![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkło też nie jest lekkie :taktak:.
Na iFixIt byli pod wrazeniem lekkości obudowy iP5. |
Ze stali byla tylko ramka/antena - z tylu bylo szklo ;-)...
|
Mnie tylko zastanawia jedna rzecz - anodyzowane aluminium wcale nie jest takie nietrwałe.
Obudowy wykonane z aluminium w elektronice uchodzą za wysoką klasę (to plastik jest tani). Lepsze obudowy mają tylko aparaty foto (stalowe albo magnezowe). Mam adapter filtrów z czarnego anodyzowanego aluminium i mimo 2 lat nie widać na nim żadnych rys, niczym nie ustępuje stalowej obudowie aparatu. Wiec albo ludzie tymi telefonami rzucają albo Apple zastosowało naprawdę podłej jakości materiał. Widać to jakaś plaga - obudowa Samsunga Galaxy SIII pęka bez powodu, ajfona rysuje się bez powodu. Z dwojga złego wolę rysy, ale jak na topowe słuchawki to słabooo :szczerb: PS. W życiu bym nie przypuszczał, że poprzedni iPhone był ze stali nierdzewnej. Nic dziwnego że nowy jest lżejszy. :wow: |
ty chyba masz problemy z czytaniem.
kupujacy dostali juz porysowane w pudelku ale dla ciebie pewnie to normalne. dla mnie nie bardzo |
No normalne. Mój siedmioletni smartfon Nokia z aluminium jest cały porysowany i już się więcej chyba nie porysuje przez następne 7 lat :)
A jak sobie andy kupił azjatycką podróbę, to w ogóle był niedopasowany, coś tam mu wystawało, nożem mu porysowali i w ogóle nie działał. Tak samo jak kupił lapka, to szef Della przestał odbierać telefony. |
nie mow tak glosno bo cie zjedza...
to jest ficzer, pamietaj, a nie wada... |
http://technowinki.onet.pl/inne/wiad...6,artykul.html
Jak dla mnie nienormalne. Normalne to jak sam zrobię rysę albo mi fon spadnie. A tu mamy rysy "kultowe" :) |
Na szczęście go nie załatali jeszcze, bo wtedy reszta bugów by nie dala ludziom zyć :ysz:
|
Bug #1 istnieje niezałatany od 2004.
|
nie wiem, jakoś zadziałało więc nagrałem działające smb.conf i opis rozwiązania w dziesięciu kopiach i umieściłem na serwerach na całym świecie :ysz:
Jedno w skarbcu bankowym :taktak: Dodam że ten problem jest w suse, jest w Ubuntu, jest w Mincie , jest w Debianie i to OD MIESIĘCY. Zastanawiam się jak to możliwe, żeby tak ważna, podstawowa funkcja, z którą problemy mają tysiące użytkowników i która jest na liście potwierdzonych bugów Ubuntu 12.04 LTS - nie była jeszcze poprawiona. To jakiś żart chyba. Od tego czasu wyszło już przynajmniej kilka nowych wersji samby a nikt tego nie załatał i nie zanosi się żeby to zrobili :ysz: :rotfl: Tu rozwiązanie: http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=51&t=111100 Tu stan w Ubuntu: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...ba/+bug/967410 Reported: w marcu! importance HIGH! status : unassigned :rotfl: |
Cytat:
|
Też tak mam że sie budze tuż przed alarmem.
Zawsze to zwalałem na to, że w czasach liceum miałem budzik który ze snu wyrywał umarłych. Jego przeraźliwe wycie mogło doprowadzić do zawału. Więc ewolucja wyposażyła mnie w mechanizm budzenia się tuż przed nim || |
Ha, po raz pierwszy wypowiem się o nowej wersji iPhone, nie widząc go nigdy na oczy, a też prawie nic o nim nie czytałem:
właśnie mnie olśniło skąd przedłużenie ekranu. Integracja całego smartfona z Facebook. FB to ciągłe przewijanie w pionie. Swoją drogą mam przeczucie, że owa integracja to jest największa porażka Apple. Ktoś może pamięta jak nazywał się ten nieudany social GUI Apple z bodajże 1986 roku? Jest gdzieś w sieci symulator online, ale nie mogę znaleźć. BTW ludzki umysł to niesamowita rzecz. W nocy wystawiłem ponad 50 aukcji na Allegro. Budzik na 7.30. I tak wiem, że nie obudziłby mnie, budzik jest po to abym obudził się wcześniej i nie potrafię tego pokonać. Budzę się, LCD 7:29, to już przesada taka dokładność. Następna myśl: na jednej z aukcji zaniżone koszta wysyłki, standard 15 zł zamiast TV 50 zł. Jak to działa? :ysz: Jobs wiedział. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |