![]() |
Ok, bardziej "eapel", ale na pewno nie apel, ani tym bardziej ajpl...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
1:10 - Stefan mówi inaczej iM@Xu. Wstydź się! |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Ilość załączników: 1
|
po jakiemu to?
;-) |
"Epyl" jesli juz :-)!
Najwyraźniej Ajpl daje wytyczne co do opisu w sklepie.
|
Wpadła mi dziś do rąk gazetka reklamowa Saturna.
Ostatnią stronę tej gazetki poświęcono na reklamę wyprzedaży starego iPada. Wyobraźcie sobie, że w czterech (!) linijkach tekstu reklamy zawarto następujące słowa: rewolucyjne, magiczne, niesamowite, najlepsze, piękne, wspaniałe... Faktycznie, czytało się miło ale potem policzyłem te słowa. :sciana: |
Tylko nie jakieś tam melodyjki! Małe dzieła sztuki, których kunszt mało kto rozumie, a jeszcze mniej jest ich świadomy.
|
Okładki to wyglądały dobrze, ale na winylach.
Tak czy siak ze skrypta możesz sobie te okładki wyświetlać jak chcesz, możesz sobie je każdorazowo na drukarkę wysyłać a do mnie na maila kopię. Niemniej rozumiem twój punkt widzenia, nie ma czasu na rozpracowywanie własnych metod. Zgadzam się, że Mac przewyższa ergonomią Windows i fajnie, że Apple próbuje wdrażać nowe koncepcje. No ale dzieci to czytają i nie sprawiaj wrażenia, że Mac OS X nie odtworzy jakichś tam melodyjek :) |
Okładki do utworów pojedynczych niebędących żadnym wydawnictwem... Jak nie chcesz wiedzieć wszystkiego o OS X to go pod niebiosa nie wznoś.
|
Nie szkaluje. Konsola jest brzydka. Ja chce ladnie, w bibliotece z okladka. Skonczylem etap zycia w ktorym musze wiedziec wszystko o wszystkim. Bo nie jest mi to do szczescia potrzebne...
M@X!!!
Przeginasz pałkę i szkalujesz OSX! To je UNIX-like!!! Weź tam sobie odpal shella, naucz się cokolwiek i będziesz miał takie biblioteki jakie sobie zechcesz! Zrób sobie bibliotekę, która będzie losowo odtwarzała numery z lat 80, każdego dnia o północy, ale tylko w latach przestępnych i przy pełni księżyca a w dniach pozostałych wyłącznie kazania księdza Mariana, nie dłuższe niż pół godziny, a te dłuższe wyłącznie w niedzielę, pod warunkiem że na onecie nie będzie nic na temat Jaruzelskiego, bo wtedy 4 album Modern Talking! Tego właśnie Windows nie ma z boxa, a Ty redukujesz OS X do jakiejś zabawki głupawej! |
Wole. Bylebym mogl dodac do biblioteki. Znajdz mi jablkowy konwerter to poslucham. I NIE MA (dla mnie ;-)) bardziej NORMALNEGO odtwarzacza niz iTunes. Reszta to nieoperujace na bibliotekach plikowe smietniki...
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |