![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
W Operce Mini na platformie J2ME!! mogę wyłączyć wczytywanie obrazków... Załącznik 57126 |
Nie mam statystyk - chcesz to sobie policz ile zajmuje grafika na cdrinfo. Dla mnie jest jasne ze w Tapatalku zajmuje zero bajtow.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
|
Cytat:
;-) Cytat:
Opera Mini puszcza ruch przez swoje proxy i dzięki temu ogranicza transfer na poziomie 20-30% (kwestie prywatności i bezpieczeństwa pominę :)) |
Coś jak ze skarpetkami do sandałów: tu w Polszy jest dobrze, a za granicą obciach i faux pas.
|
Sekta.
|
Cytat:
W Polsce, iPhone to luksus. W Stanach, a badania rynku to potwierdziły, iPhony kupowane są przez klasę niżej zarabiających, których nie stać, lub nie mogą mieć "normalnego" wyrobu Apple. Wiadomo o tym, przekroju społecznym nabywców, w Stanach, już od dawna. |
O ja biedny...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Od dawna, wyrażałem pogląd, ze iPhone to produkt dla biedoty. Co można sprawdzić w moich postach. |
iPhone = bieda. Ciekawa korelacja.
|
Dobrze sie to czyta - napisane uczciwie i rzetelnie, choc ubawilem sie setnie przy narzekaniu na brak "Moich dokumentow" ;-). Widac ze autor ze sprzetem poobcowal i z niego korzystal w przeciwienstwie do wiekszosci ludzi mowiacych "Bawilem sie iSprzetem godzine, gdzie wlasciciel stal nade mna by mu go oddac. Beznadziejne, nijakie, za ladne i nie ma USB.". Oby wiecej takich tekstow, choc z checia poczytalbym rowniez o przygodach z Windows natywnego uzytkownika OS X ;-)...
Cytat:
iświat jednak nie dla mnie... |
http://gallery.dpcdn.pl/ImageGallery...00.jpg&noBar=1
Tak sie zastanawiam, czyja to dupa ... autora ? :szczerb: iPad 2: egzotyczna przygoda miłośnika Windows, dobreprogramy.pl Co za niesmak... |
Witaminy przynajmniej jakieś je, bogacz jeden!
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |