![]() |
Cytat:
Córce kupiłem na gwiazdkę Xperię M ale w dual sim, bo ta non-stop siedzi na necie i wiecznie nie ma pieniędzy na koncie. W drugi slot włożyłem jej Aero2. Ale gdyby nie dual brał bym Xperię L. |
Cytat:
Poza tym Lka faktycznie jest lepsiejsza. :taktak: |
mnie z nowym rokiem i abonamentem wcisnęli xperie j , miała być przed świętami ale chyba u pomarańczowych się skończyła
ciekawe co to będzie za wynalazek, w życiu nie miałem smartfona ;) |
Współczuję zatem. Dziadowizna straszliwa. Mam go. :D
Nie używalny bez roota. |
Ja mam z tego zestawu Samsunga Galaxy Core i jestem bardzo zadowolony.
Szybko mi wszystko chodzi, nie muli, nie zawiesza się. Choć muszę przyznać, że nie jestem zbyt wymagającym użytkownikiem. W gry nie gram. Korzystam za to z aplikacji do oglądania tv. Oprócz tego standardowo: muzyka, wideo, gps (Google Maps, MapaMap), Internet przez sieć i wi-fi (www, poczta, youtube, radio, tv). Wszystko chodzi bardzo dobrze. Minusy: - bateria dosyć krótko trzyma (ale to chyba teraz wszystkie smartfony tak mają); - słabe radio FM - to mnie bardzo zaskoczyło, radio jest bardzo czułe i podatne na zakłócenia. W mieście nie ma problemu, ale gdzieś dalej już jest gorzej. Korzystam wtedy z radia internetowego. |
Cytat:
ja od siebie dodam tylko, ze bardzo dobrze się rootuje samsungi, co daje dodatkowe możliwosci wgyrywania rom modyfikowany czesto lepiej dopracowanych, ktore np w galaxy 1 2 3 i teraz 4 umozliwiaja zainstalowanie aplikacji, ktora nagrywa rozmowy bez powiadamiania rozmowycy, czesto ta opcja sie przyjdae, pozniej np blak market, co daje mozliwosci korzysta z aplikacji w pelnych wersjach, oczywiscie do celow niekomercyjnych :) i wiele innych mozliwosci, ale jak to tobie niepotzebne to nie ma tematu :) |
A mówi się, że to iOS taki ograniczony, a ile kombinacji z tymi rootami!
|
Ilość załączników: 1
Odblokowanie bootloadera na przykładzie Nexusa5
adb reboot-bootloader fastboot oem unlock Załącznik 64314 Faktycznie to trudne... |
Z moim abonamentem i telefonem u pomarańczowych jakaś porażka totalna , najpierw sami J'ke mi zaproponowali ,
w sumie to się już napaliłem a teraz nie mają :D od grudnia czekam i póki co mam ich w (_!_) , trochę się bawiłem xperią T od kumpeli i postanowiłem sobie takiego w abonamencie sprawić , dzwonie do pomarańczowych - nie maja, w t-debi*e maja ,ale przy abonamencie za 79zł ten smart fone kosztuje ponad 1K i jest to jeszcze model który ktoś zwrócił po 10 dniach :rotfl: patrząc na allegro nowy aparat bez zobowiązania można kupić w granicach 800zł :haha: no nie mogę z nimi, kupie sobie aparat i wezmę tani abonament :mruga: , jak nie chcą moich pieniędzy to nie k***a |
to forum ma POWER ! mowie wam :D
|
Ale że co? :hmm:
|
Możesz rozwinąć? Hę? :blink:
|
jutro ide odebrać telefon i podpisać umowę :)
Cytat:
proponuje założyć temat lista życzeń i zobaczymy co sie spełni :D |
Dzięki forum? :hmm:
|
Zgrywasz się?
Przecież załatwialiśmy mu. Deckard stawia :spoko: :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |