![]() |
Najpierw to niech sie oni za Note'a 7 wyplaca - $1400 za szkody w pokoju hotelowym pokryli, ale ciekawi mnie czy oddadza za spalonego Jeepa i garaz. :szczerb:
|
Cytat:
Za bezprawne wykorzystanie ładowania bezprzewodowego w S5 :rotfl: |
nie bój, dodadzą ten ficzer i powiedzą, że go wymyślili.
|
Najdziwniejsze, że nowy iPhone nadal nie ma ładowania bezprzewodowego... niby wszędzie gdzie się da Apple rezygnuje z kabla... z ładowarki zrezygnować nie chce :)
|
Na wielki skok, to tylko taki złoty ajfon! :spoko:
|
AirPody sa akurat sliczne, ale i tak beda wypadac tak jak kablowe, wiec do biegania sie nie nadaja, wiec podziekuje i dalej bede ciezko myslal nad Bang & Olufsen H8, chociaz boli mnie ich cena...
Ale najpierw... iPhone 7 ;-). I chyba pierwszy raz skusze sie na wersje zlota :szczerb:. Mam juz iPada Pro w tym odcieniu i jest bombowy! Nie zostawia zadnych widocznych odciskow palcow. ZADNYCH! |
|
Luki w systemie są i będą zawsze. Tutaj chodzi o coś zupełnie innego. Ciągłe powtarzanie "iOS jest bezpieczny", "nie masz się czego obawiać jeżeli używasz iOSa bo jest super bezpieczny" powoduje, to że ludzie tracą czujność.
W tym konkretnym przypadku trafia zrobieniem JB przez stronę www! Pamiętam jak przez chyba pół roku strona pajacyka była zainfekowana złośliwym oprogramowaniem. Wystarczy teraz połączyć tego exploita z takim atakiem i mamy masową infekcję... |
Przecież NSA i inne agencje muszą jakoś swoje aplikacje instalować...
|
Co ciekawe to istnieje od iOS v7 czyli od ponad 3 lat! :D Iluzja bezpieczeństwa przez instalowanie tylko zaufanych aplikacji ze sklepu po raz kolejny złamana.
Cytat:
|
|
Cytat:
Polska dzieli się na : - stolycę - prowincję Na szczęście od kilkunastu lat mieszkam na prowincji. Ale Warszawa to najlepszy chyba na świecie rynek dla Apple. Tam po prostu MUSISZ go mieć. |
Słoiki w Warszawie same oznaczają się naklejką japka na samochodzie, koniecznie niemieckim. :szczerb:
|
Cytat:
Czy możesz wyjaśnić co negatywnego o Apple jest w moim ostatnim poście? A jeśli już mam coś nowego napisać to proszę bardzo: http://myapple.pl/posts/11443-maleje...iej-i-balkanow Amerykanie - jak wiadomo - są nieuleczalni i dla nich (w znakomitej większości) smartphone = iPhone, a tablet = iPad. Oni po prostu nie wiedzą, że istnieją inni producenci i i inne systemy. Natomiast w naszej części Europy (poza Warszawą oczywiście), po okresie fascynacji applizmem, zaczyna się najwyraźniej otrzeźwienie. :D |
Źle trzymał ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:28. |