![]() |
A jaki konkretnie ma telefon? Obstawiam, że po zainstalowaniu włączył ku się trial na 7 dni.
Chyba, że ma Huaweia bez usług Google, do którego ponoć w niektórych sklepach pomagają na lewo wgrać usługi Google ;) Tapatalk via s10e PS. Z ciekawości przescrollowałem sobie ten wątek od początku. Jakie mieliśmy problemy ileś lat temu! Zdjęcia, które ważyły 1MB, co było jakimś bezsensem, bo zawalały pamięć po chwili korzystania z aparatu, opinia, że duże wyświetlacze są do bani itd... |
mate20 lite tyle wiem , postaram się dopytać jak z tą auto mapą ?
|
Cytat:
|
No ale do rzeczy. :> Jakieś propozycje są czy paplanina jak w Dzienniku TVP :D
|
Powtórzę, realme 6 :)
Tapatalk via s10e |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Przekonajcie mnie do Huawei. Jak mocno boli brak sklepu Play?
|
Polecam pooglądać ostatnie filmy mobzilli https://m.youtube.com/user/MobzillaTV . Pokazuje on (na p40 lite) co działa, a co można zastąpić. Ma też wykaz aplikacji, które działają bez usług Google.
Tapatalk via s10e |
Mi wszystko dziala bez tego badziewia i sam to wywalilem :D
|
Cytat:
|
Na prawde nie widze o co wielkie halo, here maps sa za darmo i sa doskonale a jak ktos potrzebuje wiecej to polecam sygic a majac kamere w aucie sygic narzuca na rzeczywista droge trase ;) to jest bajer :)
|
A ja tam się nie znam :) , a już na pewno z powodu Auto mapy nie kupie nowego telefonu.
Mam LG G3 i LG G4 i to mi wystarcza :) |
Cytat:
A z darmowych, to faktycznie Here są doskonałe (a co najmniej prawie), do tego na cały świat. Nic więcej nie trzeba. Używam od lat. |
Standardowo włącza się trial na 7 dni. Ja jakoś do Here przekonać się nie mogę. Wolę mapy google, które dość sprawnie potrafią ominąć korek, dzięki aktualnym danym o ruchu.
Tapatalk via s10e |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |