![]() |
polecam samsunga jak dla mnie są ti jedne z lepszych telefonów i nawet wytrzymałe prawie od zawsze mam tylko samsungi i sprawują sie dobrze :)
_______________ woda mineralna |
Samochód za 1400 zł faktycznie można nazwać gratem, ze względu na jego wiek np.
Ale jeśli jest to ich cena rynkowa to z reguły nie potrzebują żadnego dodatkowego wkładu poza paliwem :) Co do meizu mx5 słaba antena lte to jest przypadłość wielu chińskich smartfonów, gdyż większość z nich ma ten sam badziewny model. Ale głównymi wadami jest słąbe dopasowanie elementów, telefon lubi czasem "skrzypieć" oraz przegrzewanie się przy trudniejszej pracy lub ładowaniu, co może być denerwujące, ale obecnie to jest problem wielu smartfonów, np. z opcjami szybkiego ładowania. Każdy telefon ma "jakieś" wady nie znajdziesz nic idealnego, bierz to co ci się podoba bo tak to nigdy nic nie wybierzesz.. :P |
po co ci ac i przeglądy :szczerb:
|
Cytat:
Owszem na samochód mnie nie stać bo to jednak większy wydatek niż telefon, paliwo oc ac przeglądy naprawy itd do tego bał bym się rozleniwienia. Owszem można i kupić za 1400zł jeżdzącego grata ale... cena takiego samochodu mówi sama za się. A taki smarphone to wydatek ile 1400 za to co chce jak to rozłożę na raty to tak w portfel za bardzo nie zaboli. Co do Meizu MX5 na który się zapatruje zaczynam mieć wątpliwości, ponoć LTE słabo w nim działa. |
Cytat:
|
Początkowo chciałem się rzucić na Cubota x17 cena do jakości wydawała się zadowalająca potem poszukałem trochę wyżej i zobaczyłem że sferis ma one plus one za 1099 ostatecznie idę w piątek wziąć na raty Meizu MX5 , Meizu wydaję się bić na łeb na szyje dwukrotnie droższe smartphony.
|
Sam jakiś czas temu kupiłem sobie telefon z Windows Phone.Słyszałem na jego temat wiele opinii. Negatywnych i pozytywnych jednak jestem mile zaskoczony. Jest to model Lumia 640. Parametry ma dobre, nie zacina się. Do kafelków trzeba sie przyzwyczaić ale z perspektywy czasu widze,ze są wygodne.
Obecnie w rtv euro agd jest na nie promocja tak wiec model moza sobie tam kupić za śmieszne pieniadze czyli za niecałe 5 stówek. |
no właśnie ze względu na rozdzielczość Staśka też się skłania ku LG :taktak:
|
Cytat:
LG Spirit jest nieco mniejszy, a więc i poręczniejszy - choć ja osobiście z powodu kształtu tylnej części obudowy uważam, że nie leży pewnie w dłoni. Wygląd, jak większości LG, średnio mi się podoba - kwestia gustu. Bateria ma nieco mniejszą pojemność i nie wiem, czy ekran to kompensuje (mniejszy, ale o większej rozdzielczości). Ja rozważałbym tylko te dwa (osobiście wolę Xperie, ale na pewno nie takie małe jak ta E1 II). I chyba z tej pary mimo wszystko skłaniałbym się ku LG. |
wiem, ale wybór jest jaki jest :sciana:
|
Xiaomi :D
|
kochani, proszę o szybką odpowiedź, Staśka ma dostać służbowy telefon,
ma do wyboru: -Sony E1 II -Samsung Grand Prime LTE -Samsung G361F Galaxy Core Prime LTE -LG Spririt 4G LTE co byście brali? |
Za ok 200$ mozna miec xiaomi na snapie 650 i dobra gtafika, ponad 70000 w antutu kreci
|
czekamy na linka, bo kawałów już kilka umieściłeś :P
|
A co sądzicie o OnePlus X generalnie też chińczyk ale jaki design i parametrami kosi średnia klasę telefonów. Obecnie zastanawiam się czy warto wydać te 1,2k na niego no i tylko rok gwarancji z możliwości przedłużenia do 2 za 300zł z tą cena to chyba ktoś przegiął.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |