![]() |
Hehe, a do mnie sama jutuba pisała że mnie zapraszają do zarabiania pieniędzy na moich filmach. A ja nie chcę.
Alem gupek. :glupek: |
Niektorym sie oplaca. Tzw. "YouTube money" z duzej ilosci wyswietlen moze zapewnic srodki na 3 albo 4 takie maszyny. Sa w Polsce ludzie ktorzy wypromowali sie na YT i z tego zyja, pisza tez ksiazki, sprzedaja gadzety itd.
|
Cytat:
Jeśli ktoś uważa, że dany sprzęt jest słaby jakościowo to przecież wystarczy o tym napisać. Jeśli kto inny nie uwierzy - wtedy niech sprawdzi sam. Jeśli autor filmiku ma za dużo kasy lub za dużo sprzętu, to niech rozda jakimś dzieciakom, które się ślinią przy szybie sklepu i nigdy nie będą go mieć. |
Cytat:
http://support.apple.com/kb/HT2534 |
Masakra, szkoda pieniędzy kupić by zniszczyć, zwykłe marnotrawstwo.
Swoją drogą umieścił ten filmik na amerykańskim serwisie... |
iPhone i iPad nie przetrwały rosyjskich sankcji odwetowych:rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Druga sprawa, bo tego nie sprawdziłem, nie chce mi się usuwać konta z Gmailem z urządzenia. Może dlatego to działa, że na sprzęcie jest też konto Gmailowe? Sprawdzałeś czy działa to z kontem w innej domenie jeżeli jest ono jedynym na urządzeniu? |
Cytat:
|
Mozna - moje konto zakupowe jest GMailowe, do reszty uslug uzywam iCloud.
|
Cytat:
Po sprawdzeniu i przetestowaniu kilka razy stwierdzam - zarówno do sklepu Google Play jak i do sklepu Windows phone można się zalogować dowolnym kontem, z dowolnej domeny. Oczywiście , w obu przypadkach nie trzeba podawać żadnych danych karty kredytowej, do czasu dokanywania jakichś zakupów. Jeżeli do sklepu Apple można się zalogować kontem utworzonym na @gmail lub @live.com to publicznie wyrażę swój szacunek dla Apple. |
Cytat:
|
Yossi zrozum :) próbowałem twojego sposobu jakiś czas temu i nie przechodziło. Nie wiem, może się coś zmieniło? Muszę to sprawdzić.
|
Cytat:
Może jednak spróbuj - co? Albo podaj mi jakie konto chcesz mieć i ja Ci je założę. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:38. |