![]() |
Esc nie ma, bo z tego nałogu się nie wychodzi.
|
Dla mnie ich produkty umarly i sie skonczyl na ~ip4 , reszta to klepanie tego samego . tak samo mnie wqurwia wycinanie wszystkiego z seri note samsunga jak np irda :/
|
Cytat:
Zresztą ja nic nie mam przeciwko postępowi ale taki postęp trzeba robić z głową. No i na koniec co to za postęp likwidowanie przycisku ESC? Jaki to ma cel? Czy to normalne jest wypuszczanie laptopa do którego nie da się podłączyć telefonu tej samej firmy bez stosowania przejściówek? Przecież to *****izm i lecenie na kasę. Zresztą sprzęt typu laptop jest sprzętem mobilnym i zabieranie tony przejściówek w podróż jest bezsensowne. Niestety dopóki tacy fanatycy jak Max będą takie działania popierali i nie widzieli w tym nic złego dopóty normalni użytkownicy będą musieli z tym żyć, bo nikt raczej nie zmieni nagle platformy... |
"Pozyjem - uwidim" ;-).
|
Cytat:
|
Taka cena postępu. Za 5 lat nie będzie już standardowych USB, ale ktoś musiał zrobić to pierwszy.
Nie mam MBP, ale zakładam że za jakieś 2-3 lata chętnie przygarnę. A pendrive na USB-C dawno będzie wtedy przypięty przy kluczach ;-)... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Albo korzystanie z rozwiązań bezprzewodowych.... albo przejściówki :taktak: EDIT Jest już nowe akcesorium do Apple! |
Tu też nawet nie chodzi o cenę. Kurde mam komputer oraz telefon tej samej firmy i muszę stosować przejściówki?
Cóż. Apple prędzej czy później straci fanatyków a wtedy... |
Cytat:
|
za $$
|
Cytat:
|
Cytat:
-- Cytat:
http://www.spidersweb.pl/2016/10/mac...sk-escape.html |
Cytat:
Cytat:
Dlaczego Apple ma mocniejsze GPU i CPU? Bo system jest bardziej wymagający i aby pracował płynnie to musi być. |
Cytat:
|
Co za bzdury opowiadasz? To tak jakby 10l benzyny miało mniej oktanów niż 30l...
Po prostu chciwość nic więcej. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |