![]() |
Zewnetrznej ;-). Do wewnetrznej jak sie upre to mi iPad mini wejdzie :-).
Tej zasady savoir vivre akurat nie znam - wielu ludzi ktorych spotykam nosi telefon tam gdzie ja. To po prostu najwygodniejsze miejsce by go szybko wyciagnac. A portfel do wewnetrznej, bo rzadziej sie do niego siega. Klucze do spodni - to drobnica i w zaden sposob nie odstaje. |
Pod klapą czy bocznej? wiesz, że gsm się nie nosi na klacie i koło jajek? :P
Co do wielkości to ja raczej rozmiarów SGS2 nie chcę przekraczać właśnie ze względu na kieszenie. Nie wyobrażam sobie nosić tylu cali + portfela i kluczy gdy wychodzę gdzieś bez torby... nie jestem drechem z krokiem w kolanach aby mieścić tam taki telefon (czy może już bardziej tablet)... |
Zdecydowanie nie, 4,7''. 5,5 nie miesci mi sie do przedniej kieszeni w marynarce.
|
Cytat:
|
W 4 calach siegalem - wydluzenie bez rozszerzenia bylo dobrym pomyslem. W 4,7 nie siegam ale podwojne tapniecie w Touch ID sciaga mi gorna czesc ekranu w dol i nie musze sie tym martwic. Wreszcie rozwiazanie pozwalajace obslugiwac duze ekrany jedna reka! Szkoda, ze producenci telefonow z Androidem tylko powiekszaja ekrany nie myslac o wygodzie uzytkowania...
|
Cytat:
Czy może być idealniejszy ideał? Będziesz mieć wolną drugą rękę do obsługi :rotfl: |
Mają dużo wazeliny znaczy $.
Oni nie muszą przejmować całych segmentów. Im wystarczą tylko te które są im niezbędne ;-) |
Ależ wcale się nie dziwię :) Zastanawia mnie tylko jak chcą to zrobić. Rynek ten nie jest mały.
|
Dziwisz się? Chcą się uniezależnic od reszty świata.
|
|
Czyzby nowa polityka , podpisac kontrakt z ledwo kulejaca firma doprowadzic do bankructwa i wykupic za bezcen :szczerb:
|
Apple's sapphire source declares bankruptcy
http://www.phonearena.com/news/Apple...ruptcy_id61418 Teraz tylko czekać, aż Apple ich za bezcen wykupi ;) |
Mi jest smutno z wyginających się iP...
. . . . . . . . . . Żartowałem :) |
Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno ;-)...
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22. |