![]() |
M@X ale Ty jesteś zacietrzewiony w swoich poglądach. Nie mam iPada 3, więc nie mam porównania.
|
Gdzie tu zacietrzewienie - nieprawde napisalem ;-)?
Jak bedziesz w okolicy to zapraszam :-)! |
a wy sie nieznacje manta 7" na androidzie to dopiero odlot :D
|
@melag czy to prawda, że tył jest wykonany tak, że tablet bardzo ciężko wypuścić z ręki? Jaką wersję wybrałeś?
|
Cytat:
Urządzenie dobrze leży w dłoni/ach. Wersja 16GB, rewizja C9O - podobno pozbawiona "chorób wieku dziecięcego". Za krótko mam Nexusa, aby to stwierdzić. Pierwsze wrażenie - pozytywne. |
Kto to jest Alan Kay, ale chyba nie jest seksowną brunetką?
|
|
Cytat:
Dla zainteresowanych link do sklepu: http://vediastore.pl/pl/p/Tablet-Ved...TUI-GRATIS/245 |
1024x768 przy 9,7" lekko trąca myszką.
;) |
Dla myslacych o zakupach - porownanie ekranow w topowych tabletach.
http://www.redmondpie.com/surface-rt...ay-comparison/ |
noo ekran w iPadzie jest super :taktak:
Ale ten Surface PRO jest jak Maybach wśród tabletów :serdusz: Killer netbooków. Jeżeli ma jakiś konkretny zegar to spokojnie zastępuje desktopa :haha: Super pomysł z tą klawiaturą :spoko: Ciekawe czy można na nim postawić linuksa, wtedy to byłaby totalna masakra :wow: |
Poczekajmy aż wyjdzie Nexus 10 i wtedy wrócimy do porównania ekranów :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
andy,
a to będzie czysty linuks, czy w jakiejś maszynie wirtualnej albo coś takiego? Co to za architektura jest, są inne dystrybucje albo kompilator (wiem, to nie takie hop siup skompilować całą dystrybucję)? Wybacz, że takie proste pytania, ale nie znam się na tym kompletnie. |
szybkie pytanko:
zakup tabletu dla kobiety z przeznaczeniem do multimediow (filmy na glosnik, muza na sluchawki) i przegladania stron zadnych gier z wyjatkiem pasjansa czasem szybki email, a tak to glownie wiadomosci, allegro i temu podobne *******ki priorytetm dlugi czas pracy na baterii gps bardzo mile widziany koniecznie gorilla glass lub cos w tym stylu cena - hmm, in nizej tym lepiej, ale nie musi to byc tablet z biedronki ;) czy znajdzie sie cos lepszego niz Nexus 7 (mysle o starej wersji bez 3G)? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |