![]() |
@seku muszą to być interfejsy przez które telefon odczytuje takie informacje jak temperatura, pojemność, procent naładowania, szybkość ładowania.
Co prawda nie powiem Ci dokładnie co za co odpowiada, ale może t oto zrobi - http://www.easyphix.com/guides/Samsu...ice-manual.pdf Są tam dokładne schematy płyty głównej. |
Ponoć oficjalna premiera Nexus'a 5 w Polsce odbędzie się 8 stycznia. Ciekawe jakie padną ceny.
|
witam was wszystkich mam też mały problem w wybraniu telefonu za dużo ich jest na rynku.;/ Chciałabym z dużym wyświetlaczem oczywiście dotyk :) i nie drogi...
|
Święty Mikołaj przyniósł mi lumię 520. :)
Nawet nie mogę się pobawić, bo najpierw musiałbym przyciąć kartę SIM. :szczerb: |
Przytnij! Windows Phone przynajmniej nie ma lagow ;-)...
|
Ta lumia 520 wyglada bardzo interesująco :taktak:
Przy takiej cenie i specyfikacji technicznej na poziomie Samsunga SGS2 jest to bardzo ciekawa alternatywa dla tańszych słuchawek z Androidem. Miło że Microsoft i Nokia idą też w kierunku tańszych sprzętów, oby tak dalej to może sam się kiedyś skusze? ... O_o |
Może faktycznie jutro przytnę? :idea:
|
Cytat:
PS Mikołaj nie pomyślał o przycinarce za kilka złociszy :) http://www.mimport.linuxpl.info/sell...F5B95FCC7.JPEG |
Ja ostatnio dziecku pod choinkę kupiłem Lenovo 820a-włożone dwie karty SIM fon i Aero 2 i nawet mi się spodobał jak za takie pieniądze (około 450zł):)
|
Specyfikacja specyfikacją, ale software to kupa po prostu.
Nawet własnej empetrójki jako dzwonek się nie da ustawić. :sciana: Według tego co piszą tutaj to niby się da. Podają dwie metody, żadna nie działa. :| |
Cytat:
Ja jakoś nie miałem problemu, czy to na WP7, czy teraz na WP8. Hmm, jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że w WP7 dzwonek musiał być otagowany jako Ringtone. Może o to chodzi? W WP8 nawet tego nie sprawdzałem, bo przerzuciłem sobie te same dzwonki co miałem na poprzedniku. |
Cytat:
na dniach powinienem mieć xiaomi hongmi red rice wersje europejską - może coś napiszę o tym "budżetowym" cudeńku |
Cytat:
Wrzucenie mp3 do folderu ringtones nie powoduje jego pojawienia się na liście. Upload przez windows phone app for desktop też nie. Pomogło ściągnięcie aplikacji zrób dzwonek i utworzenie w niej dzwonka. Dzwonek pojawia się na liście w rubryce niestandardowe, da się ustawić, za to nie istnieje w żadnym folderze. Shit nie telefon. |
Cytat:
|
rozwazam zakup Haier W910
moj zaczyna mnie troszke irytowac iloscia pamieci i szybkoscia a uparlem sie na model wodoszczelny cos leszego za podobne pieniadze? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:29. |