają znać przez radio, może i odrywa się to od kanonu, ale np. MGS2 to już była przesada ( jak dla mnie trójka pod tym względem była ok, nie było tych przydlugich rozmów radiowych, a w filmikach też były konkrety). Gra jest na duży plus jak dla mnie, chociaż jeśli chodzi o scenariusz to na razie ciężko się wypowiadać ;p Choć klimatu jedynki i tak nic nie przebije, mimo braku kosmicznych możliwość nowego Węża :) No i do tego konsola - wygląda git ;) |
Dzisiaj skoncze. Zostala mi ostatnia misja. Jest inaczej. Jest malo cutscenek. Gra jest swietna, ale brak mi klasycznej estetyki ciaglego dramatu. Tu jest jakos za duzo akcji, a za malo filmowych idniesien do poprzednich czesci ;-).
|
https://www.youtube.com/playlist?lis..._8yBa7R0ZBmVMM można obejrzeć , a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na wódkę :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |