![]() |
W sprzedaży powoli pojawiają się narzędzia do prostowania iPhonów :D ||
iJointer! |
Eee no nie ja go kupilem ip5 i nikt go niechce uzywac w domu , wszyscy twierdza ze jest upierdliwy i skonczyl jako obciaznik do papieru , i wszyscy wola nokie za jej wielofunkcyjnosc , ja i kobita mamy 808 a dzieci N8 , nie wszystko musi sie krecic wokul androida i IOS , zeby nie bylo mamy 2 tablety na androidzie i tak upierdliwego badziewia to nie widzialem non stop cos sie w tym pierdzieli , tak samo jak IOS jest upierdliwy za polityke apple i brak jakich kolwiek polaczen wtyczek brak gniazd sd hdmi etc. do wszystkiego potrzebny badziewiasty itunes , inaczej zecz biorac IOS=Android w stopniu upierdliwosci ale w innych rzeczach :P i mozecie mnie ukamieniowac ale dla mnie to jedno jest guwno a drugie zasrane.
|
Cytat:
Proste i logiczne :P Kupując sprzęt z najniższej półki -> czytaj Android tego dowiodłeś iPhone nie kupuje się dla funkcji, wydajności, kupuje się go bo jest Premium :taktak: |
Myślisz?
|
Cytat:
|
Ale pedałka :rotfl:
|
Na męskie to mi one nie wyglądały...Może były premium? :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 67555 |
Cytat:
@Patrix Sensacja 4.3" świetnie leżała w jednej ręki - pisanie smsa jedną ręką bez świadomości, że zaraz Ci upadnie, noszenie w pełnym komforcie w kieszeni od praktycznie każdych spodni, czy przygotowanie do rzucenia w dresa który pyta się jak się czujesz. Chciałbym zobaczyć jakąś chudzinkę w rurkach i smartem 5.5-6" w przedniej kieszeni :D Oj ale miałbym bitke :D |
Co, iMaki zwykłym LOBem zamykasz? :haha:
|
Nie slyszal. Nie mial potrzeby ;-)...
|
Cytat:
PS czasem już wiem po co babom torebki... :sciana: |
Gwizdek?! k***a
|
Cytat:
o, andy przyszedł, nadstawiaj się do manta hehe |
Cytat:
Pokazywałem Ci na filmiku wyżej - no ale Ty nie wychodzisz poza rezerwat... U siebie też mam mnóstwo funkcji ułatwiających obsługę jedną ręką. Cytat:
Tak czy siak znając Ciebie za rok dwa zmienisz zdanie :D Ciekawe jakie wtedy tłumaczenie wymyślisz... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |