![]() |
Na szczęście to tylko Twoje wrażenie.
|
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26694/androi...-chip-400.jpeg
Od pewnego czasu, mam wrażenie, ze dużo lepiej by było, gdyby ten topic, całkiem spory, zresztą, trafił tam gdzie jego miejsce - to znaczy do śmietnika. |
Ilość załączników: 1
|
A były przymiarki do opatentowania koła.... :sciana:
Niechby Stivie sobie patentował tylko to, co sam wymyśli. Oj maluczko by tego było, maluczko. W żerowaniu na pomysłach innych jest dobry. Opatentowac, ubrać w swoje ubranko i jazda k***a |
Cytat:
szkoda, że Apple koła nie wymyślił... płaciłbyś za licencję wszystkich czterech plus jedno zapasowe :P ... aa i za te od roweru też :P a Twój dzieciak nawet za te po bokach. To jest właśnie tak głupie. |
Autorom akurat sluzy. Ja jestem za prawem patentowym. Zaden wynalazca nie bedzie przeciez pracowal za darmo...
|
Ciekawy jestem kiedy oprogramowanie przestanie być patentowane. Co za *****izm. Nie służy to ani autorom, ani rozwojowi.
|
Apple nie wymyslil takiego wygladu (a raczej jego zarysu), ale go opatentowal. A to wystarczy do pozwu...
|
Ejpl reinwented de fołn, to może niech pozwą wszystkich co telefony produkujo?
|
Ilość załączników: 5
Apple nie wymyślił takiego wyglądu, telefony/smartfony o takich układach UI istniały już wcześniej i tylko idiota tego nie zauważy...
Załącznik 57237Załącznik 57238 Załącznik 57239Załącznik 57240 Załącznik 57241 Cytat:
|
@Gadzina - przyznaje, doczytalem i nie jest to IPS. Choc jak mialbym porownac obraz na moim LG 24" i iMaka to MB Pro duzo blizej do tego drugiego, stad niefortunne zalozenie z IPS. Naprawde - obraz jest fenomenalny.
Co doszklanego gladzika - ma je kazdy nowszy MB Pro, poczytaj ;-). A co do jakosci z kolei Ty nie przesadzaj - pracowalem (i pracuje) na tanich plastikowych bzdetach. Pracowalem na Vaio i wrazenia nie zrobilo - za te cene wolalbym MB White. @jesi - idac w druga strone, nie znam innego (poza soba) uzytkownika ktory nie posiadajac zadnego sprzetu Apple (przed kupnem pierwszego iPhone'a) umial docenic piekno, perfekcje wykonania, doskonalosc materialow i najlepszy konsumencki system operacyjny na swiecie. A co do pozwu - sluszny. Trzeba byc idiota, by nie zauwazyc jakichs 90% podobienstwa... |
Wiesz, jak zdejmiesz okulary i zrobisz zeza to różnicy nie widać - o to chodzi. :)
|
Wracając do iPhone
Applowi coś się ubzdurało i pozwał Samsunga za robienie klonów jego produktów. http://img23.imageshack.us/img23/374...amsunggala.png Przecież nawet głuchy, niewidomy i nachlany zauważy, że pomiędzy tymi telefonami nie ma ani jednej wspólnej cechy :ysz: Ikonki są bardziej kwadratowe, guzik jest prostokątny a nie okrągły, Samsung jest o wiele większy, ma inną objętość, napis ma wielki, no i w ogóle o czym rozmowa. |
Gadzina18 pięknie napisane :spoko: Jesteś chyba jednym z niewielu użytkowników sprzętu Apple, który ślepo nie wierzy w sektę Stiviego ;)
|
Cytat:
Przyznam, że obudowę Unibody też uważam za kawał dobrej roboty. Mój MBP nie ma gładzika ze szkła (nie był wymieniany, posiadam go od nowości), albo ja o czymś nie wiem.. który model posiada? Chętnie przejdę się do iSpotu i zobacze to w akcji.. Co do OS X jestem ogólnie tego samego zdania. Jakość wykonania - tutaj Apple w niczym nie odstaje od innych producentów, nie przesadzajmy.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59. |