![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
I oni nie muszą się jak Ty zastanawiać, czy otrzymają sprzęt macany... Sprzęt Apple'a może opuścić pudełko dopiero po uiszczeniu całości należności. Nie to co w saturnie, gdzie każdy sprzedawca najpierw miesiąc sam potestuje sprzęt i dopiero wtedy trafia do sprzedaży jako nówka... |
iPhone 6 Plus 128 GB - 5700 złotych - ******ło... ja za tyle cały komputer kupiłem na i5 z grafiką GTX.
|
Apple podobno już wyprzedało iP6+. Ciekawie kontrolują popyt i podaż :D Wystawili specjalnie mniej sztuk, aby w mediach było jak najgłośniej o tym, że już wyprzedali wszystko. Podobnie postępują jak Xiaomi.
Prawdopodobne ceny iP :D Cytat:
|
No to za mięsem. Na chleb też były zapisy.
|
Raczej jak po papier toaletowy.
Za chlebem stać nie było trzeba. |
ustawiają się jak po chleb za komuny...
|
jakiś Ty przemądrzały demek...
|
Reetou idealny powiadasz...pomine moze rozwoj prockow i grafik bo wymiana ich na lepsze to norma wiec tego sie nie czepie. Bez BT mialo byc idealnie...pozniej sie okazalo, ze idealniej jest z nim.
Idealny mial byc 3,5(7) cala...pozniej 4 byl idealniejszy. Teraz mamy dwa do wyboru. Tylko, ktory jest bardziej idealniejszy? |
Im więcej kupi z pierwszego miotu tym głośniej będzie o ewentualnych wadach :D Mogę się założyć, że taka się pojawi ;)
|
Hejterstwo przez was przemawia... Przecież wszyscy doskonale wiedzą, że apple produkuje tylko sprzęt idealny i zaspokajający wszystkie potrzeby użytkowników. Nad czym się więc zastanawiać?
|
Oj tam zaraz idioci - porostu chcą się dowartościować
|
pip pip pip...
|
Sekciarze?
|
http://myapple.pl/content/6843-rozpo....html#comments
Jak się nazywają ludzie, którzy kupują kota w worku? :D|| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |