![]() |
nieeeeee
to jest pryszcz :D |
4", 4G.. ? ;)
|
Ty nikczemniku! ||
|
nieeeeeee
czekam az go bedzie mial i wychwalal :D a wtedy przytocze.... |
Cytat:
Przybliż sprawę :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Cytat:
W przypadku Apple 3D prezentuje się świetnie tylko, na ile miast jest w takiej jakości? 30-40 na świecie(głównie USA)? Które z miast w Polsce mają taki widok? Street View mam w większości większych miast w PL ;) Przykład Lublin: Załącznik 60434 Załącznik 60435 Cytat:
W momencie kiedy Jobs odszedł nie ma już tej osoby, która potrafiła mydlić oczy marketingiem i amejzingiem. Jak dla mnie to super - w końcu ludzie zaczynają patrzeć na to co dostają, a nie na to jak to jest reklamowane. Cytat:
Dalej jednak jak wspomniał demek publikują bzdury. Cytat:
A jak wiemy niektóre obrazki są po prostu super śmieszne :) Załącznik 60436 Im więcej będzie Apple krzyczało o za***istości swoich produktów, tym głośniejszy będzie głos krytyki w momencie stwierdzenia, że kłamali ;) Cytat:
Gdyby były zareklamowane jako coś normalnego to najprawdopodobniej takiej burzy by nie było. Aha, i na iOS6 nie ma map od Google w sklepie Apple ;) nie wiadomo też czy będą - Google milczy w tej sprawie. Powodem też dla którego Apple rozeszło się już na dobre z Google była odmowa do stworzenia nawigacji turn-by-turn dla Apple (w Androidzie Google posiada taką nawigację). Cytat:
Do tego czas... Cytat:
Tylko co Ci po tym super widoku jak same mapy są niedokładne? Google ma Street View (można to nazwać 3D) i do tego dobre pokrycie, oczywiście nie jest idealne - też ma wpadki. Jednak mając mapy od Google do poruszania się po obcym mieście w większym kraju nie potrzebuje nic więcej ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.google.com/mobile/navigation/ Nawigacja Turn-by-Turn z mapami od StreetView Offline - za dwa-trzy lata pewnie będzie ;) Cytat:
Oby wprowadzili tryb Offline dla tej nawigacji jak najszybciej ;) |
Cytat:
DLACZEGO? :P |
a ja sie powtorze.
jesli m@x bedzie mial IP5 bedzie hipokryta i to najgorszego sortu |
A myślicie że dlaczego Apple jest najbogatszą firmą IT?
Ceny mają chore. Nie zawsze, ale przeważnie. |
No cóż - gdyby tam był slot kart pamięci microSD, upgrade z wersji 16 GB do 32 GB kosztowałby... 50 złotych. Z 16 do 80 GB (przez dodanie karty 64 GB) - dwie stówy.
|
Tak z ciekawości wpisałem sobie iphona 5 w ceneo i zobaczyłem ceny od 3 do prawie 5 tysięcy w zależności od ilości pamięci i tak się zastanawiam, czy oni z platyny robią tę pamięć? No musiałbym się ze szpilką na łby wymienić, żeby wyłożyć na telefon 5 kół...
|
Tak to już jest w iOS. :D
|
Cytat:
|
A o to chodziło - ja to juz wszystko uwzględniłem.
Wiadomo nie mozna wymagać od nawigacji grafiki jak w Crysis. To może inaczej napiszę - wygląda lepiej od jakiejkolwiek nawigacji jaką widziałem :taktak: To: http://cdn.thenextweb.com/wp-content...3d-summer.jpeg Wygląda świetnie nawet oglądane ekranie komputera, a nie 4'' komórce. Nie wiem co tu więcej chcieć :hmm: PS o ile się nie myle mapy Apple to jest nawigacja, a Google to same mapy? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |