![]() |
Cytat:
|
Trzeba zacząć na fora wpuszczać tylko użytkowników w krawatach.
|
Ależ jak to tablet do tego nie służy?
Ma nośnik? Ma. Ma HDMI? Ma. Ma sprzętowy dekoder AV? Ma. Ma program do odtwarzania? Też ma. Więc ma w zasadzie wszystko co ma też sprzętowy odtwarzacz, plus więcej. Nie ma co szufladkować urządzeń na siłę. Równie dobrze można powiedzieć, że smartfon nie może służyć do słuchania muzyki czy radia, bo trzeba mieć specjalny przenośny odtwarzacz mp3 plus małe przenośne radyjko tranzystorowe. Przecież telefon jest do dzwonienia ;) |
no jak to Kris - nie da sie rozmawiać? Mnie się tam z Tobą dobrze gada :-)
Więcej poczucia humoru pls. |
Cytat:
Takich argumentów nie przebiję! :rotfl: Porównujesz dwie zupełnie diametralnie różne rzeczy. |
Cytat:
|
Yossi,
ja jestem zbanowany user płci męskiej, ukrywam się przed Reetou i Bartezem pod przebraniem zakonnicy. Tylko nic im nie mów. Nie denerwuj mnie z tym S :) Jak piszesz o kawiarni S to wiadomo o co chodzi. Ewangelizacja -> Krk to Kościół katolicki; mówisz, że teoria D. upadła; może i upadła, nie interesuje mnie to; ale akurat Krk popiera ten upadek, z powodów wiadomych |
Cytat:
|
Tablet do tego nie służy? A gdzie napisane, że do tego ma nie służyć?
k***a |
Cytat:
Czy możesz mi wskazać choć jeden mój przypadek ewangelizowania kogoś? Ile razy muszę jeszcze napisać, że mówię ogólnie o tabletach, a nie o Apple? Obawiam się, że ktoś tu cierpi na manię prześladowczą. Co to jest Krk? - słowo daję, że nie wiem. Na koniec osobiste pytanie - Ty jesteś M czy F - bo nie wiem jaki styl rozmowy przyjąć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Bo tablet do tego nie służy? |
Nie rób ze mnie idioty, bo ja już nim jestem ;P Starbucks -> Apple
Nie dam się też ewangelizować, zresztą znam teksty przez Krk popierane :) |
Cytat:
Co do teorii Darwina - chętnie podyskutuję z Tobą na ten temat, ale może na innym forum lub w prywatnej korespondencji. P.S. Co do "nieistniejących fanboyów" - proszę, nie załamuj mnie. |
1. Po raz pierwszy elektroniczna dystrybucja prasy odniosła sukces, dzięki ipad & kindle - tak twierdzi Polityka, która sprzedaje w ten sposób ponad własne oczekiwania i zarabia na tym.
2. Można filmy oglądać, teksty czytać w komunikacji publicznej - z notebookiem to jednak mało wygodne. 3. Można zawiesić na zagłówku przedniego siedzenia (są na rynku akcesoria), dzieciom bajkę puścić, żeby zasnęły. 4. Wygląda się na obytego hipstera. Ofkors to już passe. 5. Będąc młodą nastolatką, można fajne foty zrobić i szybko wysłać starszemu facetowi, z którym ma się ochotę umówić. 6. Można wziąć udział w zacnych konkursach organizowanych przez starozakonnych, o których pisze parówkowy tygodnik Lisa. |
Cytat:
Nie jestem zwolennikiem tabletów, wole smartfony, ale przy obecnych cenach i możliwościach nie dziwie się ich popularnosci, ani temu że dla niektórych mogą zastąpić stacjonarkę (poczta, net, gadu gadu itd). Mój brat ostatnio puszczał z tabletu za 399zł na telewizorze film FullHD. Film był w 3D (telewizor jest z 3D). I działało bardzo ładnie. Jasne mógł to zrobić jakimś stacjonarnym odtwarzaczem pewnie w podobnej cenie... ale po co? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mówię o biologicznym sednie teorii Darwina, tylko o jej konsekwencjach dla kultury, o tym jak przeorała świadomość i dalej orze. Ale zostawmy teorię Darwina. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |