![]() |
Coś w tym jest, niestety.
Pewnie dlatego artyści to często homosie. |
nie o to chodzilo
nie wiem dlaczego tak jest ale kolorystycznie i wizualnie dobrac cos potrafia lepiej. nie wiem dlaczego tak jest ale dawno o tym bylo m in program w tv jak przyszlo udekorowac i dobrac kolory w domu, lepsze wrazenie sprawialy pomysly homosiow. jak jacykow tez bym sie nie ubral. |
Teraz żeby być znanym projektantem, albo nawet posłem, wystarczy być zdeklarowanym homisiem, nic więcej potrafić nie trzeba.
|
Ja tam nie ubrałbym się jak Jacyków, dla mnie to totalne bezguście... ale Demek... skoro tak twierdzisz... :szczerb:
|
Cytat:
Może potrzebuję jakiejś terapii? |
art nic nowego nie mowi. nie od dzis wiadomo, ze geje i lesbijki maja gust przewaznie lepszy niz pozostala czesc spoleczenstwa. chociaz lepszy to zle okreslenie. potrafia lepiej dopasowac wszystko w okolo zeby mialo rece i nogi
ale to wiadomo od 20 lat |
A do czego się tu odnosić? Geje lubią Apple. No OK. Nie przeczę - co więcej jestem pewny że tak jest.
I zadałeś konkretne pytanie - czy nazwa gejfon jest obraźliwa. Ponieważ nie znam odpowiednio dużej grupy posiadaczy Apple, sprawdzam przez analogię na posiadaczach VW. |
Cytat:
|
nie moja dupa nie moj problem. tak jest gdzie indziej ale u nas wiekszosc chce wiedziec wiecej o innych. przeciez trzeba czyms sie zajac...
proponuje koniec OT |
Cytat:
2. Ja tylko zacytowałem artykuł, zadałem pytanie i nie wpisałem żadnego komentarza. Więc, Sorbus, jesli chcesz, yto odnies sie do tego tekstu, a nie prześladuj biednego heteryka bo jest karalne . Jeszcze! Poza tym - nie mam nic przeciwko gayom. Każdemu wolmo sobie wybrać orientację. Szczegónie, że UE to bardzo popiera i nawet daje jakieś dotacje ;) No, ale ja niemodny i nieeuropejski jestem - ale co tam - wolno mi JESZCZE. Na razie! Ale juz mają "mój numer". Uwaga! Ten komentarz dotyczy tylko mnie, a nie jakiejkolwiek innej osoby. |
bo maja. maja male fiutki. a maly fiutek = problem z seksualnoscia ;-)
jak wszczedzie mozna znalezc wyjatki od reguly. karki jezdza bmw i audi wiec grupa vw to gejowozy czy karkowozy ? trzeba zrobiic badania... |
Czyli nie jest :taktak:
Chociaż ja osobiście miałbym pewne opory przed wbiciem się na temat "czym będziesz jeździć" i napisaniu paru userom, bez większego powodu, że jeżdżą gejwagenem i sugerowaniem (jak kiedyś Yossi o posiadaczach iPhone) że mają problem ze swoją seksualnością. |
w zadnym stopniu.
|
Hmm sam nie wiem, ale zaraz sprawdze:
http://autokult.pl/2011/02/28/ulubio...moseksualistow Na liście 50% to auta marki VW, na pierwszym miejscu jednak Volvo. Mam więc pytanie do użytkowników tychże aut: Czy mówienie że jeździcie pedalskimi samochodami dla gejów, tudzież "gejowozami" jest dla Was obraźliwe? :hmm: |
http://tech.wp.pl/kat,130036,title,S...l?ticaid=1f639
Jak zwykle - bez komentarza. P.S. Pytanie od mojego znajomego: "jak wysłać z ajfona wizytówkę do normalnego telefonu, jesli nie ma dostępu do internetu?" a tak , przy okazji - nie , żebym ja cos wymyślał, lub żebym chciał kogoś obrazić. http://pclab.pl/news32513.html Czy uważacie, ze w tym kontekście określenie "gayfon" jest obraźliwe? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |