![]() |
nie znacie sie
to jest killer ficzer! |
@Jarson nie tylko takie błędy się pojawiły. Sporo jest problemów z "lokalizacją" - przesunięte obiekty itp.
Podobno na początku chcieli wydać cały majątek na przesunięcie tych obiektów tak aby się zgadały z nową mapą, jednak po podliczeniu zwątpili :D Zamiast tego przyznają się do błędu i zrobią poprawki w mapach ;) Tak serio. Nikt by pewnie nie miał nic przeciwko, gdyby nie tak hucznie zapowiadali te nowe mapy - miały być tak super amejzingowe, cóż wyszło jak zwykle... Cytat:
Tak w ogóle to chodziły pogłoski w wiadomych miejscach, że Jobs zostawił amunicji Apple na dobre kilka lat... Sam iOS6 tak na prawdę nie wnosi nic czego konkurencja by nie miała. Ciekawe jak to będzie z ich desktopami - iMac, Mac Pro. Od dawna chodzą pogłoski, że ten drugi już się raczej nie pojawi :D - Branża odwraca się od Apple, HP, Dell mają maszynki, które obecnie biją na głowę to co oferuje Apple. Wiele programów ma swoje odpowiedniki na Windows, do tego dochodzi prawdziwe wsparcie techniczne. Nawet jeżeli Apple pokaże taki sprzęt, to oni raczej nie wrócą. Apple moim zdaniem celuje w rynek zwykłych użytkowników gdzie można bardziej zarobić. |
Cytat:
|
Ja już teraz wiem, że po tylu numerach z wygraniem patentu na coś co istniało tak dawno jak ogień, nie wezmę od tej firmy nic, choćby za darmo dawała.
|
Mają niejaki problem z topografią - za bardzo na siłę ma być powierzchnia trenu w 3D, w przypadku różnego rodzaju konstrukcji to się nie sprawdza po nałożeniu zdjęć.
Całe to wprowadzanie na siłę własnej, niedopracowanej w porównaniu z konkurencją, aplikacji nieco mnie dziwi, bo jest to do Apple raczej niepodobne. Rozwiązania Apple bywały różne, ale w ogromnej większości przypadków jeśli coś trafiało do rąk użytkowników, to jeśli nawet nie było idealne, to na pewno było takie, jakie miało być zgodnie z założeniami producenta. Tym razem widocznie bardzo im zależało na implementacji w iOS 6, a oczywiście o przesunięciu premiery nie było mowy. Dziś to częste, coraz częste zjawisko wśród różnych firm, ale w Apple się to na taką skalę nie zdarzało. Czyżby pierwsze efekty braku w korporacji Jobsa z jego niezłomnością co do niektórych zasad? |
Wesz co, tak szczerze- ośmieszyli się tą mapą trochę, niezaprzeczalnie :(
|
Pod wpływem amejzingu most się stopił jak świeczka, bo nie mieli patentu na budowę mostu! Ciekawe kiedy patent na świeczkę?
|
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
No ale gdybym szedł twoim tokiem rozumowania to mógłbym powiedzieć, że np. komputery i system MacOSX są niepotrzebne bo nie są spopularyzowane, albo FaceTime i iMessage są niepotrzebne bo są niespopularyzowane. To przykład aby pokazać twoje błędne myślenie. Po drugie, piszesz że nie powierzysz swoich pieniędzy Google (ładowanie karty prepaid). Ciekawe. Takich problemów nie masz z Sony, Apple... Pięknie pokazujesz mentalność fanboja Apple o której pisałem wcześniej. Taka dwulicowość. Jeżeli mówimy o powierzaniu pieniędzy/danych Google to nie, to zuo. Jeżeli zamiast Google wstawimy np. Apple to sytuacja się odwraca diametralnie. Cytat:
Cytat:
Po drugie to gdy ktoś ukradnie Ci kartę PayPass to może bezdotykowo zrobić zakupy bez potwierdzania PINu do bodaj 50zł. Po trzecie o ile wiem, aby włączyć aplikację Wallet od Google trzeba wpisać zabezpieczający kod. No i po trzecie, przy odpowiednim ustawieniu limitów na koncie zwiększamy dodatkowo bezpieczeństwo wykonywanych transakcji. @Kris co do map to Apple zaliczyło niezłą wpadkę :D Te i inne "cukiereczki" użytkownicy znajdują na całym świecie. A miało być tak Amejzing. Dlaczego nikt jeszcze nie wspomniał o drugiej wpadce? Apple zostało pozwane za kradzież(przepraszam, miałem na myśli wzorowanie się) zegara :D Załącznik 60364 |
|
Ilość załączników: 1
Fanatyzm religijny, badania z 2012 roku :D
Załącznik 60360 Przy okazji - porównanie obudowy 4S i 5 - testuje dwuletnie dziecko http://www.macrumors.com/2012/09/21/...ch-test-video/ |
ah i wtedy bedziesz mowil, ze zrowolucjonizowali rynek bo wynazli to od nowa?
|
Skoro "na razie" nie jest spopularyzowane, to jest niepotrzebne. W iPhone 6 lub 7 chetnie przyjme...
|
Cytat:
to jak w przypadku ios, czegos nie ma, mowia, ze bedzie po update a oszolomy sikaja po gaciach z radosci Cytat:
|
Cytat:
Ale skoro mam samochód i karty płatnicze zbliżeniowe, które mam w portfelu, NFC dla mnie może, na chwilę obecną, nie istnieć. Niech tylko ktoś mi telefon zapieprzy z danymi karty płatniczej lub wykradnie te dane w jakiś inny sposób... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:12. |