Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

misiozol 01.10.2016 09:27

Andy stary news , mielismy z tego polewke z mgit wczesniej tutaj #7869 ;)

andy 01.10.2016 09:22

Wada fabryczna czy...? :)
http://www.dobreprogramy.pl/iPhone-7...ews,76442.html

misiozol 28.09.2016 09:44

Wiesz wmawianie owcom ze cos jest zbedne i to jest lepsze nie znaczy ze tak jest , w zasadzie to po co isc z postepem i dodawac zeczy/sensory/mozliwosci do telefonu, odrazu zrobmy nokie 6310i z duzym kolorowym wyswietlaczem i sprowadzimy sie do tego samego lol2

M@X 28.09.2016 09:22

Ty dalej nie rozumiesz. Ale spoko, razem z Berionem bedziecie tak narzekac az do konca. A swiat i tak pojdzie naprzod. Z Wami czy bez Was ;-)...

misiozol 28.09.2016 09:21

niech pomysle zamiast tymi pierd.olami by sie zajeli , nfc , Qi , wtykiem na sluchawki , i mnostwem innych sensorow , nie wspomne juz o prostym wyslaniu plikow poprzez bluetooth lol2 bo to zakrawa na kpine ze sie nie da wyslac miedzy telefonami lol2

M@X 28.09.2016 09:11

Mnie potrzebne. 3D Touch jest swietny a jego obsluga juz jest wprowadzana do specyfikacj HTML 5.

misiozol 28.09.2016 09:10

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1368881)
To element Taptic Engine.

Taa... potrzebne im to :sciana: lepiej by zrobili ladowanie bezprzewodowe i wtyk na sluchawki :ysz:

M@X 28.09.2016 06:59

To element Taptic Engine.

mgit 27.09.2016 23:13

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1368873)
Masz źródło tego oświadczenia? Jest tak absurdalne, że trudno mi w to uwierzyć.

Proszę bardzo <- TUTAJ oraz TUTAJ

W jednym z serwisów pisali o tłumieniu drgań w innym, że jest to odpowietrznik. Jak dla mnie gubią się już w zeznaniach.

No ale dzięki temu zabiegowi oszczędzili 2,5 dolara - więc gra warta świeczki :D

Berion 27.09.2016 23:03

Masz źródło tego oświadczenia? Jest tak absurdalne, że trudno mi w to uwierzyć.

mgit 27.09.2016 22:07

Cytat:

Napisany przez misiozol (Post 1368808)
Fan boje moge se mowic ze to zbedne ze to nowa wizja japka, ale jesli o mnie idzie to im zbraklo miejsca na gniazdo w pogoni za zmniejszaniem urzadzenia .

A tu się mylisz :czytaj:

Według serwisu ifix w miejsce jack jest wstawiony kawałek plastiku - zaślepka (czyli miejsca jest tyle co było wcześniej). Według Apple ten kawałek plastiku tłumi drgania - i poprawia doznania z użytkowania tego cuda :haha:

I komu tu wierzyć :rotfl:

misiozol 27.09.2016 10:00

Fan boje moge se mowic ze to zbedne ze to nowa wizja japka, ale jesli o mnie idzie to im zbraklo miejsca na gniazdo w pogoni za zmniejszaniem urzadzenia .

mgit 26.09.2016 22:10

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1368771)
Szczerze to nie laduje i nie slucham muzyki jednoczesnie. Laduje na docku gdy spie i w samochodzie gdy jade i korzystam z CarPlay do sluchania muzyki (sic!). Muzyki w domu slucham dzieki Siri ktora odtwarza co chce wysylajac to na bezprzewodowe glosniki. Nie moge zrozumiec gdzie jest problem...

No ja też nie :haha:

Ja jak odtwarzam muzykę:
- W samochodzie - łączy się z radiem po BT
- W domu łączy się z głośnikami Z906 po BT
- Pod czas treningu normalne słuchawki CX5.00G
- Ładowanie bezprzewodowe na podstawce Samsunga

Chociaż - zaraz? A co jak jesteśmy w górach i podłączymy PowerBANK i chcemy słuchać muzyki? A to nie problem podłączymy do jacka - a jak nie mamy wywiercimy wiertarką - ponoć teraz to modne :rotfl:

Cytat:

Napisany przez czechoj (Post 1368774)
Maxiu bo problemu nie ma... sa tylko tacy co nie maja ajfonów... :>

A no tak... nie mamy iPhone bo nas nie stać - a zaraz Samsung Galaxy 7 edge kosztuje tyle samo co iPhone - jak go kupowałem to po lewej był właśnie samsung a po prawej iPhone. I jaka była cena? Taka sama - czyli wychodzi, że argument nie stać cię... nie ma już uzasadnienia w przypadku flagowców... bo ceny są wręcz identyczne :P

czechoj 26.09.2016 22:08

Maxiu bo problemu nie ma... sa tylko tacy co nie maja ajfonów... :>
PS Brak gniazda mnie akurat w ogóle nie przeszkadza

M@X 26.09.2016 22:02

Szczerze to nie laduje i nie slucham muzyki jednoczesnie. Laduje na docku gdy spie i w samochodzie gdy jade i korzystam z CarPlay do sluchania muzyki (sic!). Muzyki w domu slucham dzieki Siri ktora odtwarza co chce wysylajac to na bezprzewodowe glosniki. Nie moge zrozumiec gdzie jest problem...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19.