![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm.... to rzeczywiście kicha
![]() Jak na Play jestem zawiedziony bo niewiele w sumie lepiej. W "domowych" abo różnice były wyraźnie większe. To może weź jakiś drogi telefon za 1zł i go sprzedaj skoro nie zaoszczędzisz 50% ![]() A za przejście do Playa nie dostaniesz 100 minut i brak abo przez 3 miesiące? Znosi sie z 50%? Wydaje mi sie ze nie powinoo. 50% bo nie bierzesz telefonu. A minuty za przeniesienie numeru z innej sieci. Dopytaj sie dokładnie. Pytanie numer 2 ile z tych 3000 minut do Play+stacjonarne wykorzystasz. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.10.2009 o godz. 11:16 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Nie można łączyć promocji .
To jest opcja bez telefonu na 12 miesięcy i wtedy mam promocje 50 % abonamentu przez cały okres trwania umowy czyli 12 miesięcy . Zobaczymy jeszcze co mi plus gsm zaproponuje . No i jeszcze zostaje kwestia ze do playa nie place 0,72 gr ... bo sam jestem w play'u
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A orientuje się ktoś, czy w Play'u są jakieś pakiety internetowe (przy telefonie na kartę) typu jak w Simplusie (czyli np. 50, 100, 250MB). Ewentualnie jak wygląda sprawa mobilnego internetu (z umową) w tej sieci?
|
|
|
#4 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@andrzejj jeśli chcesz tanie pakiety internetowe rozejrzyj się za GaduAIR
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Sprawdzę z ciekawości, ale raczej mnie ci mali wirutalni operatorzy do końca nie przekonują.
|
|
|
#6 |
|
Jukebox Hero
W Play Fresh internet jest beznadziejny
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tylko 5 MB pakiet ... jest w play fresh
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2009
![]() |
w Play mobilny internet śmiga bardzo dobrze i ten internet wg. ostatnich rankingów jest najtańszy w europie
jednym minusem jest to że działa tylko tam gdzie jest zasięg 3G play ale może to i jego atut bo dzięki tym nadajnikom działa naprawdę szybko. A co do oferty Play to można z firmami dużo kombinować bo jest naprawdę dużo ofert: 50% abonamentu na 13 miesięcy przy umowie na 2 lata z telefonem, lub 25% taniej przez 24 miesiące i przy kolejniej aktywacji od obniżonej ceny jeszcze 10% taniej, lub zniżka na abonament przez pół roku 95%... to wszystko z telefonem a bez telefonu 50% zniżka na 12 miesięcy - tego żaden operator nie przebije! Jak by weszły wyższe taryfy - 150 i 250 w ofercie na 12 miesięcy z upustem 50% to nie wiem czy by ktoś się zastanawiał nad tym.. ja bym wziął Firmową 250 i jazda
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
the one
CDRinfo VIP
No to może się zdecydujmy, czy internetu nie ma, czy jest najtańszy w Europie. Trochę to różne opinie...
(no chyba, że nie ma pakietów, a internet opłaca się tylko przy abonamencie)
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2009
![]() |
są pakiety po 500 mb, 2gb i 4 gb do telefonu w abonamencie w play fresh faktycznie jest pakiet 5mb tak że tu jest kiepsko. Pakiet 500mb o telefonu kosztuje 15zł miesięcznie i działa też tylko po 3G play. A co do mobilnego to od 35 zł za 2 gb już się śmiga oczywiście z modemem
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie, tu mi się nasuwa pytanie co do mobilnego internetu do kompa - narzeczona będzie jeszcze przez 8 m-cy mieszkała na stancji, na której właścicielka nie chce się uparcie zgodzić na założenie internetu. Do tej pory nie był to problem, bo mogła sobie zawsze u mnie pokorzystać, ale teraz musi więcej przy nim siedzieć i nie zawsze ma czas przyjechać. W związku z tym przydałby się jej mobilny internet, ale tylko na te kilka miesięcy. I tu bym się przyłączył do pytania Andrzeja, przy czym szczególnie interesuje mnie kwestia tego, jak to jest z możliwością podpisania umowy na czas nieokreślony?
|
|
|
#12 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon jako modem nie jest wygodnym rozwiązaniem, szczególnie gdy ma się tylko jeden telefon z obsługą 3G
Może coś takiego http://sklep.playmobile.pl/ecommerce...T-MF626-001-00 lub http://web.playmobile.pl/pl/internet...box/index.html
|
|
|
#14 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rzeczywiście wolałbym opcję z modemem, żeby nie zajmować w tym czasie telefonu
![]() Do tej pory nie interesowałem się tym tematem (w każdym razie nie ostatnio), widzę, że przedstawia się to wszystko coraz ciekawiej Oczywiście dalej jest przepaść pomiędzy internetem "tradycyjnym", a mobilnym, ale widać, że do podstawowych zastosowań można już spokojnie modemu HSDPA używać (póki nie zacznie się oglądać teledysków na YT )
|
|
|
#15 |
|
Jukebox Hero
Podczas pracy modemu telefon chyba normalnie pracuje i można dzwonić/smsowac. Gorzej z MMSami.
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 21:04 |
| Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 13:46 |
| Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
| 535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |