![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1801 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() bo na brandowanym progzy nie chodzą ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1802 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da się pisać na Samsung Phonehead. Klasyczna klawiatura telefonu komórkowego - po 3 literki na klawisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Nie po to się kupuje telefon dotykowy, żeby udawał zwykły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Telefon dotykowy ma różne opcje - jedną z nich jest wybór klawiatury. Poza tym to wszystko już nie telefony ale małe komputerki, w ktorych telefony są tylko opcją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Do mnie wieczorem właśnie będzie się ładowała nokia 5800 zobaczymy co to za cudo ...
Zapowiada się fajnie ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej zachorowałem na Gigabyte Gsmart MW700? Proszę o jakieś opinie.
Podobno solidny sprzęcik. Dla mnie najważniejsze ze relatywnie tani (~850zł) i dobrze wyposażony. Mam dość noszenia ze sobą 10 urządzeń (telefon, palm, mp3, nawi itp) , chce mieć all in one. Ktoś się z nim zetknął? Ostatnio zmieniany przez sobrus : 25.03.2009 o godz. 07:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie już orientowałeś się ale gdyby nie, to tu mały test tego modelu:
http://www.mgsm.pl/katalog/gigabyte/gsmartmw700/test/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Jukebox Hero
tak, mniej więcej czytałem.
Przeważają zdecydowanie opinie pozytywne, choć ktoś narzekał że ekran dotykowy jest raczej do rysika niż palca (ja i tak jestem nauczony używać rysika, bo inaczej brud się maże na ekranie). Generalnie w tej cenie to chyba nic innego nie ma - glofiish X650 jest o 300zł droższy, a Asusy słyszałem że niedopracowane i też znacznie droższe (ten ma PXA270 520Mhz, tańsze asusy mają często 200Mhz) Chciałbym jednak poznać opinie kogoś kto to ma, żeby potem nie wyszło że kiepsko słychać rozmówce, albo że jakość dzwięku w odtwarzaczu/radiu jest słaba (choć akurat rewelacyjnej też mi nie potrzeba). Prawie na pewo nie bede używać Windows Media Playera, tylko jakiś inny odtwarzacz z obsługą ogg vorbis. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 25.03.2009 o godz. 09:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
No więc jest...
Nokia 5800 ogólne wrażenie całkiem całkiem . Na szczęście nie miał kagańca ... więc wystarczył tylko prosty zabieg wgrania polskiego softu za pomocą dołączonego kabla usb ![]() Bez rysika było by bardzo ciężko jak dla mnie obsługiwać go , za duże paluchy mam . Pisanie sms za pomocą ręcznego pisma ![]() ![]() Gps też niczego sobie na mapce garmina lata przyzwoicie . Czasami w pomieszczeniach gubi zasięg ale tragedii nie ma . Jako , że jest to telefon muzyczny a dotykowy ekran etc. to tylko dodatkowe bajery telefon ogólnie wypada bardzo dobrze . Jest kilka niedociągnięć i widać w kilku miejscach "kryzys" ale nie jest źle ![]() Pozdrawiam
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Jukebox Hero
Mam pytanko: czy warto dopłacać ~130zł do UMTS i wideokonferencji?
Ile kosztuje taka rozmowa i jak z zasięgiem? edit: z resztą nieważne... dopłace, bo za 2 lata będę płakać że wszyscy się bawią w UMTS a ja wydałem kupe kasy i nie moge ![]() więc... 1069zł ;( shit.. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.03.2009 o godz. 19:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
a jak z prędkością menu? bo słyszałem opinie, że hardware tego telefonu jest za słabe i przez to tak obciążone, że wgranie czegokolwiek poza standardowym oprogramowaniem zamula telefon i w efekcie nie ma mowy o komforcie użytkowania tego aparatu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@sobrus
chodzi Ci o videorozmowy ?? jeśli chodzi o: - jakość to nie narzekam - lepsze to niż zwykła rozmowa, bo można się lub coś pokazać rozmówcy ![]() ![]() - zasięg - jestem w plusie więc nie narzekam - cena - zabierają mi z abonamenty jedna minuta zwykła za jedną minutę video P.S. a tak nawiązując do telefonów to forum eomnia to jakieś dziwne jest ![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 30.03.2009 o godz. 14:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Jukebox Hero
dzięki, właśnie o to mi chodziło. Kupie Gigabyte Gsmart MS800 z tym ustrojstwem
![]() oby był super ![]() recenzje przeważają pozytywne, do paru rzeczy można sie przyczepić ale w tej cenie nie ma konkurencji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Jak każde forum - eomnia to swego rodzaju "Towarzystwo wzajemnej adoracji" ').. Ale Admini czy Modowie są tam bardziej restrykcyjni niż na naszym podwórku.
A jak z videorozmowami w Tak Tak ? Też normalnie się płaci tyle co za gadkę głosową ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Jukebox Hero
Chyba tak, jest jakas promocja do 2010.
Mam TakTaka teraz, to jak telefon bede już miał (czyli pewnie jutro) - przetestuje i powiem. W domu łapię sieci UMTS Play i Era. Brat kupił wczoraj w playu LG KU990 (bardzo fajny!) i przetestujemy ![]() Musze wydzwonić 200zł żeby przejść do play, więc będzie za co testować ![]() Niestety słyszałem że przełączenie telefonu (jakiegokolwiek!) w sieć UMTS wydatnie skraca czas pracy. Podejrzewam też, że być może telefon również bardziej promieniuje - wszak energia nigdzie nie przepada. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|