![]() |
Pewnie już ktoś tańszy od Samsunga. :]
|
Ciekawie kto dostarczy podzespoły... || ;-)
|
A mnie się podoba. Menu w TV, a nawigacja via pilot. Jedyna głupota to brak numerków...
Powinno się dać sterować iPadem i iPhonem w ramach integracji ekosystemu. Nie trzeba być geniuszem aby to przewidzieć. Oczywiście stosowna "apka" za 9,99$, a pilot którego nie będzie w zestawie za 199,99$. :D |
Ten pilot wygląda jak niedorobione badziewie do sterowania pseudo klimatyzatorem. :rotfl:
|
Cytat:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Apple_Remote_2009.jpg Nie wspomne juz o podejrzewanej przeze mnie oczywistej oczywistosci, czyli mozliwosci sterowania telewizorem przy pomocy naszych iPhone'ow, iPadow i iPodow Touch! |
Tak, jak zdjęcia z google podobne do Rycha. :rotfl:
|
Cytat:
poogladali by w jakis sposob baraszkujesz z laskami to zaraz bys mial mega spersonalizowana reklame... :D k***a |
Cytat:
|
@Kris
Jeśli np. Apple nie dało by pilota jako alternatywy dla Siri (a w zasadzie odwrotnie) to oczywiście taka funkcja w takich sytuacjach była by utrapieniem. @sobrus Nie Xbox 360 tylko Kinect, a to jest różnica. Nie musisz tego kupować. A swoją drogą to w treści licencji Kinecta (albo fw, nie pamiętam) jest, że MS może robić snap shoty i wykorzystywać je w celach marketingowych. Kończy się pomału era grania z pindolem na wierzchu. :hahaha: ;] |
Cytat:
U nas to będzie: Cytat:
|
ciulika trzeba wystawic!
hahaha |
Cytat:
- Siri, wyłącz telewizor. - Niestety nie mogę rozpoznać głosu, proszę mówić głośniej. - Wyłącz telewizor, k...o! Cytat:
|
jak w X360 :)
najlepszy numer jest w telewizorach sony z górnej półki (12 tys+). Jest kamerka która wykrywa czy przed nim ktoś siedzi, jak nie to sie wyłącza zeby oszczędzać energie. Ale zeby uzyć wbudowanego skype trzeba dokupić drugą :hahaha: |
w telewizorze bedzie kamerka...zeby miec podglad co sie przed tv robi...
|
Coraz wiecej telewizorów ma dostęp do sieci konieczny, aby wykorzystać większość zaawansowanych funkcji.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |