![]() |
Cytat:
|
wlasnie mialem robic edyte :)
ale dlaczego porownujesz do klienta nie dla androida? |
|
nie bede umieszczal moze rozmowy choc wypadalo by to zrobic. wiec opisze po krotce o co chodzilo maxowi umieszczajac screen z irssi....
otoz nasz kolega porownal klienta, ktory nie jest nawet klientem na androida ... do collguy ... klienta na maca a nie ios :D http://colloquy.info/images/screenshots/Tabs.png prawda, ze bardzo trafione porownanie? :D |
HP za co sie nie weźmie to zepsuje. Najpierw ipaq teraz palm.
Niech oni juz lepiej drukarki klepią :sciana: Choć ja to nawet ich drukarek nie chce, wole jednego Brothera niż 10 drukarek HP z tuszem 5ml za cene drukarki ;) a co do Siri to mocne mocne :D |
Cytat:
EDIT : A przy okazji okolopoludniowa porcja humoru : https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...98911457_n.jpg ;-) |
Cytat:
|
w każdym systemie z multitaskingiem poza PalmOS i być może WP7 program w tle ma prawo korzystać z procesora i innych zasobów.
W Linuksie na takich samych prawach jak aplikacja z której korzystamy (scheduler jest sprawiedliwy). To aplikacja powinna dbać o to, bo zwalniać to co nie jest potrzebne. W PalmOS program jest zamrażany, tam nie ma pamieci RAM i dyskowej (to jest jedna pamięć) po prostu system przestaje wykonywać kod aplikacji i ta spokojnie czeka w pamieci (lub jak to woli na dysku) aż użytkownik do niej wróci. |
Cytat:
Taki byl miedzy innymi Multitasking w Cydii za czasow iPhone 3G, ale co to za wielozadaniowosc na urzadzeniu mobilnym, w ktorej program realnie pozostaje uruchomiony i korzysta ze wszystkich zasobow (lacznie z bateria) nawet gdy go nie uzywamy? Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
.....jak zwykle. ||
|
nie dosc, ze to kiient ssh to jeszcze w okienku widzimy irssi, klienta irc :D
nie potrzebujesz, nie odpalasz :D m@x myslal, ze pojedzie po calosci a wyszlo... :D |
@sobrus u mnie się pojawia jak klikniemy w pole tekstowe.
|
Super że jest klient SSH na Andka, dla mnie to absolutny niezbędnik.
Mogłem sterować serwerem z Hiszpanii :D Tylko gdzie jest klawiatura? |
M@X jak zrobisz sobie jailbreak to będziesz mógł korzystać z tych straszących rzeczy, notabene niekiedy bardzo przydatnych. :D
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:12. |