![]() |
Jednoczesnie uzywasz obu kart sim mozesz np. zrobic polaczenie konferencyjne na obu ;) , w standardowym dualu jedna karta jest uzywana a druga nieaktywna jak ktos do ciebie dzwoni na 2 w czasie uzywania/polaczenia/rozmowy 1 uslyszy ze abonent jest niedostepny :)
|
To chyba normalne, że gdy jesteś zajęty rozmową to kolejny usłyszy że jesteś niedostępny? Aż takich hocków nie wyprawiam, żebym dostrzegł takie ograniczenie i mi to przeszkadzało, ale cóż stary jestem i tępy.
|
No wlasnie nie tak do konca lapiesz o co chodzi, przy DSDS kiedy rozmawiasz na jednej karcie sim widzisz palaczenie przychodzace na sim numer dwa i mozesz je odebrac np. laczac polaczenia/konferencja lub przelaczajac pomiedzy kartami na zywym organizmie (a dzwoniacy uslyszy sygnal normalnego polaczenia i informacje ze jest w polaczeniu oczekujacym) to zalezy od telefonu bo moze nie miec takiej informacji tylko normalny sygnal ;) , przy zwyklym telefonie z dual sim kiedy prowadzisz rozmowe na pierwszym sim a ktos sie probuje do ciebie dodzwonic na sim numer dwa bedzie to wygladalo dla osoby dzwoniacej jak bys mial wylaczony telefon i sie nawet nie dowiesz ze ktos dzwonil .
|
Cytat:
|
Cala seria pro w wersji dual sim.
Generalizujac zajrzyj na gsm arena i wpisz w wyszukiwarce DSDS i zobaczysz ile tego jest ;) |
Cytat:
Wszystkie raczej mają hybrydowy DS stand-by, co nikak nie jest active... Konkrety, a nie że Kopernik była kobietą. Cytat:
|
Nie no spoko, nie bawiłem się dwoma simami i nie myślałem że mogą być tak różnie obsługiwane :piwo:
|
Cytat:
https://www.quora.com/What-are-some-...in-the-market# https://gadgetguideonline.com/android/android-101/dual-sim-android-phones-dual-standby-vs-dual-active/ |
@Jou, jakiegoś powystawowego Honora 8 można jeszcze dostać...
https://allegro.pl/oferta/huawei-hon...lte-8175542761 Ze współczesnych jakoś nie widzę DSA. |
|
Ano właśnie. :smutny:
Bieda na rynku aż piszczy. Szefowa nadal będzie dwa telefony przy sobie trzymać. :zawstydz: |
Z tego co doczytalem to od 2017 nie wyszedl nawet jeden telefon z DSDA ;) Chyba zeby kupic 3 latka.
|
prośba o pomoc w wyborze słuchawki :)
wymagania: wodo- i pyloszczelnosc (prawdziwa, by dalo sie z telefonem plywac a nie tylko na papierze jak miewaja tansze chinczyki) min 4 GB RAM min 64 GB wbudowanej system operacyjny dowolny Android z uslugami Google (czyli Huawei odpada) lacznosc NFC dobry aparat spory ekran dlugi czas pracy na baterii oczywiscie BT, WIFI, GPS itd to wszystkie maja, wiec nawet nie pisze cena jak najnizsza, dwa tysie gorna granica ale najchetniej bym za 400 kupil :rotfl: a propos wodoszczelnosci to da sie - mialem Xcovera i krecilem nim filmy pod woda, mialem tez Titans2 i po wpadnieciu do rzeki juz sie nie wlaczyl CATy maja dosc slabe aparaty moj typ na chwile obecna to Xcover Pro, ale moze cos taniej sie znajdzie? w Samsungu denerwuje mnie tez brak czystego Androida tylko te dziwne nakladki... |
Panasonic ?
|
to oni jeszcze robia smartfony? na rynku cos jest?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |