![]() |
Cytat:
Dla mnie do navi tylko AM się liczy. :) Co do wyjścia AM na Androida... - dlaczego wydali AM na urządzenia Apple'a skoro (z tego co wiem) urządzeń z Androidem jest więcej ? - ile trwały prace nad wydaniem AM na urządzenia Apple'a po ogłoszeniu nowiny ? - mieli chyba do wyboru między innymi Androida a jednak wybrali OS. Co do ustawień - dla mnie sprawa drugorzędna, zazwyczaj ustawiam raz i nie grzebię, to wynika z obserwacji samego siebie, teraz używam niezłamanego Symbiana z dosłownie 5 dodatkowymi programami (dodatkowe funkcje), nie mam czasu na eksperymenty i zabawę, to ma po prostu niezawodnie działać... |
Cytat:
Dyskutowanie z Tobą mi ja się z celem nie dlatego, żę jesteś ślepo zapatrzony w firmę Apple, ale dlatego, że nie masz nawet MINIMUM wiedzy na temat w jakim się udzielasz. Cytat:
|
Cytat:
Co do szczegółów bym podyskutował, ale to szczegóły, więc kiedy indziej. Cytat:
|
Ja także nie zgadzam się z żadną kropką ani przecinkiem........
|
Cytat:
Wiadomość wysłana z autobusu za pomocą iPad przy użyciu Tapatalk |
Ale...
Wiadomość wysłana z ***63743; iPad przy użyciu Tapatalk :szczerb: |
:sciana:
tego sie nawet skomentowac nie da - stek bzdur |
Stek bzdur napisałeś M@X.
|
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Nie będę się zarzekać, że z czasem nie zmienię decyzji. Pół roku to sporo czasu. Jednak, że to nigdy nie będzie HD7 mogę już teraz zapewnić. :) Póki co, męczę moją E51. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3338 HD7 ma jedynie więcej ramu o 100MB... W tym względzie HTC dało ciała wydając HD7.. Cytat:
Sam planuję coś kupić z high-end ;) Jeżeli następca HTC Desire HD będzie równie udany jak poprzednik to pewnie skuszę się na niego choć, Samsung kusi wyświetlaczem Super AMOLED Plus - jakoś nie do pobicia. HTC ma znowu świetne wykonanie, HTC Sens! itd. @Patrix moim zdaniem kupno HD2 to złe rozwiązanie bo to już stara konstrukcja, wiem, że jest świetna ale jeżeli masz do wydania do 2k to lepiej wziąć HTC Desire HD lub Samsunga I9000 S II lub poczekać na następce DHD. |
jesi, pisz co chcesz - ja chcę mieć możliwość wyjmowania karty.
HD7 jest gorszą konstrukcją od HD2, jedyna jego zaleta to ta, że przyciski na dotykowe zmienili pod wyświetlaczem. Jakimś dziwnym trafem HD2 po instalacji WP7 nagle potrafi nagrywać w 720p... tak wygląda z opisów... :] Ja HD7 nigdy nie kupię, za jakiś czas mój wybór padnie na HD2 - i to nie ze wzgl. na cenę, chyba, że w międzyczasie wypuszczą Automapę na Androida... wtedy może jakiś Desire S... |
Cytat:
Czy to źle? No pewnie, ale taką mają koncepcję i nic z tym nie zrobisz. Co do WP7 na HD2, nie widziałem, więc się nie wypowiem. Co do ceny, nie porównuj HD2 do HD7. Przypomnij sobie ile kosztował w momencie wyjścia na rynek. HD7 to nowy telefon, widziałeś tani telefon od HTC (jakaś nowość)? Ja nie, więc mnie to nie dziwi. Druga sprawa, że nie kosztuje 2k, tylko 1,6 z PL dystrybucji. Jeszcze o cenach HTC, nowe telefony z Androidem (Desire HD, Z) są tańsze? Cytat:
WP7 jest oficjalnie w Polsce, ale bez naszej lokalizacji, więc z mocnymi ograniczeniami, dlatego też wszelkie polskie artykuły są do dupy, bo głównym zarzutem WP7 jest właśnie brak supportu w PL. W tym roku ma się to zmienić i Microsoft planuje wesprzeć inne rynki. Poczekajmy trochę. |
Niby są bezpieczne, wg testu znany jest jeden wirus na czysty iOS.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |