![]() |
redmi 2 sprawuje się doskonale, jak na telefon za pińcet,
ale redmi 3 to już łosimset co najmniej :sciana: |
Redmi 3 bardzo dobre opinie o baterii , ale po zablokowaniu bootloadera kłopoty z softem. Jak wynika z tego to tylko Chiński - Angielski jest dobry . Wgrywają też nie kompletnie spolszczony no i na forach full krytyki ( problemów ).
|
No i juz mu zasadzili banana
|
Chodzą plotki, że następca G4 będzie miał ekran OLED. W testach wydajności ponoć bije na głowę top od Samsunga. Czyżby najmocniejszy snapdragon?
|
A co sądzicie o OnePlus X generalnie też chińczyk ale jaki design i parametrami kosi średnia klasę telefonów. Obecnie zastanawiam się czy warto wydać te 1,2k na niego no i tylko rok gwarancji z możliwości przedłużenia do 2 za 300zł z tą cena to chyba ktoś przegiął.
|
czekamy na linka, bo kawałów już kilka umieściłeś :P
|
Za ok 200$ mozna miec xiaomi na snapie 650 i dobra gtafika, ponad 70000 w antutu kreci
|
kochani, proszę o szybką odpowiedź, Staśka ma dostać służbowy telefon,
ma do wyboru: -Sony E1 II -Samsung Grand Prime LTE -Samsung G361F Galaxy Core Prime LTE -LG Spririt 4G LTE co byście brali? |
Xiaomi :D
|
wiem, ale wybór jest jaki jest :sciana:
|
Cytat:
LG Spirit jest nieco mniejszy, a więc i poręczniejszy - choć ja osobiście z powodu kształtu tylnej części obudowy uważam, że nie leży pewnie w dłoni. Wygląd, jak większości LG, średnio mi się podoba - kwestia gustu. Bateria ma nieco mniejszą pojemność i nie wiem, czy ekran to kompensuje (mniejszy, ale o większej rozdzielczości). Ja rozważałbym tylko te dwa (osobiście wolę Xperie, ale na pewno nie takie małe jak ta E1 II). I chyba z tej pary mimo wszystko skłaniałbym się ku LG. |
no właśnie ze względu na rozdzielczość Staśka też się skłania ku LG :taktak:
|
Sam jakiś czas temu kupiłem sobie telefon z Windows Phone.Słyszałem na jego temat wiele opinii. Negatywnych i pozytywnych jednak jestem mile zaskoczony. Jest to model Lumia 640. Parametry ma dobre, nie zacina się. Do kafelków trzeba sie przyzwyczaić ale z perspektywy czasu widze,ze są wygodne.
Obecnie w rtv euro agd jest na nie promocja tak wiec model moza sobie tam kupić za śmieszne pieniadze czyli za niecałe 5 stówek. |
Początkowo chciałem się rzucić na Cubota x17 cena do jakości wydawała się zadowalająca potem poszukałem trochę wyżej i zobaczyłem że sferis ma one plus one za 1099 ostatecznie idę w piątek wziąć na raty Meizu MX5 , Meizu wydaję się bić na łeb na szyje dwukrotnie droższe smartphony.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |