Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Telefony (Smartfony)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.01.2011, 03:07   #1
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Nie no wiem tylko...co mnie to obchodzi? Co to obchodzi przeciętnego klienta?
No skoro nie obchodzi Cię kwota z sumy wszystkich rachunków (nie tylko za telefon) to pogratulować

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Wiesz mam telefon w erze już 5-6 rok. Jak dotąd praktycznie się na nich nie zawiodłem, panel iBOKu na www mają świetny, przy kontakcie z BOKiem przez telefon zawsze miałem pozytywne wrażenia. Jedyny minus Ery to moim zdaniem pakiety danych. Naliczanie co 50KB to średniowiecze....W praktyce jeśli połączę się, wyślę/odbiorę 10KB i się rozłączę to i tak mam naliczone po 50KB za odbiór wysyłkę
Też mam 5 lat telefon w heyah (era) i nie narzekam.

PS
Mam 2gr za 100KB stale bez wykupywania czegokolwiek

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.01.2011, 03:01   #2
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Skad ta zmiana @pali?

VATem skladamy sie na bogatych. Nic nowego od stu, jak nie wiecej, lat. Ale kapitalizm trzeba kochac, no nie?
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2011, 03:12   #3
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
Skad ta zmiana @pali?
Bo przez zmęczenie zrobiłem jeden błąd w wyliczeniach Chciałem poprawić, a postów nasadziliście po nocy i nie chce mi wyedytować
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2011, 12:43   #4
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
No skoro nie obchodzi Cię kwota z sumy wszystkich rachunków (nie tylko za telefon) to pogratulować
Cię nie zrozumiałem, myślałem że chodzi Ci o Orange, że jak oni zsumują ile muszą wydać itp.... Nie sprzyja mi odpowiadanie w nocy

Wracając do sumy rachunków to faktycznie w miesiącu może się zebrać już większa kwota, jednak jak już pisałem podwyżki i tak nas czekały. Mamy teraz "kryzys" na świecie i tego się obejść nie da.
Stary 04.01.2011, 22:07   #5
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Dzisiaj poszedłem do baru na flaczki, wcześniej kosztowały 8 złotych, w związku z podwyżką VATu kosztują 9, pierwszy raz były też marne.
To u nich jest jakiś bardzo wysoki ten VAT skoro cena poszła z 8 do 9zł
Stary 04.01.2011, 22:13   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie, chyba im skoczył na 35%
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2011, 23:34   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Po co chodzisz do Plusa na flaczki? No po co?!
Cały ten temat o tym jest
Stary 04.01.2011, 23:57   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Flaczki zawsze mają taki Plus, że są lepsze od samej rozmiękniętej bułki z jednym kawałkiem wędliny. Takie życie szczura w mieście...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2011, 22:10   #9
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Po ponad miesięcznej walce z BOK niejakiego Play'a stwierdzam co następuje: Play ma najgorszą obsługę klienta ze wszystkich operatorów. Wyznają widać zasadę, że jak oferta niezła, to powinienem się cieszyć, a nie zawracać tyłek o jakieś nędzne 30 zł. Sposób działania BOKu typowy dla wszystkich operatorów doprowadzili do perfekcji - odpowiadać na zgłoszenia jak najpóźniej, ale za to nie na temat, a jak się jakiś namolny klient uprze i będzie drążył, to spróbować go zbyć rzucając cukierka.

No... pierwszy raz się z czymś takim spotkałem - rąbią mnie w sumie na 31 zł, a po miesiącu wymiany głupiej korespondencji proponują mi 5,80 zł w ramach rekompensaty. Rzeczywiście potrzeba miesiąca, by to wymyślić...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.02.2011, 15:38   #10
Ricki
Guru

Data rejestracji: 14.06.2002
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Po ponad miesięcznej walce z BOK niejakiego Play'a stwierdzam co następuje: Play ma najgorszą obsługę klienta ze wszystkich operatorów. Wyznają widać zasadę, że jak oferta niezła, to powinienem się cieszyć, a nie zawracać tyłek o jakieś nędzne 30 zł. Sposób działania BOKu typowy dla wszystkich operatorów doprowadzili do perfekcji - odpowiadać na zgłoszenia jak najpóźniej, ale za to nie na temat, a jak się jakiś namolny klient uprze i będzie drążył, to spróbować go zbyć rzucając cukierka.

No... pierwszy raz się z czymś takim spotkałem - rąbią mnie w sumie na 31 zł, a po miesiącu wymiany głupiej korespondencji proponują mi 5,80 zł w ramach rekompensaty. Rzeczywiście potrzeba miesiąca, by to wymyślić...
Najlepiej napisz do play4you1 lub play4you2. Tam zawsze dostaniesz fachową pomoc. Ja z każdym problemem uderzam bezpośrednio na adres zbyszek.blazejczyk@playmobile.pl
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.02.2011, 22:18   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tez juz o tym pisalem
mialem przejscia z nimi jak przenosilem pierwszy numer - 7 dni zajelo w sumie obu sieciom (era puscic nie chciala, play nie bardzo wiedzial co zrobic i, co gorsza, nikt z boku nie mogl mi powiedziec co sie dzieje)
jak poszedlem do punktu, gdzie podpisalem umowe przeniesienia numeru z play, to tak pracownik wyciagnal stosowna informacje w kilka minut i poradzil, by w przypadku problemu nie dzwonic do tych palantow w bok, tylko udezac do punktu
zycie...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2011, 00:23   #12
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak się zatrudnia zewnętrzne, "profesjonalne" firmy zajmujące się świadczeniem usług słuchawkowych, to tak to wygląda. W tych firmach rotacja zatrudnienia jest tak wysoka, że nie ma mowy o tym, żeby kogoś profesjonalnie wyszkolić. Przynajmniej tak to wygląda jeśli chodzi o podpisywanie umów, ale mam nieodparte wrażenie że podobna sytuacja ma miejsce w przypadku BOKów...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2011, 23:07   #13
Patrix
Pingwin specjalista.

Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tak mnie oświeciło nagle...
W Heyah nie raz mają takie promocje 'podwajanie doładowania', zazwyczaj ładuję 20/50 pln,
Jak wiadomo w H. 50 przedłuża połączenia wychodzące o 3 m-ce, a 20 przedłuża o 1 m-ąc.
Przez rok to mi się po tych promocjach nazbierało 180,- na koncie i nic z tym nie można praktycznie zrobić,
o doładowaniu obcego numeru z mojego konta w Heyah nie słyszałem - wtedy można by się rozliczyć i pozbyć tej waluty z konta.

Obecnie np. nigdzie mi się nie pali i nie mam potrzeby dzwonić więc siedzę "na odbieraniu",
a jak doładuję to zaś mi się 'magicznie' posumuje i będzie jeszcze więcej.

Zauważyłem, że taki model systemu nie jest dla mnie optymalny.

Oni gamonie tak specjalnie robią, krótki termin ważności i ładuj a potem konto rośnie i trzymają klienta przy dupie :[
A tu taki Play ma 365 dni na wychodzące, kurde no- kiedy to ja się doczekam aby inni operatorzy z Play'a trochę pomysłów zerżnęli ?

I na marginesie, bramka sms z ery:
Cytat:
Wyślij SMS o treści A na numer 6677 (opłata zgodnie z taryfą)
lub +48 604 11 6677 jeżeli nie jesteś abonentem sieci Era, Tak Tak lub Heyah
To znaczy, że co, gdybym wysłał to 'A' pod ten podany numer
to na mój numer będą spamować reklamy sponsora aż mi się fon zajęczy na śmierć
czy doklejają coś do tego sms'a wysłanego z bramki...

Kto ma takie konto na tej bramce i jak to wygląda proszę mi napisać

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 08.03.2011 o godz. 23:32
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2011, 23:31   #14
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no boś jest dupa,
ja dawno sie do pleja przeniosłem,
365 dni na drodze nie leży
Stary 23.03.2011, 16:31   #15
Patrix
Pingwin specjalista.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
I na marginesie, bramka sms z ery:
(...)
To znaczy, że co, gdybym wysłał to 'A' pod ten podany numer
to na mój numer będą spamować reklamy sponsora aż mi się fon zajęczy na śmierć
czy doklejają coś do tego sms'a wysłanego z bramki...
Kto ma takie konto na tej bramce i jak to wygląda proszę mi napisać
Przypomniałem sobie o tym i udało mi się dokopać do regulaminu:
http://www.era.pl/repositories/era_p...onsorowana.pdf

Cytat:
9. Aktywując Serwis poprzez założenie Konta i wypełnienie formularza rejestracyjnego Użytkownik
wyraża zgodę na
:
a. dołączanie przez Operatora do wiadomości wysłanych przez Użytkownika za pośrednictwem
niniejszego Serwisu, treści informacyjnej lub/i treści o charakterze informacji handlowej pochodzących od
Operatora lub innych podmiotów,
b. wysyłanie na podany przy aktywacji Serwisu adres email i numer komórkowy, treści informacyjnych
lub /i treści o charakterze informacji handlowej od Operatora lub innych podmiotów,
c. przekazywanie na podany przy aktywacji Serwisu numer komórkowy treści informacyjnych lub /i treści
o charakterze informacji handlowej
od Operatora lub innych podmiotów, za pomocą automatycznych
systemów wywołujących lub poprzez bezpośredni kontakt telefoniczny
d. przetwarzanie udostępnionych podczas aktywacji Serwisu danych osobowych przez Operatora oraz
osoby trzecie w celach reklamowych i promocyjnych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
10. Użytkownik, który nie wyraził zgody lub wycofał zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą
elektroniczną nie będzie mógł korzystać z Serwisu a jego Konto będzie blokowane.
11. Użytkownikowi przysługuje prawo do wycofania zgody, o której mowa w punkcie 9 niniejszego
Regulaminu. Skorzystanie przez Użytkownika z tego uprawnienia będzie możliwe po uaktywnieniu przez
niego linku ***8222;Usuń konto>***8222; dostępnego pod adresem na
http://www.era.pl/msg/user/sponsored/welcome.do
Dezaktywacja Konta skutkuje zablokowaniem możliwości jego ponownego aktywowania przez okres 10
dni.
Hmm, nie dzięki - doklejanie reklam do sms - ok nie ma sprawy ale spam na mojego maila i na mój numer to za dużo.

Twoje uprawnienia: