![]() |
Cytat:
|
laptopem to on nie jest...
|
Cytat:
|
uwazalem podobnie az MS nie pokazal Surface...
|
Ciekawa sprawa, większość użytkowników w ogóle nie dyskutuje na temat: "czy warto kupić tablet, tylko "który tablet kupić?"
No, ja się dziwię (a dziwić się wolno każdemu - prawda?) Według mnie - cały czas zazanaczam swoją osobistą opinię) - cały rynek tablketów, to gigantyczny sukces ludzi od marketingu, którym udało się wmówić znacznej części społeczeństwa, że "musisz to mieć", jesli chodzi o kompletnie bezużytecznie zabaweczki, które - de facto - są tylko terminalami płatniczmi dla koncernów sprzedająch "content", najczęściej zepelnie *****nej watości. |
dzieki za porady
na razie zakup zostal przez zainteresowana odlozony w czasie :) |
wiec digitizer. rozebrales toto ? daj mi model to sprawdze ile toto samo kosztuje. w moim htc w olandii zaspiewali 200 za sama czesc, w uk 50zl z przesylka...
|
LCD cały, tylko ta szybka na wierzchu w pajęczynie.
|
nie padl ekran tylko digitizer pewnie...lcd sie wylal tez?
|
Przeciwpancernego, to nie, ale, że matka wrzuci klucze do skrytki w samochodzie i zrobi pajęczynę, to też nie. Gdyby to był ekran pojemnościowy, to by nadal działał, ale to naciskowy. :]
|
Edu, GC to taniocha. Czego sie spodziewales? Szkla przeciwpancernego?
|
Ja po pęknięciu szybki w nawigacji GoClever, która ma ze 3 dziesiąte milimetra i wymiana kosztuje 150 zeta, to dziękuję bardzo.
|
Może coś od Go Clever? Jeżeli nie to bierz Nexusa.
|
wlasnie samsung galaxy tab 2 7.0 byl drugim kandydatem, ale ma nizsza rozdzialke i gorsza baterie
co do 3g - w razie potrzeby wlaczenie routera w smartfonie to klikniecie :) a nie potrzeba kolejnej karty sim zas w domu jest caly czas wi-fi mam nadzieje, ze jeszcze ceny odrobine spadna w zwiazku z nowa wersja :) |
Cytat:
To faktycznie szybkie pytanko było. :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |