![]() |
Cytat:
GO SMS Pro to aplikacja sms. Android jest potężny min. dzięki temu, że możesz sobie w nim zmienić co chcesz. Nie podoba się aplikacja sms - zmieniasz, nie podoba się klient poczty zmieniasz. Nie widzę powodu dla którego tego nie powinniśmy brać tego pod uwagę. |
Ja byłem niezadowolony z chompSMS. Strasznie zamulał. Ale trzeba pamiętać, że używałem go z HTC Hero. A to już stary telefon jest...
|
nie używam.
zaprzyjaźniłem się z chompSMS. ale nie wnikajmy w modyfikacje, tylko mówmy o domyślnych ustawieniach, z jakimi większość użytkowników ma do czynienia codziennie. |
Nie wiem jak to jest w standardowej aplikacji HTC Sense bo już dawno jej nie używałem, ale w GO SMS Pro (darmowy świetny zamiennik standardowej aplikacji SMS) można wybrać sobie dowolny plik...
|
Nie. Przeciagasz plik M4R do iTunes i po synchronizacji madz dzwonki w ustawieniach. Druga opcja to kupno dzwonkow w iTunes Store. Sa tez aplikacje, w ktorych mozna sciagnac za darmo nawet 500 000 dzwonkow.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
@Woitas co ty za głupoty opowiadasz? oO
|
czy w jabcoku też tak jak w andku trzeba sobie ręcznie stworzyć nowy folder audio/notifications, żeby w ogóle dało się zmienić standardowe dźwięki przychodzących smsów?
|
Cytat:
U siebie na dysku mam np. folder muzyka, w tm folderze mam zripowane płytki: mp3, mpc flac itd. Wczytałem sobie ten folder do biblioteki AIMPa i to samo, mogę przeszukiwać, filtrować po praktycznie każdym atrybucie... ############### Srajfon 4S znowu w tarapatach. Highendowy smartfon znowu ma problemy - tym razem z kartami SIM. https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0 |
Kategorii kabaretow w formie audio iTunes nie przewiduje - zreszta nie liczac tych dwoch wlasnie programow Bohdana Smolenia na poczatku lat dziewiecdziesiatych nie spotkalem sie z tym, wiec to chyba tylko u nas. W stanach wszelkie standupy wedruja pewnie do TV-Shows.
Co do nazw plikow sprawdzilem dla Ciebie specjalnie, jako ze ja tam nie zagladam. Sciezka to /Users/Uzytkownik/Music/iTunes/iTunes Music/Audiobooks/Bohdan Smoleń/. |
Aha! Czyli nie można tworzyć własnych kategorii w bibliotekach? ;)
I jak rozumiem, wszystkie pliki są również w katalogach o odpowiednich nazwach z plikami o odpowiednich nazwach? |
Berion - to jest w programie do sluchania muzyki, innego nie uzywam ;-). Filmy mam w Plexie, gdzie wyglada to podobnie (okladki, opisy itd.) choc jak w koncu beda polskie wersje jezykowe filmow w iTunes, to przesiadka jest tylko kwestia czasu...
A gdzie mialem dac ten ponadczasowy program kabaretowy (ktory zreszta sam ripowalem ze starej kasety) - do muzyki? ;-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Mnie się podoba, choć wolałbym tak w mieć w programie do słuchania muzyki/oglądania filmów. ;)
BTW: a co do "Książek Audio": jesteś pewien, że Bohdan Smoleń: Na Chorobowym to książka? :P |
Ale nuda. :>
|
przed podpisaniem otwarlem...
a podpisac mozna i otworzyc przy kurierze a gdy cos jest nie tak to sie pisze papier od razu gdzie kurier i ew inny swiadkowie sie podpisuja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |