![]() |
Cytat:
Słusznie - 100% racji, jest mi cholernie wstyd i już poprawiłem. Błędy ortograficzne są niewybaczalne i należy je tępić - również u mnie. |
i nie poczytasz o teoriach wyboru.
Odczep się łaskawie od mojego "nie stać". Wystarczyłoby byś mógł kupić iPhone za 100 zł, abyś zaczął mówić zupełnie coś innego niż mówisz. Bo nie masz pojęcia o mechanizmach, które na Tobie zastosowano. |
uzyles czerwonego!
czekamy na ****ke od m@xa... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyraźny wpływ systemów Apple na nowy Windows 8. Oczywiście, nie jest to wpływ technologiczny bo pod tym względem Apple jest o jakieś 10 lat w tyle za MS (moim zdaniem oczywiście), ale pod względem podejścia do uzytkownika. System Win 8 z interfejsem Metro jest już tak bardzo prosty w obsłudze, że nie trzeba już wiedziec absolutnie nic, żeby sie nim posługiwać. Jednak, jego naczelną zaletą jest to, że jeśli ktoś nie lubi naciskania kafelków, to może posługiwać sie w dalszym ciągu klasycznym, windowsowym inrefesjem i robić z systemem wzystko, co tylko chce. |
zdradziles marke = nie jestes godzien uzywac fajfona
czyli cie nie stac = j/w |
Brakuje jeszcze Microsoft Flame War! :D
A tak na poważnie, to kupiłem sobie nową płytę pod swojego i5-2400 z obsługą SATA 6.0 i USB 3.0. Jestem pod wrażeniem szybkości tych interfejsów... ;-) A teraz czas na moje subiektywne przemyślenia.. Od Apple w tym momencie mam tylko iPhone 4 (i to z softem 5.1.1, a kysz mi z tym śmieciem 6.0, żeby nie było, nie używam JB). Po przesiadce na PC jakoś nie nie płaczę za jabłuszkiem. Windows 7 to bardzo dopracowany system, oczywiście brak mi Mac OS X, ale nie aż tak, by wydawać na niego tyle kasy (czyli kupić Maca). Zaoszczędzone srebrniki przeznaczę na bardziej przyziemne rzeczy, takie jak browary, czy NAWET wycieczka, np do Grecji :D |
O tym Żydzie? Prowokator! :haha:
|
Porozmawiajmy o Leśmianie, co?
|
Faktycznie Apple jest do tyłu.
Android przecież flasha już dawno obsługuje :) http://www.youtube.com/watch?v=i_H0VhszfRE http://www.youtube.com/watch?v=5rvEaJ7Hcjg I to ze sprzętowymi efektami :) |
fajfon i flesz
buahahahaha |
To miłe Edziu. :taktak:.
Ludzie nie instalujcie sobie linuksa dopóki programiści open source nie doczytają Knutha do końca. :taktak: |
Nowy iPhone obsługuje jednak Flasha ||
|
Też Ci współczuję.
|
Przestancie gadać o pierdołach. C nie jest blisko metalu, to język wysokiego poziomu.
Choć nie taki, ze 99% roboty odwalili inni. Knuth to podstawa, nam nie pozwolono ruszyć Pascala dopóki Knuth z nami nie skończył Ale mniejsza o te bzdety. Najważniejsze że dziś po 3 godzinach bojów. SKONFIGUROWAŁEM DRUKARKĘ PRZEZ SAMBĘ 3.6.6!!!! Dodałem roota do smbpasswd, siebie to @lpadmin, wymusiłem usera w smbconf, doinstalowałem smbclient i przez rpcclient enumprinters 5 zauważyć trzeba było, że jest źle - w porównaniu z enumprinters. I wtedy już prosto - setprintername Brother Brother i po uporaniu się z WERR_ACCESS_DENIED (przez wymuszenie usera w sekcji global) i ściągnięciu i przeanalizowaniu specjalnego smb.conf podanego gdzieś na forum nagle zaczęło działać!!! Oczywiście w CUPS wszystko pozaznaczane, ale to taka oczywistość ze nie warto wspominać. :szczena: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |