![]() |
Czekam, aż japko wymyśli koło i pozwie wszystkich!
|
Khem, a ja im tam życzę w tym Cupertino wszelakich biblijnych kataklizmów,
bo się pozamieniali na mózgi z Żukiem Gnojowym. To jest tak idiotyczne, że zastanawiam się, czy aby oni tego nie uzgodnili sami na zapleczu, takie medialne mordobicie wszystkim robi dobrze w promocji. |
Cytat:
Ż E N A D A!! Jak któryś sąd się do tego przychyli to stracę wiarę w sprawiedliwość... |
Japkowy....
A tak poważnie to strony www powinny byc dostosowane do urządzeń mobilnych, dzięki temu nie trzeba by instalować pierdyliarda aplikacji... |
Chyba klapkowy... :P
|
Dla takich jak M@X powinien być osobny internet, "apkowy internet".
|
Programy M@X, programy... albo aplikacje, żadne apki..
|
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...nternetem.aspx
Viva apki :-)! --- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ja też :D
Ale oprócz Amig miałem 8088,286,386DX/40 (z koprocesorem!), 5x86, K5, Pentium MMX.. i całą resztę. 16x16x6 to za mało. Tzn to fajnie, że jest mały, ale jeżeli oznacza to zerowe mozliwości rozbudowy to dziękuję. Ten Acer jest OK. Mój jest niestety za duży. Kiedyś może było OK, ale teraz wszystko jest pointegrowane na płycie i taka wielka obudowa nie jest mi potrzebna. |
Ja nie sądziłem, że będę miał PC'ta, kibicowałem Amidze :P
|
Ja pierwszego mialem Pentium 166 MMX na socket 370. Ram byl podwojony z 8 do 16 MB, wiatrak byl wielkosci malej pieczatki biurowej, zas sama obudowa gabarytami miescila sie miedzy lodowka a wieza Eiffel'a.
Nie sadzilem, ze kiedys bede mial komputer 16x16x6 cm i bedzie dla mnie nadal za duzy :-)! |
Jeżeli ktoś chce mały, cichy, energooszczędny a do tego wydajny sprzęt to serdecznie polecam Asrock Vision 3D. Mam go od kilku miesięcy i jedyne co w nim zmieniłem to dysk twardy na SSD: http://www.asrock.com/nettop/overvie...%203D%20Series
|
Cytat:
Cytat:
Ale kit z tym :] |
Mam jeszcze Sound Blastera AWE64 na ISA ;)
Ale Slot 1 to było chyba pod PII/PIII a nie pod i386 :> Ja mam obudowę ATX Midi-Tower i straszna z niej kobyła. Pod biurkiem mi nie przeszkadza, mam ja od roku 2003. Ale M@X z pewnością dostałby zawału :D Następnym razem coś dużo mniejszego stworzę. |
Cytat:
Młode trolle już nie wiedzą co to ISA ... :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |