![]() |
Cytat:
Cytat:
|
@nimal w PLAY mam jeszcze zasięg wszystkich sieci :P ;)
|
za 29 PLN/miesiac mam:
- nielimitowne rozmowy na komorki - nielimitowne rozmowy na stacjonarne - nielimitowne SMSy - 2 GB internetu co Wy jeszcze robicie w "wielkich" sieciach? :> oferta Virgin juz widzialem, ze w Lyca maja te same warunki za ta sama kase, tylko neta daja 3 GB - szczegolow nie sprawdzialem |
MMSow max 10 w miesiacu, co nie znaczy ze nie wysylam obrazkow wiadomosciach - ubarwiaja one dyskusje i uzywam ich nawet kilkunastu dziennie, ale poniewaz wiekszosc moich przyjaciol korzysta z iPhone'ow i wszystko idzie przez iMessage.
|
Cytat:
|
A ja osobiście preferuje SMSy kiedy np. mogę poczekać z odpowiedzią.
Nie wiem jak u Was ale sam często mam telefony o głupotę, który męczy po 2-3 sygnały. Na szczęście udało mi się takie osoby wychować ;-) Dobre jest też jak wysyłam smsem pytanie zamknięte i oczekuje odpowiedzi tak lub nie a ktoś zaraz dzwoni... Ludzie nie potrafią korzystać z telefonu. BTW ile miesięcznie wysyłacie MMSów? |
Nie mogę się do końca az tym zgodzić, sms to sms, nie przymuszasz osoby w stylu "szósty dzwonek no odbierz ty *****iarzu!!!"
Nigdy prywatnie nie miałem telefonu na abo i nie będę mieć... |
SMS wysyłają Ci co chcą coś ukryć przed rodzinką, żoną, dziewczyną itp . Telefon jest do dzwonienia i gadania. :)
|
Za to minut mam wygadane około 270, mało gadałem. :szczerb:
|
Cytat:
Punkt 1: sms tylko w święta A tak to ni jednego - już się nauczyli - że na sms nie odpisuję - chyba, że patrz punkt 1 |
Masz podobnie jak ja. Co prawda mam nielimitowane, ale nie zmienia to faktu, że wysyłam jakieś 5 sms-ów miesięcznie. To i tak za dużo, ale co zrobić skoro niektórzy są niereformowani i nie chcą się nauczyć, że w telefonie są jeszcze głośnik i mikrofon...
|
Ja jestem mocarny w wysyłaniu SMSów! Połowa cyklu... k***a
Załącznik 70914 Internetu mało zjadłem, bo miałem prawie cały czas tablet przy sobie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |