![]() |
Na razie nie oczekuję, że ktoś mi dostarczy sensownie działający internet za darmo. Może za jakiś czas ;)
A ten modem sam w sobie.. to jakieś przyzwoite urządzenie? Bo rzuciłem okiem na Allegro i wiele tańszych nie ma. Może by sobie coś takiego sprawić, zwłaszcza, że obecnie jestem w plusie i będę musiał za każdym razem nie tylko podłączać telefon do komputera, ale i zmieniać kartę. Modem jednak wygodniejszy.. |
Cytat:
to na tym modemie bez problemu działałoby darmowe aero2, bez limitów, bez abonamentu - jedyna wad, że trzeba nawiązywać nowe połączenie co godzinę. |
Będę potrzebował przed kilka dni mobilny internet (komputer + komórka), więc poszedłem do Play'a sprawdzić, jak do rzeczywistości ma się to, co słyszałem w reklamie i.. generalnie nie jest źle.
Za 19 zł jest starter z 1GB do wykorzystania przez 14 dni (konto jest ważne jeszcze kolejne 90). Potem doładowania są mniej więcej takie: - 20 zł - 1GB - 14 dni - 30 zł - 2GB - 30 dni - 50 zł - 5GB - 60 dni - 75 zł - 8GB - 90 dni -120 zł - 15GB - 120 dni W sumie nie wygląda to już wcale tak źle. Dodatkowo widzę, że za 129 zł jest starter z modemem Huawei E173U-2 i 1GB danych. W sumie to gdybym widział tę ofertę wcześniej, może nawet bym pomyślał nad kupnem. Żeby nie musieć podłączać cały czas telefonu. Generalnie wydaje mi się to już całkiem przyzwoitą ofertą (nie, żeby nie mogło być jeszcze lepiej). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przydałby się osobny limit na rozmowy i internet powyżej abonamentu. Wówczas od ręki można by było ustalić limit na rozmowy na pożądanym poziomie, a na internet powiedzmy na 20 zł, albo jeszcze lepiej złotówkę, bo po co w razie czego 20 zł w błoto wyrzucić ;)
|
Do kitu to wszystko,
dalej limity na gigabajty wszędzie, żadna atrakcja to "pseudo" stałe łącza, a dodatkowo tak jak piszecie można się wpieprzyć w trzy/cztero-cyfrową sumkę. |
Dodam tylko ze z tego co doczytalem Polsat nie ma uslugi "Bezpieczny internet" jak w Play, wiec po przekroczeniu limitu (a przy predkosciach LTE nie jest to wcale trudne) bulimy i nikt nas o "wyjsciu poza granice" nie poinformuje. Slowem - uwazajta ;-)!
|
mogles o tym nawet przeczytac na naszej stronie glownej
bo ktos :fiu: o tym napisal ;) zgadni kto :matrix: napisalem zanim pojawily sie reklamy ;) ale po tym, jak juz wszedlem z netem do play jak pisalem, to niestety zadnych szczegolow nie bylo ale do LTE trzeba mniec odpowiedni sprzet, a moj model w Nokii Booklet to tylko 3G a nie 4G |
Cytat:
Oczywiście reklamy to jedno, ale słyszałem ostatnio, że uruchamiają w końcu tą usługę LTE i najniższe opłaty mają się zaczynać od około 30 zł miesięcznie. Jednocześnie najniższe limity mają wynosić 3 GB miesięcznie. Nie sprawdzałem co prawda jak te rzeczy się wiążą, ale 3GB za 30 zł i prędkość kilka - kilkanąście Mb/s to przy internecie mobilnym zupełnie nieźle. |
powiedźcie mi, jak to w końcu jest z tymi nielimitowanymi połączeniami na świecie w T-mobile?
"Zawsze rozmawiaj" - to oferta dla klientów indywidualnych, w której za 39 złotych otrzymują oni możliwość prowadzenia bezpłatnych nielimitowanych rozmów w sieci T-Mobile w kraju i na świecie. Odpowiednikiem tej oferty dla klientów biznesowych będzie usługa Zawsze biznes w cenie 32 złote netto. Te dwie oferty będą dostępne przy umowach zawieranych bez telefonu na okres 18 lub 24 miesięcy. "Zawsze w kontakcie" - to oferta dla klientów indywidualnych, w której za 49 złotych otrzymują oni możliwość prowadzenia nielimitowanych i bezpłatnych rozmów, wysyłania SMSów i MMSów do sieci T-Mobile w kraju i na świecie. Ponadto w tej ofercie klienci otrzymają również pakiet 100 MB do wykorzystania na transfer danych w Polsce. Oferta będzie dostępna przy umowach zawieranych bez telefonu na okres 18 lub 24 miesięcy. Odpowiednikiem tej oferty dla klientów biznesowych będzie usługa Zawsze biznes Max w cenie 39 złotych netto. za piękne, by było prawdziwe... :> |
chyba wiec czas wyedytowac temat :)
a propos - jak szukalem oferty netu do lapka bez modemu, to oferta Play oczywiscie najlepsza, do Orange nie dotarlem, T-Mobile, powiedzmy nawet nawet ale jednak gorszy od Play, a z Plusa to wyszedlem zataczajac sie ze smiechu - to byla kpina a nie oferta ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Miesiecznie wydzwanial 5-15 tysiecy PLN. Swiadomie. Dzwonil glownie za granice, faktury regulowal w terminie, telefon na siebie zarabial (w gre wchodzily nieraz kontrakty na kilkaset tysiecy zlotych). Nie po to czlowiek bierze abonament, by w trakcie waznej biznesowej rozmowy limit nagle mu ja przerwal. Zupelnie jak w prepaidzie... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ale plus to nie era(t-mobile);)
|
Ilość załączników: 2
Mimo, że od listopada przechodzę do Play to co raz zerkam na oferty w TMobile.
To co oferują osobie z 6 letnim stażem woła o pomstę do nieba... ;-) T-Mobile Załącznik 58148 A to co będę miał w Play Załącznik 58149 Do tego należy doliczyć o wiele lepszy zasięg w mojej miejscowości ;) Po rebrandingu na T-Mobile przecież miało być tak pięknie dla klientów :) |
wzrusza mnie troska operatorów o kieszeń klientów.
blokada po nabiciu 1000zł? Limit kredytowy - to wartość Salda niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT), po przekroczeniu której Play może: - żądać wpłaty kaucji i/lub - zablokować możliwość wykonywania aktywności, za które opłata nie jest pobierana z abonamentu i/lub - zaprzestać świadczenia usługi roamingu. W sprawie podwyższenia limitu kredytowego należy kontaktować się z Obsługą Klienta Play. nie marzę o niczym innym, niż limicie do np.: 10.000 zł k***a śmiech na sali :sciana: |
Hehehe, tak mi się nasunęła myśl w związku z tymi rachunkami z Play'a...
Przecież trzeba zapłacić Wojewódzkiemu za reklamy no nie ? Te kilka milionów :D |
WP vs CHIP vs Komputer Swiat...
Wojna! ...tyle ze z branzy typowo IT nadal tylko KS ma apke na iPhone'a ;-). |
Cytat:
PS No i nie cytuję za to KŚ ... PPS A CHIPa prenumeruję, więc nie obrażaj mnie, brukowca miło czasem poczytać || choć muszę przyznać, że jakość korekty im bardzo spadła... |
To było co innego, tam faktycznie system źle naliczył. Dopóki ktoś z tych osób nei zrobi podobnej rzeczy nie uwierzę, że Play ich w bambuko zrobił ;)
P.S. Staraj się nie cytować wp ;p Oni są tacy rzetelni jak chip czy inne "brukowce it" :D |
Jakiś jeden billing już się w tym temacie przewinął, ale to był chyba plus...
|
Bardzo chciałbym zobaczyć billingi tych osób + opinie strony drugiej tj. Play.
Pakiet 1GB można bardzo łatwo wyczerpać przy naliczaniu co 100KB. Tak więc dopóki nie zobaczę billingu połączeń to mogą sobie krzyczeć, ich krzyki jednak nie będą przeze mnie traktowane poważnie ;-) |
Cytat:
strefa play i poza strefą play, co za idiotyzm :sciana: |
Potwierdzam - bezsensowne 100KB
|
@M@X
Ty piszesz o abonamencie, ja o Play Fresh :taktak: @andy nie jestem pewien ale wydaje mi się że co 100kB. |
Play tez jak Plus nalicza połaczenie co 100KB? Chodzi mi o pakiety internetowe.
Niedługo bede zmienial siec i sie zastanawiam miedzy tymi dwiema. Gdyby w Era/TMobile nie miał słabego zasięgu na swojej wsi bym został po przejściu na kartę a tak... TMobile ma rozliczanie co 1KB w pakiecie. |
Jaki wybor? All Inclusive za 69 PLN to 450 min do wszystkich (a jesli numer jest uprawniony to przy MNP jest dodatkowo 200 min czyli razem 650), stan darmowy na zawsze i 250 MB. Za 6 PLN wiecej ilosc danych zwieksza sie do 1 GB.
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Play też nie jest bez winy. Kiedyś był jeden Play Fresh.
Teraz wybierając All Inclusive Internet tracisz możliwość kupowania pakietów i stanu darmowego. Masz do wyboru: albo tanie rozmowy albo tanie smsy albo tani internet Gdzieś mam taką ofertę - wole stan darmowy a internet z pakietu. Coraz więcej mają haczyków niestety. W ogóle nazwa "All Inclusive" wprowadza w błąd, bo są trzy wykluczające się warianty. Czy w hotelach "All Inclusive" oznacza że mamy albo picie, albo jedzenie albo słodycze? |
@woitas - w Play w kazdym All Inclusive po przekroczeniu pakietu dalej masz internet, tyle ze zwalnia, ale Play nie naraza Cie na dodatkowe oplaty z tytulu przekroczenia pakietu internetowego.
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Najbardziej zacofana to jest nasza oferta.
Pewnie w innych krajach net jest za darmo albo za grosze i nie producenci telefonów nawet nie śnią o dodaniu takiej funkcji. To samo z nawigacją przez internet. A u nas? Płacisz sporą kasę, a potem się okazuje że straciłeś zasięg i zostałeś w lesie bez nawigacji :hahaha:. |
Tak mi***281;dzy nami, to wkurza brak mo***380;liwo***347;ci samodzielnego ustalania limitu rachunku za tel., naliczanie danych po 100 kb, czy te***380; brak nielimitowanego darmowego transferu danych po wyczerpaniu pakietu.
***379;yjemy w zacofanym kraju... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Gdyby telefon kupowali sami informatycy to byłyby nawet skuteczne ;)
Większości ludzi jednak firewall kojarzy się raczej z filmem z Harrisonem Fordem. Albo w ogóle z niczym. |
@Patrix przecież na Andka są firewalle, którymi można spersonalizować co kiedy może się łączyć..
|
Pytanie, to android, ios, itd. mogą się bez pozwolenia łączyć z netem ? :sciana:
Bo jak tak to *****izm :sciana:, aktualizacje map/etc. ... |
Cytat:
|
Mój brat miał podobny problem z Play.
Za 100MB policzyli 500zł. Problem z dzisiejszymi telefonami, że mamy niedzisiejsze oferty na internet. I taki np Android potrafi narobić problem...ja Mamie w ogóle wyłączyłem APNy. Brat na szczęście wygrał. W takich chwilach człowiek się cieszy że ma na kartę i w razie czego co najwyżej mi 30zł zejdzie :D A co do tego przypadku, to Plus nie zauważył nieprawidłowości pod względem technicznym. Klient w ciągu paru sekund pobrał z www.plusgsm.pl kilka GB danych. Ta stronka jest tak ciekawa, że przecież każdy chciałby pobrać ją tysiące razy. :rotfl:. |
k***a
ale sprawa do wygrania. To niemożliwe, żeby telefon przemielił w tak krótkim czasie tyle danych. Plus chce zrobić kolesia w wała :] |
Problem z rachunkiem w plusie przy Iphone - 3200zl
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2056730.html k***a |
Wiele telefonów ma tzw tryb samolotowy, gdzie działa bez GSM np jako odtwarzacz muzyki.
Czy da się używać go z wyciągnietym SIMem nie wiem, ale na pewno nie loguje się do sieci. Niestety czasem trzeba restartować telefon (Sony Ericsson na przykład). W Windows Mobile rzeczywiście można wyłączyć cały moduł telefoniczny z poziomu systemu. Nawet numer IMEI i wersja firmware modułu znika z "właściwości", urządzenie fizycznie przestaje być telefonem :taktak:. |
W takim wypadku to ma sens. To samo tablety z 3G. Gorzej, jeśli dany model trzeba ponownie uruchamiać, żeby wybrać odpowiedni tryb - wtedy to już kosztuje więcej zachodu. No i nie jestem pewien, czy nowe Mercedesy mają taki przełącznik, czy nie ;)
|
bez problemu mozna uzywac np Windows Mobile z wylaczona karta sim (ma odpowiedni przelacznik w menu komunikacji), z niaktywna lub w ogole bez niej
|
Cytat:
|
Na pewno nie da się dzwonić, smsować czy korzystać z internetu z obu telefonów naprzemiennie - będzie to możliwe tylko z tego, który jest "aktywowany" w danym momencie.
Co do możliwości korzystania z "niesimowych" funkcji telefonu (muzyka, GPS o ile nie korzystamy z A-GPS itp) to też mam wątpliwości, choć nie mam pewności - w końcu samo włączenie telefonu również wymaga zalogowania się karty SIM do sieci. |
No to mnie zbiłeś z tropu, teraz to i ja nie jestem pewien. Za niedługo pewnie się dowiemy.
|
No tak, ale telefon używa karty nie tylko do dzwonienia, ale także identyfikacji sieci, lokalizacji itp. Dlatego nie jestem pewien, czy mogą być włączone dwa telefony z niejako tą samą kartą jednocześnie.
|
Cytat:
|
hmm..:
Cytat:
|
Cytat:
Możesz także cały czas jeden telefon tak aktywować (co za różnica jeden kod więcej po PIN?), a z drugiej karty ciągnąć tylko internet na tablecie... |
E tam od razu w Mercach.
Wbudowany telefon ma nawet Vectra brata, z możliwością SMSowania na ekranie komputera pokładowego. |
Jeśli wygodą jest konieczność włączania i wyłączania telefonu po (przed) każdym użyciu...
Ale ideę rozumiem - może w niektórych przypadkach będzie to rozwiązanie atrakcyjne (dla mnie nie). Mnie bardziej przekonują telefony na dwie niezależne karty. |
Niedawno sie o tym dowiedzialem, wczesniej nie mialem pojecia ze T swiadczy tego typu usluge.
Wygodne w nowych Mercach gdzie miejsce na takowa karte SIM sie znajduje :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Daj spokój... właśnie, że zyskujemy, wygodę;
mi pasuje tak jak zrobili, w sam raz np. na tablet i telefon/netbook i telefon itd. :P |
Czyli jak dla mnie nic nie zyskujemy. Myślałem, że dostajemy 2 numery w ramach jednego abonamentu. To by była rewolucja.
|
Podoba mi się - kiedyś o tym nawet pisałem!
Cytat:
|
Komunikat przy wejściu na stronę internetową heji:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zastanawia mnie oferta T-mobile tanich (bez roamingu?) rozmów w ramach sieci niezale***380;nie od kraju. Warto si***281; w to pakowa***263;, czy mo***380;e to ***347;ciema? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
od poltora roku Play
przenioslem sie wraz z cala rodzina z powodu cen problemy? na niektorych telefonach placi sie co pare godzin po pare groszy za polaczenia z netem nawet, jezeli sie z tego nie kozysta (np na moim HTC) nikt nie wie jak to sie dzieje, ze Play za to kasuje a inne sieci nie rozwiazanie - przestawic ustawienia polaczen danych na inna siec od paru miesiecy problem mnie nie dotyczy - w mojej taryfie (a mam fon na karte) mam polaczenia z netem bez limitow za free :) inny problem to zasieg i tu faktycznie Play poza osrodkami miejskimi jest do d. roaming z Plusa tylko teoretycznie dziala teraz szukam karty do polaczen z netem Plus mnie rozbawil (doslownie - to co mi mowila konsultantka uznalem za kpine lub marny dowcip i wyszedlem z salonu) T-Mobile - nawet nawet ale Play wygrywa bezkonkurencyjnie teraz tylko mam zgryz, czy musze kupowac abo, czy tez karta Fresh z wybrana taryfa "Internet bez limitu danych", jaka mam zreszta w komorce, wystarczy w tym tygodniu przetestuje :szczerb: |
Nie zapominajmy, że sms z facbooka nie dochodzą, ani z żadnej zagranicznej bramki sms (chyba że podpisali umowę z nimi)
Co do neta można się przyzwyczaić ... zawsze mam awaryjna kartę od orange |
To wychodzi średnio 20 minut rozmowy dziennie,
biorąc pod uwagę, że nie gadasz codziennie to wypas. Ale i tak, ja pięć dych wolę ładować co dwa miesiące - tak wychodzi ;) |
przesadzasz. mam w play abo, przeniosłem z plusa drugi numer też do play.
w abo za 59 zł mam darmowe rozmowy w sieci i ponad 6 godzin do wszystkich. a to aż nadto jak dla mnie. |
Jak jest tanio, to musi być źle. :]
|
SMSy z zagranicznych numerów komórkowych bardzo często nie dochodzą do playa. :sciana:
Z mojej sieci (i z kilku innych, co raportowali znajomi) - nigdy nie dochodzą. |
No to rzeczywiście lipa, zwłaszcza jeżeli masz od nich neta.
|
W mojej miejscowości awaria nadajnika zdarza się średnio 5x w miesiącu na jakieś 12-14 godzin :)
|
Ja tam mam Play Fresh od dwóch lat, od tego czasu cała rodzina się tam przeniosła z Ery.
Dzwonimy do siebie praktycznie za darmo (stan darmowy + pakiety 100min za 5zł + bonusowe minuty), telefon kosztuje mnie ok 15zł na miesiąc. Nawet z internetu czasem skorzystam. Zasięg jest super, awarii nie widziałem, roaming działał bardzo dobrze. Jedyne co moge narzekać, to że przez dwa lata praktycznie nic sie w ofercie nie zmieniło na lepsze. Dużo lepiej o nich myślę niż o Erze, którą miałem wcześniej przez ponad 10 lat. Ale numer sobie oczywiście zachowałem. |
Cytat:
1. Nie podobają mi się ich częste awarie, potrafią wyłączyć swój nadajnik na 12 godzin, owszem telefon przełącza się na plusa, ale net już w nim nie chodzi ... w ramach pakietu mb ..... może w nowych taryfach jest inaczej, ale mi się nie uśmiecha przechodzić na jeszcze wyższy abonament 2. Zdarza się że dzwonisz i masz komunikat sieć chwilowo zajęta, owszem jest lepiej niż w T-Mobile, tam jest to nagminne, ale jednak 3. Niedouczeni konsultanci, jak się do nich dzwoni, to nie wiedzą o co ogóle chodzi, ani co mają właściwie w ofercie - przedstawiają starą nieaktualną ofertę, lub mówią że takiego produktu nie mają w ofercie, a na ich stronie jest Reasumując mają trochę niedociągnięć, nie tylko od strony merytorycznej, ale i technicznej, ale ... jak byłem w sieci plus to wcale lepiej nie było. Więc puki co play jest najlepszy ;) |
Cytat:
Bo ja heje mam i wyżej wszystko opisałem co mi się nie widzi w niej... |
W***322;a***347;nie dlatego b***281;dzie op***322;aca***322;o si***281; przenie***347;***263; numer. Do play "za darmo " i du***380;o minut do wszystkich... Ale mam czas:)
|
Cytat:
Co ciekawe, coraz więcej osób do nich przenosi numer ... |
Coraz bardziej zastanawiam si***281; nad przejsciem do play, tylko czeka***263; a***380; umowa si***281; sko***324;czy...
|
Nie da sie wylogowac z tej apki...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
w sumie pomysł na czasie :)
|
Play wypuścił aplikację Play24 na telefony z Androidem
http://gizmodo.pl/gadgets/26579/play...androidem.html http://cache.gizmodo.pl/img/gadgets/...a26f767c8e.jpg Nie ma co, zazdroszczę kilku rzeczy Play... :P |
No właśnie wygląda na to, że teraz być może będzie to możliwe (a wówczas blokada całego zakresu Premium i spokój).
Na całe szczęście akurat wśród swoich bliskich nie mam żadnej osoby, która by się dała na takie coś nabierać, ale wciąż jest masa osób, które tu czy ówdzie dają się naciągać. A to jest teraz wszędzie. Klasycznym i wciąż aktualnym zwróceniem uwagi na problem była "wygrana" Mariana Kotuli z Siedliska - to jest skierowane głównie do osób, które wciąż wierzą, że wszystko, co widzą w mediach, jest uczciwe. Za dwa dni GP Chin, więc jeszcze jedno skojarzenie - pamiętam, jak w zeszłym roku starszy Ziętarski wyraźnie zżymał się, że mu kazali informować i zachęcać do konkursów sms-owych podczas studia F1 ;) W tym roku już mu bardziej gładko idzie, ale wciąż nie wygląda na zachwyconego tym punktem programu... |
Cytat:
Ja bym to w ogóle zablokował w cholerę na poziomie funkcji w PA gdyby taką udostępnili ;) |
Cytat:
Jedyny spam jaki przychodzi to raz na miesiąc to ten szit co cichopkowa reklamowała czy tan drugi paker... ale nie dzwoni mi telefon, samo po cichu do spamu ląduje - zaleta symbiana. |
czepiasz się.
spójrz na to z pozytywnej strony: przynajmniej nie będzie ci się nudziło :D |
Cytat:
http://www.era.pl/repositories/era_p...onsorowana.pdf Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zrobią to jakoś z sensem i nie będzie śmietnika z operatorami wirtualnymi. |
Z ciekawości wszedłem sobie na formularz rejestracyjny H. aby poczytać co oni tam chcą (wcześniej się tym nie interesowałem).
Trochę się zdziwiłem nieprofesjonalizmem - KLIK, znaczy się mam im wysłać jawnym tekstem (prawdopodobnie via $_POST[' '] z PHP) w jednym formularzu online (brak SSL !!!) swoje wrażliwe dane osobowe ? k***a nie wydaje mi się... Więc poszukałem PDF'a bo myślę, może poleconego kiedyś wyślę, znowu mnie coś zaciekawiło. Dlaczego TUTAJ chcą na mnie wymusić podanie numeru i serii dowodu osobistego (gwiazdka jako wymagane) skoro na dole znajduje się: Cytat:
Formularz tego nie umożliwia ! A na dole małą czcionką: Cytat:
zupełny brak zabezpieczeń oraz sugerowanie/zmuszanie do wybrania opcji, które im pasują. Zerknijcie jak to wygląda w Waszym przypadku (formularze, rejestracje SIM online itd.) |
Niekoniecznie, czasem przy przedłużeniu umowy nie dają lepszych warunków, więc można w takim przypadku złotówko-telefon.
|
Ktoś tu chyba liczył, że słuchawki na umowę za "1zł" (+ tak jak mówisz simlock gratis) się nie opłaca.
Wolny rynek mamy, telefonik zawsze można kupić bez karty za gotówkę... |
Takie pogłoski słyszałem, bo w sumie to na razie pogłoski....
że po nastaniu T-Mobile i Vodafone będzie powrót do simlocków :sciana: |
To tak samo jak przy rebrandingu Idea - Orange :)
|
Mnie też interesuje co z zawartymi wcześniej umowami. Czy po zmianie właściciela automatycznie są przez niego przejmowane, czy wymaga to jakiegoś zatwierdzenia ze strony użytkownika, czy jest możliwość wypowiedzenia?
|
Cytat:
|
Cytat:
ale może coś się zmieni jeśli chodzi o oferty... Pytanie tylko co z wirtualnymi operatorami, których era jest właścicielem ? |
Dziwi mnie jedynie że tak późno się na to zdecydowali.
Teraz czas na Plus --> Vodafone. :] |
Cytat:
sobie właściciele robią co uważają :) |
Cytat:
T-Mobile ?!?! |
Cytat:
|
Dzwoń gieju! Ja się przed czwartą budzę na picie, bo mi w nosie zasycha.
|
To sie latarka przyda...:D
|
będę mógł zadzwonić do ciebie o 4-tej rano :jupi:
|
Pomału też myślę o Play, bo rozwaliłem telefon, a oni całkiem fajne dodają do abonamentu...
teraz mam Nokię za stówę, nie wiedziałem, że telefon może być taki fajny: ma telefon, zegarek, budzik i latarkę, wszystko się przydaje, nie ma funkcji zbędnych. :szczerb: Za to bateria trzyma tydzień. :) |
A ja idę na wojnę z Playem - szmaciarze naliczyli w pierwszym rachunku 49 zl za 3 GB połączeń, mimo, ze nie ma tego w umowie a tylko w regulaminie, nie udostępnionym przy podpisaniu umowy.
Zwykle oszustwo i naciąganie. Takie samo wyłudzanie nienależnych pieniędzy, jak w innych sieciach. |
Ilość załączników: 1
Mógłby. Na pierwszym widać menu, ale reszta to sprawy bardziej prywatne sobie sprawdzisz sam ;)
|
Mógłby ktoś porobić zrzuty ekranu panelu www Play? Jakie mamy funkcje/opcje itp. itd.
Dzięki z góry. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:45. |