![]() |
W Stanach najgorsza bidota i chołota tego używa -dziwne że w PL jest traktowany jako lux towar:ysz:
|
Mo***380;e wezm***281; kredyt pod hipotek***281; i kupi***281; sobie Ip5? :hmm:
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
zieeeeeeeeeeew
|
To co, już znamy ten nowy produkt, bez którego niczyje życie nie będzie kompletne?
|
Jest juz polska reklama iPada 2 (z tego co wyczytalem autorem jest Orange i reklama promuje iPady wlasnie w tej sieci) :
http://www.youtube.com/watch?v=gWIt3...layer_embedded |
Cytat:
W oczekiwaniu na rozpoczęcie robię laleczkę woodoo Tima Cooka :rotfl: |
Jak bede trzymal kierownice, to sie kierowca moze wkurzyc ;-).
A odliczac odliczam - relacja na MyApple juz otwarta w przegladarce. Jak zwykle konferencje poprzedzi zamkniecie Apple Online Stores, by "zrobic miejsce na polkach" dla nowych produktow :-)! Relacja i wrazeniami z Keynote nie omieszkam sie podzielic, wiec spijcie spokojnie ;-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Wszystko mi jedno - mozesz podawac ;-). Sprawdze z nudow - przede mna godzina drogi i akurat nie mam co robic ;-).
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Niektórzy już odliczają :D http://live.myapple.pl/
|
UWAGA! Wyzwanie!
Cytat:
Jeśli znajdziesz polowe z nich do kupienia w Twoim ukochanym japkowym iTunes - to ja tu publicznie zobowiązuję się, że już nigdy nie skrytykuję niczego co pochodzi od Apple - zgadzasz się na taki "challange"? |
Kris, masz rację - słyszałem, że nowy iPhone 5 będzie dostępny wyłącznie w kolorze różowym.
|
yossi, ale to jest przy każdym produkcie, tylko do tej pory takie rzeczy jak telefony, monitory i laptopy nie były traktowane jako coś, co można zrobić tak, żeby ładnie wyglądało, czy pasowało do butów i torebki. :mruga:
|
no to dokładnie zgadzasz się tym co ja napisałem wcześniej, a z czym Ty się NIE zgodziłeś
"Apple to: lans, marketing, PR i pranie mózgu swoich fanboy'ow" To dokładnie tak, jak z tą wanną - "żeby sąsiadkę krew zalała". |
@yessi
ależ mi sie też fajnie dyskutuje, tyle że zaczynam się powtarzać od pewnego czasu i to moze byc tak jak z polityką :D Więc wole uciąć gdy już wyraziłem moje zdanie. co do ceny to inny przykład czy gips jest drogi? Jest tani jak barszcz. To dlaczego płytki imitujące kamień do wnetrz, wykonane z gipsu, mogą osiągać ceny do kilkuset złotych za metr kwadratowy? I ta cana nie zależy od ilości użytego gipsu ale do wzoru. Jak jest elegancki to płytka jest droższa, a jak "wieś tańczy i śpiewa" - to jest tańsza. Albo wanna prostokątna kosztuje 3 razy więcej niż owalna. Choć blachy czy czegośtam poszło tyle samo? No wlasnie dlatego że jest prostokątna i jeżeli ktoś chce urządzić stylową łazienkę to zapłaci za nią 3 razy więcej. Tylko po to by nie była zwykła i sąsiadkę krew zalała na widok wanny za 10tys. Z Macami jest troche tak samo. Dla mnei to przepłacanie, ale jak komus się podoba to weźmie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |